Apeiron Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 Poazdinske vokale uzivo su radili ova Livia Zita, i Andy La R. Ta Livia ne da zna posao! Zadnji KD album je fenomenalan! Veliko iznenadjenje! Osim toga, zna se na cemu se odraslo, samo albumi do The Graveyard. Taj live se mora nabaviti, a DVD je valjda dupli objavljen? Poz! Quote
Perfection Of Vanishing Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 DVD nije objavljen, ali je u planu, i to zajednichki Mercyful/King...Na kome ce biti i starih snimaka. Quote
Grobodan Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 e' date='18. 12. 2004, 20:24'] Ali sto nije DVD ?!?! Toliko bi voleo da vidim bilo sta!!!! Gledao sam samo spot za Sleeples Nights Ja imam piratski DVD iz Moskve,House of God turneja.Odlican show,samo 9 pesama,stvari sa HoG,Abigail i Fatal portrait.Moram videti Kinga uzivo! Quote
Apeiron Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 Ja imam piratski DVD iz Moskve,House of God turneja.Odlican show,samo 9 pesama,stvari sa HoG,Abigail i Fatal portrait.Moram videti Kinga uzivo! Kakav je snimak toga? Poz! Quote
Grobodan Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Zvuk nije bogzna sta,s obzirom na to da je ipak pirat u pitanju,ali moze da prodje.Dressed in white,Abigail,House of god,Follow the wolf...uzivancija.Tu je i ona riba sa vucjom maskom (znate pricu sa House of God),a njjaci momenta je kad neko iz publike baci Kingu ruzu,a on je zagrize i pljune latice Marko,CD nije trenutno kod mene,kad dodjem do njega javicu ti se.Mada,mislim da Soli ima taj koncert,nosio sam mu. Quote
solicitor Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Ne znam ni sam de mi je. Milim da imam neke kao video klipove sa koncerta .. zvuk je los .. ako je to to .... Quote
Protagonist Posted December 22, 2004 Author Report Posted December 22, 2004 a kakav je kvalitet slike? Quote
Guest [Independor] Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 King Diamond je heavy ali ako pogledate duks kupljen u Felixu Abigal 2:Revenge videceete na zadnjoj strani obrnuti krst.Tako da je Diamond po njima satanistic heavy metal.Imam mu duks znam kako izgleda. Quote
Guest [Independor] Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Mene na omotu LIVE Diamonda (imas gore) kao da je na njegovoj faci obrnut krst? Quote
solicitor Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Irone ... ni slika ni zvuk na onome sto ja imam nije nista posebno, a sto se obrnutog krsta tice ... ne znam ko jos tome pridaje bilo kakvu paznu. To je izlizana fora i krst obrtju i kurta i murta bez obzira da li pojma o satanizmu imaju. king Diamond je uvek furao neke bolesne pricice i spooky fazon nego sto je hulio na Boga ... al bilo je tu svega naravno Quote
Protagonist Posted December 22, 2004 Author Report Posted December 22, 2004 slazem se sa tobom soli sto se krstova tice i kinga.... Quote
Grobodan Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 Ljudi,dobro jutro.King Diamond je satanista vec 20 i kusur godina,svestenik je u Crkvi Satane Anton LaVey-ja.Cudi me da to niste znali.Ali,tih tripova ima samo u naznakama u KD textovima.Sa Mercyful Fate je vec druga situacija. Quote
solicitor Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 (edited) Sreca moja sto me ne zanimaju textovi .. definitivno bih slusao samo 3 benda da me textovi zanimaju KD ima stvarno mashtovite horor pricice. NIsam gledao sve textove, jedino sam Graveyard dobro prostudirao posto pesme cine stvarno genijalnu bolesnu pricicu. A to da je u Crkvi sataninoj ... nisam imao pojma ... kao sto pojma nemam o privatnom zivotu bilo kog muzicara ... KD gadna sotonjara !!!! Edited December 23, 2004 by solicitor Quote
Protagonist Posted December 23, 2004 Author Report Posted December 23, 2004 u je... nisam ni ja to znao... odakle ti uopste ta informacija? Quote
Vladan Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 Ako je to istina....nek je proklet!!! Poz Quote
Invictus Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 King Diamond...krajnja Tama... Slava King Diamond, Slava!!!!!! Quote
Vladan Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 King Diamond...krajnja Tama... Slava King Diamond, Slava!!!!!! Slava Tebi Slava Bureku!!! Slava Zivima Smrt Mrtvima!!! Deda dosta je sa tim slava!!! Quote
Guest [Independor] Posted December 25, 2004 Report Posted December 25, 2004 Slava Tebi Slava Bureku!!! Slava Zivima Smrt Mrtvima!!! Deda dosta je sa tim slava!!! Mrtvi su mrtvi kako im zelis smrt? Quote
Vladan Posted December 25, 2004 Report Posted December 25, 2004 ' date='25. 12. 2004, 17:37'] Mrtvi su mrtvi kako im zelis smrt? Stvarno te ne kontam, to je parodija na izreku "slava mrtvima"!!! A jel sad kontas!? Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 Zvuk nije bogzna sta,s obzirom na to da je ipak pirat u pitanju,ali moze da prodje.Dressed in white,Abigail,House of god,Follow the wolf...uzivancija.Tu je i ona riba sa vucjom maskom (znate pricu sa House of God),a njjaci momenta je kad neko iz publike baci Kingu ruzu,a on je zagrize i pljune latice Marko,CD nije trenutno kod mene,kad dodjem do njega javicu ti se.Mada,mislim da Soli ima taj koncert,nosio sam mu. aaaa Dressed In White - moja omiljena pesma !!!! javi kad nabavish Quote
Grobodan Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 u je... nisam ni ja to znao... odakle ti uopste ta informacija? Cuj odakle mi...Pa,to je odavno poznato. @Marko:Vazi Quote
Santorini Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Diamond je najveci car,jes da u pocetku nije znao da peva,ali vezbalo se................covek je maximalno puko,ali ga bash zbog toga najvishe gotivim.-istinski genije(dovoljno je pogledati tekstove za House of God ili za bilo koji drugi album).......... Ziveo King ,Slava mu!!!!! Quote
Recommended Posts