dimmu1 Posted December 11 Report Posted December 11 5 hours ago, Grobodan said: Nije problem u parama već nema gde da ga stavi, Exit nije hteo Bukvalno ovo. Njemu je scenografija sve veca i veca. Znatno je sira i vislja nego pre 18 godina u SKC-u. Quote
dimmu1 Posted yesterday at 11:54 AM Report Posted yesterday at 11:54 AM Koliko razvlace taj materijal i pricaju kako rade na njemu do najsitnijeg detalja da zvuci odlicno, ovo zvuci bas kao neka teska domaca radinost 😆 Pesma nista specijalno, cuo sam je na Jutjubu jos pre par nedelja sa snimaka Americke turneje. Quote
Grobodan Posted 16 hours ago Report Posted 16 hours ago 5 minutes ago, Talvi said: krajnje uštrojeno ovo zvuči Jebem ga ni ja nisam prezadovoljan, biće samo album decenije a ja očekivao milenijuma. Šta da se radi, 68 ljeta. 1 Quote
VoivodBG Posted 7 hours ago Report Posted 7 hours ago Mid je pesma, ali nema veze. Samo neka izađe više taj album, postaje ko Duke Nukem Forever forica, izaći će kada bude spreman. Od kada mu se žena bavi produkcijom? Quote
Angelystor Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago Pesma zvuči kao da je onaj GMYSP izašao pre dve godine, a ne pre 17. Mogao je lepo da uzme i napravi neku skeletons in the closet turneju i izvuče zanimljivu setlistu, ne treba mu uopšte novi album kao izgovor za sviranje live u ovim godinama. 1 Quote
Recommended Posts