Gospa na Sivcu Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Ohoj kad ce svirka u Bg-u? Nema vas 300 god Quote
Elderane Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Nema. Radimo album vec duze vremena, potpuno reorganizovani. Nadam se da kad ovaj put krenemo vise nece biti zastoja. Quote
atl Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 (edited) Srecna vam nova godina i zelim puno uspjeha u daljem radu. pozdrav za ekipu iz Trebinja i Kikinde. Edited January 14, 2007 by atl Quote
Elderane Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 (edited) Pozdrav, ljudi! Posto nas nema vec duze vremena, da dam neki info. Snimili smo 2 nove pesme (odlomke bez vokala mozete preslusati na myspace prezentaciji benda http://www.myspace.com/apocalypseserbia ), promijenili pola postave, poceli sa probama konacno. Imamo prvu svirku u Banjaluci, 13.-og oktobra, u okviru Terra Nostra Karavana, i po svoj prilici, kako je Castle fest najavljen, vjerovatno ucestvujemo u narednim slicnim akcijama... I, da ostavim ovaj apel, jer nam je potreban scream vokal, sto je ranije moguce... Apocalypse trazi "scream" vokala! Potreban uslov je jedino da zivi, ili, bar studira u Beogradu. Svi zainteresovani mogu da se jave na [email protected] Molimo zainteresovane da se jave sto pre, jer bend ocekuje serija koncerata na Terra Nostra Metal Karavanima, koji zapocinju u Banjaluci 12.-og avgusta, kao podrska CastleFestu, koji ce biti odrzan 2008.-e godine u Smederevu. Apocalypse je bend koji je na sceni od 2002.-e godine. Album prvenac Igra, izdat je 2003.-e, za tada vodecu kucu srpskog metala, One Records, uz bendove Alogia, Bombarder, Hetera, Demether, Alister..., i ima mesto medju nekoliko najprodavanijih domacih metal albuma u Srbiji. Do 2005.-e godine, bend je koncertno aktivan, i obilazi gotovo sve vece centre u Srbiji. Posle toga, sa izuzetkom nekoliko vecih nastupa, bend prestaje sa kontinuiranim radom. U januaru 2007.-e, u studiju Chainroom, snimljene su 2 nove pesme, sa potpuno novom postavom, u symphonic/folk/power fazonu, sa primesama proga Sve najbolje, Apocalypse Edited September 26, 2007 by Elderane Quote
crusader84 Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 100 godina jbt! Poslednji put sam vas slušao još na nekom od onih Hitova 202-jke u Domu omladine..... ne, ne varam se... 2004. godine! Quote
niking Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 pa taj fazon... i ta nikad ne prezaljena "Igra" koju sam dao ortakinji i nikad vise nisam video nijednu... mada drzim da je to dobra investicija Quote
Apeiron Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Majku mu, izdali ste UG i nastavili sa radom, umesto na nas malo da se ugledate Vidimo se uskoro. Quote
Rob Swire Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 neka neka, ove nove stvari jako lepo zvuce. pogotovo oni merak rifovi i melodije iz molitve. watchout, marija serifovic! Quote
Dray Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Ne radi vam sajt koji je postavljen-ono sa co.sr Quote
Elderane Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Ma, kakvi... Ne radi godinama Uskoro ce novi biti postavljen na www.apocalypseband.net Quote
Justin Case Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Eto i poneka dobra vest ovih dana.... Quote
BeTeLgEuSe Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Nove stvari kidaju!!! Obavenzo preslusati preview! Quote
Mita Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 e ljudi moze neko da mi da gde mogu da im skinem pesme? Quote
Elderane Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Imas 2 da slusas na www.myspace.com/apocalypseserbia, kao i 2 isjecka novih pjesama (bez vokala), cisto da cujes kako zvuci... Quote
Mita Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 svaki dan slusam sve tri znam napamet zato hocu da nekeko nadjem inace ja ih oznacavam kao srpski Rhapsody of Fire stvarno su do jaja Quote
Elderane Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Sviramo u Kragujevcu 14. Marta, 22. Marta u Smederevu, i 09. Aprila u Beogradu, sve u okviru Terra Nostra Karavana, a jos datuma ce uskoro biti poznato. Vidimo se. Quote
enclave Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 E aj sad da pitam mozda ste vec pricali o tome ali nisam pratio temu. Kada sam kupio vas disk dobio sam princo cd sa nalepnicom. Kupio sam ga u Feliksu davno bese. Quote
Elderane Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Takva su ti tada bila sva izdanja One Records, osim Alogije i rijetkih... 2003 godina, sam pocetak, davno to bijase. Quote
enclave Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Pa OK nisam znao a ne znam sta je smesno? Quote
Apostol Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Hmmmm... Prvi album je do jaja, jedva cekam da cujem novi, nadam se da se necu razocarati... SUPPORT Quote
Mita Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 jbg video sam u Mamutu cd i nisam imao para jbg kupio DVD od Alogie i posle gledao cd-ove i vidim Igru i tako sam se smorio sto nisam kupio znaci jbg Quote
PuPaK Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Hmmmm... Prvi album je do jaja, jedva cekam da cujem novi, nadam se da se necu razocarati... SUPPORT Brate idi na njihov myspace i ima da se odusevis,postavili su semplove za 2 nove pesme!! Quote
Recommended Posts