Frankenchrist Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 Nazalost nisam imao prilike da cujem Conspiracy. :oops: Quote
Protagonist Posted March 7, 2003 Author Report Posted March 7, 2003 Naravno,mora da kupi,a posto je u francuskoj pa mora i original mogao bi da se otvori pa i nama po jedan da posalje! Quote
Kakashi Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 Jel' zna neko sta kaze Abigail u pesmi "Sorry Dear"? Na kraju ono, kad kaze: I do like the dark -nesto- Quote
Protagonist Posted March 7, 2003 Author Report Posted March 7, 2003 Sorry Dear (Diamond) "I wanna go home! it’s so cold down here" "I don’t like the dark" "Where are you Mommy?" "Mommy!!!" "Will I ever see you again?" "Please come back and take me away from here" "Sorry Dear" To je sa Abigail II : The Revenge Quote
Frankenchrist Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 This is no Abigail this child will survive, and grandfather dear,WHY DID THEY BRING HIM HERE?????? Pa naravno da se to mora pod hitno ispraviti,i naravno da ce da padne jedna originalcuga,i kurac ce ovaj Up the Irons da dobije CD od mene!! Ne ovaj,razmisljao sam se da vidim sa likovima odavde koji slusaju black/death vecinom,ali i treserima i ljudima sa ovog foruma,sta misle o tome da recimo donosim ploce u YU,ali oni meni naravno da salju pare odatle.Znaci vi meni kes,ja vama plocu ili,cd sto mi je jos lakse da donesem.Mozda cu postaviti neku temu na berzu,ali prvo da vidim kakvi su uslovi zbog slanja,troskovi,carine i ostale gluposti.......... Quote
Protagonist Posted March 7, 2003 Author Report Posted March 7, 2003 Bas si neki! Hmmmm,vidi kakve su cene,mada ja ne verujem da cu uzimati od tebe! Quote
Kakashi Posted March 8, 2003 Report Posted March 8, 2003 Sorry Dear(Diamond) "I wanna go home! it’s so cold down here" "I don’t like the dark" "Where are you Mommy?" "Mommy!!!" "Will I ever see you again?" "Please come back and take me away from here" "Sorry Dear" To je sa Abigail II : The Revenge 8O!!! Stvarno 8O?! Ako ne osecas blagu ironiju u mom glasu, znam za taj deo teksta, jer pored toga sto se jasno cuje, moze se i procitati u tekstovima, mene zanima sta Abigail kaze posle onog "Sorry Dear", dakle kad krene "I do like the dark...nesto" Quote
Protagonist Posted March 8, 2003 Author Report Posted March 8, 2003 E pa sad ne moze i jare i pare! Quote
Frankenchrist Posted March 8, 2003 Report Posted March 8, 2003 Hmmmm,vidi kakve su cene,mada ja ne verujem da cu uzimati od tebe! Kazi sta te zanima ja to kazem o'ma. a: Neces da uzimas Cd-ove od mene?????? Vidi se da me ne znas,ja te ne bi zajebo za vise od 10€ nikad. Quote
Protagonist Posted March 9, 2003 Author Report Posted March 9, 2003 hehehe,aj koko su para ploce i njih si spomeniuo! Quote
Frankenchrist Posted March 9, 2003 Report Posted March 9, 2003 Izmedju 15 i 23€,samo sto izbor nije bas neki,osim za black/death. I ja te zajebem za neki kes to ti je oko 20-30€,zavisi koliko sam raspolozen. Ne ozbiljno,to su cene,bez da se ugradim.I mozda postarina plus,ali kazem ti malo da se raspitam prvo,pa cu vam sve reci. Quote
Shaman Posted March 11, 2003 Report Posted March 11, 2003 King Diamond je nesto izmedju heavy i power metala. Napravio je opasnu kombinaciju i zato rastura sve. Quote
Frankenchrist Posted March 16, 2003 Report Posted March 16, 2003 Da,to smo ustanovili par stranica ispred ove. Quote
Protagonist Posted March 16, 2003 Author Report Posted March 16, 2003 E frankenchrist nema zarade za tebe! necemo da kupujemo od tebe nista posto ce nam uskoro uvesti originale,izbacuju nam pirate! Quote
Frankenchrist Posted March 20, 2003 Report Posted March 20, 2003 Bilo bi lepo dovesti Kinga u BG.A? Quote
Protagonist Posted March 20, 2003 Author Report Posted March 20, 2003 uuuuuuuuuuu to bi bilo fenomenalno! hm ne verujem da je mnogo tesko dovesti njega,npr kao maidene ili tako nekog! videcemo sta ce biti posle stonsa mozda krenu da dolaze kod nas pa nek navrati i on! Quote
Ludi Burekdzija Posted March 21, 2003 Report Posted March 21, 2003 King Diamond je nesto izmedju heavy i power metala. Napravio je opasnu kombinaciju i zato rastura sve. SHAMANE NEK PRICAJU STA HOCE VAZNO JE DA SI SVOJE REKAO!!! a: a: INACE VIDIMO SE USKORO! Quote
Shaman Posted March 21, 2003 Report Posted March 21, 2003 Vidimo se brze nego sto mislis :roll: :roll: Quote
Ludi Burekdzija Posted March 24, 2003 Report Posted March 24, 2003 Vidimo se brze nego sto mislis :roll: :roll: Mnogo brzo! a: a: Quote
Марија П : Posted March 24, 2003 Report Posted March 24, 2003 Pa valjda jeste.. on ima najjakiju muziku... to je vazno... to se ceni Quote
Recommended Posts