Grobodan Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Nema,ceo Beograd sam pretrazio. Quote
Protagonist Posted December 2, 2003 Author Report Posted December 2, 2003 ne verujem da su ga ovi nashi dobili jos uvek Quote
Flight_Of_Icarus Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Ne verujem da ce ga skoro i dobiti. Quote
RNA Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 Rogošić je dobio distribuciju za Massacre Recordsi sitgao mu je prvi paket, tako da možete taj novi King Diamond da očekujete uskoro. Quote
Grobodan Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Oce biti onaj dupli sa DVD-jem? Quote
Protagonist Posted December 5, 2003 Author Report Posted December 5, 2003 lepo lepo, fala RNA na informaciji! Quote
Grobodan Posted December 6, 2003 Report Posted December 6, 2003 Ljudi,za ovo vec pocinjem da skupljam lovu! Slusam sve vrste metala,ali svaki novi Kingov album je praznik za mene.Kupim album,nabavim lyrics,pustim mjuzu u gluvo doba noci i uzivam u nenadjebivoj atmosferi koju nam samo King moze priustiti. Quote
Grobodan Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 KING DIAMOND recorded several shows during their recent U.S. tour and are currently in Sweden at guitarist Andy LaRocque's studio (Los Angered) outside Gothenburg listening to the tracks and deciding what to use towards a possible live CD. "[The recordings] sound great and a live album should be finished next year," drummer Matt Thompson said in a recent online posting. "We will tour Europe in 2004 if all goes as planned." Quote
Flight_Of_Icarus Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 "We will tour Europe in 2004 if all goes as planned." Ipak vredi ziveti Quote
Grobodan Posted February 24, 2004 Report Posted February 24, 2004 Chekao sam da stigne original Puppet master kod nas....i chekao....i chekao...I smorio se....i uzeo ga na piratu...jebiga. Posle vec prvog preslusavanje,mogao bih reci da je ovo jedan od jezivijih Kingovih albuma,a apsolutni favorit mi je stvar Emerencia. Quote
Earendil Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Novi King Je ubica nema ni jedne lose stvari a najbolje su Emerencia,Darkness,the magic...ma sve su dobre Quote
Lady in Black Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Jbg, nisam jos cula novi album :| Quote
Black Knight Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 Jeco , sto ne pitas? Cica ga ima na originalu vec dugo dugo. Zahvaljujuci painkilleru kad je stigao jos je bio vreo a: a: a: Quote
Lady in Black Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 :oops: Andreju, cico moj omiljeni, hoces li mi narezati novi KING DIAMOND? :oops: Elem, ajde posto nisam izrekla svoje misljenje o ovom coveku/bendu... Vokal mi ne lezi bas najbolje, ali volim da ga slusam jer je atmosfera divna a: a: a: Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Jeco , sto ne pitas? Cica ga ima na originalu vec dugo dugo. Zahvaljujuci painkilleru kad je stigao jos je bio vreo a: a: a: I ja sam dobio primerak tada i josh nisam pogledao DVD Quote
Natasha! Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Ne slušam ih ali mi se puno sviđa pesma The Storm. Čak svi kažu da je taj album sranje i da je najgori ali meni je baš gotivan. Nisam čula ni jednu njihovu bolju pesmu još... Quote
RNA Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Jeco , sto ne pitas? Cica ga ima na originalu vec dugo dugo. Zahvaljujuci painkilleru kad je stigao jos je bio vreo a: a: a: Pa, ko se to nama vratio? Dugo nas nije bilo na forumu, zar ne? Quote
Black Knight Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Nisam prijatelju, dodjem samo na pp i eventualno slucajno banem na neku temu.Smorili su ovi ljudi odavde Quote
Gothic Angel Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 ...Čak svi kažu da je taj album sranje i da je najgori... Skrech, Skrech, Blink, blink??????? Quote
Frankenchrist Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Album je mnogo bolji od House Of God. DVD mi se mnogo svidja, kamera je malo dosadna, ne pomera se puno, ali su zvukovi oko kinga odlicno uradjeni. Nema vise onih bolesnih vokala kao na Graveyardu recimo ali album je ipak 200% King Diamond! Quote
Black Knight Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Album je mnogo bolji od House Of God. DVD mi se mnogo svidja, kamera je malo dosadna, ne pomera se puno, ali su zvukovi oko kinga odlicno uradjeni. Nema vise onih bolesnih vokala kao na Graveyardu recimo ali album je ipak 200% King Diamond! Ovo je vec subjektivno misljenje jer meni je HOG defintivno njegov naj album. Quote
Frankenchrist Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Naravno, nisam ja rekao da je HOG los album, ali ovaj mi se cini bolji. Ja licno ne mogu da izdvojim najbolji album, jer izmedju Abigail, Graveyard, Them, Voodoo, Conspiracy... huh, tezak izbor. Quote
Grobodan Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 M,svaki je vrh! Inace,ne znam da li ste videli da se po IPS-u prodaje gotovo kompletna Kingova diskografija.Eh,bedo studentska... Quote
Kai Hansen Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 Jaooo uzeo sam "Puppet Master" kako je jak album!! Znaci od Diamonda sam pre cuo 2-3 albuma i neke pesme, i stvarno mi nije bio nista specijalno..ali ka sam cuo ovo...odusevio sam se! Jedan od najjacih albuma u 2003!!! LIKE CHILDREN WITH PLAGUE IN THEIR FLESH THESE PUPPETS ARE ALL SO GROTESQUE! Quote
Recommended Posts