Jump to content

Recommended Posts

• 4 months later...
Posted

Sad izdaje spot za pesmu kojom je pre 4 godine najavljivao novi album koji jos nije izasao. A Andy rece pre neki dan da ce sledece godine na turneju, tako da nista od novog albuma ni u 2024.

• 3 months later...
  • 4 months later...
Posted

24 godine, u jebote. Poprilicno tvrd album, i naravno KD koji isporučuje više nego solidne jezive lirike, i učvršćuje svoje mesto u horor metal panteonu kao neprikosnoveni kralj. Bombona od albuma!

Posted

Na isti dan je izašao nazad u dan i Them kad već obeležavaš. 

House of God naravno savršen, ceo taj post 80s opus je nešto najpotcenjenije ikada. 

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

05.07.2025 Rockmaraton Festival, ispod Budimpeste
469382426_120214528594450050_85678727720
50e je ulaz po danu, vise puta sam bio na festivalu. Lokacija je odlicna, nadam se da ce zvuk biti dobar kao i uvek i da ce bina biti dovoljno velika za King-ovu scenografiju.

• Like 2
  • Upvote 2
Posted

Ух... Доооста лоши датуми/неповољне локације што се мене тиче. Теоретски само Мађарска или евентуално Чешка долазе у обзир. Бугарска или Румунија можда може ако путујем ноћу, преко дана радим, церт, па онда опет на пут. Тешка прича 🫤 И штета за Парадајзовце...

Posted

Neverovatno da ga niko nije bukirao za Wacken, Hellfest i slicne ekipe. Svira covek u Kartageni, Madjarskoj i nekim manjim festivalima, a toliki je kult i poznato ime..
Ocekivao sam ga 100% na Brutal Assault-u, bas su omasili ove godine.
Nema ni veze, bice Madjarska. Ako nista barem to.

• Upvote 1
Posted

Kad je bio pre par godina na Hellfestu sa MF, što je i veća ekskluziva bila, bio je na manjim stejdževima, i preklapao se sa nekim BLSociety ili sl., i nije bila baš neka gužva mogu ti reći. Štaviše lagano sam išao do prvih redova. A i ako vidiš line-up ove godine, mislim da teraju u nekom drugom pravcu.

Posted

Свака част Ракићу и екипи што метал опстаје свих ових година на Егзиту. Било је и понешто занимљиво с времена на време, али фестивал је реално смеће. Мада, ето, на Краља бих отишао без обзира. Ја се понадао да је после Консекрејшна покојни СКЦ опет у игри.