Aris Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Kamo srece da i ostali dele vase misljenje A sto da ne?! Poz! Quote
Elderane Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Vecina dijeli to misljenje.Nadam se bar... Quote
darkod Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Дијели довољно. Није већина али нас има доста. Довољно да се направи каква таква сцена. Quote
Elderane Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 Novi info-Apocalypse bi trebala da svira na Trgu,valjda republike u Bg-u,za rodjendan radija 202! Quote
krchulj Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Zy članove Apokalipse: E' nisam stigao da vam kažem ovo u Kovinu, bio sam u frci, izgubio sam dukser pa sam ga celo veče tražio... Svaka čast, odrali ste svirku! RESPECT! Isto važi i za Demonium Quote
Cyber Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Evo da im i ja ovdje kazem da im leti glava ako ne dodju da sviraju u Loznicu na hit 202(ovo se odnosi i na Apocalypse i na Demonium) Quote
ReAmroth Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Hajde da malo ozivim temu informacijama kojima raspolazem. U proteklih nekoliko mjeseci clanovi Apocalypse su u Trebinju radili na drugom albumu. Naravno posao još uvijek nije završen , ali bi se moglo reći da je dosta dobar dio odrađen. Po meni album Igra će biti samo blijeda sjenka u odnosu na materijal koji se priprema. Pjesme su neuporedivo bogatije kako telstualno, tako i muzički. Šte reći, nego jedva čekam drugi album!!! Quote
Vladan Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Hajde da malo ozivim temu informacijama kojima raspolazem. U proteklih nekoliko mjeseci clanovi Apocalypse su u Trebinju radili na drugom albumu. Naravno posao još uvijek nije završen , ali bi se moglo reći da je dosta dobar dio odrađen. Po meni album Igra će biti samo blijeda sjenka u odnosu na materijal koji se priprema. Pjesme su neuporedivo bogatije kako telstualno, tako i muzički. Šte reći, nego jedva čekam drugi album!!! Meni licno Igra je odlicna (gledajuci na vrijeme kad je izasla - da i nije bilo toliko bendova koji si imali album.....a danas ih je puno vise....ali da ne duzim.) Samo me interesuje da li ima duple bas pedale? Po mom misljenju to vam je falili na Igri, ali i ovako je ispala dobro! Poz Quote
Cyber Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Ima duple(bar je bilo na onom sto sam ja slusao).Novi album ce biti mnooooooooooooooooooogo iznad "Igre",kao i iznad vecine domacih albuma u tom zanru(mozda i svih?! ) Samo,radni naziv ovog drugog albuma mi je nekako gay,cuj "apocalypsis",pih Quote
Vladan Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Hm...pa ima jedan svjetski (evropski) band novi album na taj kont....sjeticu se kasnije! Gdje ce snimati album (jel Paradox?)? Poz Quote
Cyber Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Pa rece covjek da snimaju u Trebinju... Quote
Elderane Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Novi album ce ,naravno,biti sniman u Paradoxu.U Trebinju se trenutno rade demo verzije,jer zaista ne zelimo da idemo na snimanje na slijepo,kao sto je sa Igrom bio slucaj...Pozdrav! Quote
Metathrone Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 IIIIIIJJJJJJJOOOOOOOOOOOJJJ!!! Kad budu dosli al' ce biti opijanja! Quote
Vic Rattlehead Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Jedva čekam!!!! Ako bude bolji od Igre, mogu samo da kažem da će izaći jedan od 5 najboljih domaćih metal albuma SVIH vremena, bez pretjerivanja! Samo naprijed! Quote
Theatre of Dreams Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 Tako je! Shup....REBORN rulz!! poz! Ooooooooooooooooooooo............ Quote
Vladan Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Ima duple(bar je bilo na onom sto sam ja slusao).Novi album ce biti mnooooooooooooooooooogo iznad "Igre",kao i iznad vecine domacih albuma u tom zanru(mozda i svih?! ) Samo,radni naziv ovog drugog albuma mi je nekako gay,cuj "apocalypsis",pih Sjetih se....oni spanci Tera Santa (jel se tako zovu, ili sam pobrkao sa spanskom serion, moguce je sve...... ) imaju album apocalypsis Quote
Elderane Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Tierra Santa Nema veze,to je samo radni naziv. Pozdrav! Quote
Vladan Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Sorry moja greska u pisanju, skontao sam, ali kasno! Podrska, i da jednom dodjete u Banja Luku, mislim red bi bio! Quote
Elderane Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Ma,ne stavljam smajli zbog tvoje greske,nego zbog spanske serije!Jadni Spanci ,ni krivi ni duzni,najebase zbog tih poganih serija! A,za BL zaista nismo imali ni jednu jedinu priliku,vjeruj mi!A sad trenutno i nismo nesto koncertno aktivni,mnogo drugih stvari treba da se realizuje! Pozdrav! Quote
ReAmroth Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Tako je! Shup....REBORN rulz!! poz! Ni u kom kontekstu ne zelim da cujem Shup... pa ti vidi!!! Quote
Apeiron Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Ma,ne stavljam smajli zbog tvoje greske,nego zbog spanske serije!Jadni Spanci ,ni krivi ni duzni,najebase zbog tih poganih serija! A,za BL zaista nismo imali ni jednu jedinu priliku,vjeruj mi!A sad trenutno i nismo nesto koncertno aktivni,mnogo drugih stvari treba da se realizuje! Pozdrav! Pa kad nikako da razigramo neku razmenu BL-TB Ni (vi) ovde ni (mi) tamo Bice prilike valjda. Poz! Quote
Elderane Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Sta ces kad svi zapostavljamo ovu nasu poludrzavu...Valjda bude prilike,vrijeme bi bilo da se i to desi! Quote
Recommended Posts