Elderane Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 (edited) Nema nista od toga 99%.Bilo je interesovanja od kuce Reality-Entertainment, medjutim, ta opcija je poslije jedne duze price otpala.Inace, primljen je u bend jos jedan vokal, kao i novi bubnjar. Vjerovatno ce vec u novembru biti gotovo novo izdanje, u kojem ce se bend okrenuti nesto drugacijem pristupu muzici, ali da ne davim o tome, bolje da sacekam izdanje. Pozdrav! Edited July 2, 2006 by Elderane Quote
Draža Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Drugaciji pristup??? Nagovesti kakav da znam da li da se radujem izdanju Quote
MudriPanj Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 da bre, pricaj! nigdje novosti o ovom bendu, a tako mi se cinilo da obecjavaju Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 ma jok bobov brat visi nego gonzo a ima slicnu boju znaci nece vam nedostajati gonzo>Pristup im je isti!! Quote
Elderane Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 (edited) Ma, ima novosti, samo smo malo proplivali po klasicnim problemima koji su logicni kad pola benda ode da studira na jednu, a pola na drugu stranu.Pa je ispala ta ponuda Reality-ja u koju smo mnogo ulozili, a nismo dobili nista zbog nesretne administracije Bosne i Hercegovine.Uslov je bio da album bude snimljen u Svajcarskoj, u nekom njihovom bijesnom studiju, i da ulozimo pola para u snimanje.Sve smo mi nabavili, ali vize...Da ne davim. Inace, novi vokal jeste Milos Slijepcevic, ali je u opciji i zenski vokal pored toga.Znaci, definitivno je u planu neko mini izdanje za novembar, cisto da se predstavimo u novom svijetlu prije nego se bacimo na rad na novom albumu. A ne bih sad da davim i da rijecima opisujem muziku, cucete. Inace,trebali bi da sviramo u Beloj Crkvi 29.-og jula i u Smederevu, 19.-og avgusta. Pozdrav! Edited July 4, 2006 by Elderane Quote
Cyber Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Znaci ipak nije u pitanju onaj lik Heh,pa Milos i jeste nekako najlogicnija zamjena...sve ostaje u familiji heheh Quote
Elderane Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Pa, valjda i jeste tako najbolje.Inace, trebalo bi i da je potvrdjena svirka za Banatski Sokolac 26.-og avgusta. Quote
Theater of Dreams Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Inace, novi vokal jeste Milos Slijepcevic Ne , ne ,ne!!! To je nas vokal, a vama je krivo sto imamo takvog vokala!!! Da ste prije reagovali mogli ste imati Bata giricu!!! (Sala mala, posalica) Quote
Apeiron Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Jel vam pricao basista (Joksa) sa kakvim kvlt bendom radi u BL? Quote
Apeiron Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 (edited) Hehe, najbolje je da cujete od njega Kvltan bend ce to da bude. Dva trebinjca + tri banjalucana u bendu (drugi trebinjac Aljosa Demonium). Inace, Joksa je u ovom trenutku negde onesvescen od alkohola Edited July 11, 2006 by Apeiron Quote
Cyber Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 drugi trebinjac Aljosa Demonium To je onda neka punkerica pogana Quote
Elderane Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Jasta,a ovamo ekipa ceka na alkoholisanje.Izdaja principa i prioriteta.Inace,ta saradnja mi mirise na novu Slovensku nekropolu, posto obojica sviraju bas. Quote
Apeiron Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Neeee... Aljosa svira gitaru Nema gothica u zvuku... bar ne jos uvek A trebao je Aljosa u Trebinje ovih dana, ako vec i nije otisao, pominjao je to pre par dana. Quote
soul reaper Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Neeee... Aljosa svira gitaru Nema gothica u zvuku... bar ne jos uvek A trebao je Aljosa u Trebinje ovih dana, ako vec i nije otisao, pominjao je to pre par dana. Nece u Trebinje nego ide kuci u Mostar! U bendu sviraju trojica basista, Joksa, Aljosa, i ja ali samo jedan radi ono sto bi trebao a to je Joksa! Quote
Apeiron Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Da, u Mostar Uvek zaboravim taj detalj. Quote
apocalypsetb Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Znaci Joksic se vratio svojoj prvoj ljubavi alkoholu! Dugo mu je i trebalo da se skine sa Sony-a! Laki daj neke blize informacije o tom kvlt projektu, jer ko zna kada cemo mi u Trebinje! Quote
Apeiron Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Hehe... Bend se za sada drzi u strogoj tajnosti. Kao sto vidis, toliko strogoj da vam ni basista nije javio da svira u istom Speed/thrash/doom/black... (uskoro i power/prog/gothic) metal, to je opis za sada Postava je uigrana i spremna, ali o koncertima nema jos reci dok se ne zavrse autorske pesme, bar 10ak njih. Quote
soul reaper Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 bar 10-ak pjesama i dok ja nadjem sve potrebne stvari za scenski nastup Quote
soul reaper Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Recimo moram da nabavim onaj "rambo" noz, naravno onaj plasticni sto smo svi imali kad smo bili klinci i tako nekih slicnih stvari, mora biti brutalno! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 "stavio sam jedanestke ce da bude brutalno" >Invictus!! Quote
Recommended Posts