RNA Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Ваљда зато и има она рупа пред крај. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest indaguzoftrumetalofstil Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 promo novog albuma na www.softmp3.org, prilično brz torrent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 (edited) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited June 9, 2007 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 (edited) Evo i na rapidsherici : http://rapidshare.com/files/36192087/K_D__G_MY_S_P.rar Naravno, u pitanju je do bola promo izdanje, sa onim fuckin' voice over, ali kome se ne ceka bolje, juriiiiiiiiiiiiiiiiiiish !!! Eh, zaboravih da napisem pass : www.mediaportal.ru Edited June 10, 2007 by EnKi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Dok svi spavaju, ovaj vampir ce da prvi prokomentarise novo Kingovo izdanje...Dobar album, prilicno melodican...Vise puta evocirao secanje na The Graveyard (jedan od mojih omiljenih). Posto sam, slusajuci ga, citao neku knjigu i svirao gitaru, ne mogu mnogo da detaljisem. Za sada, sta da kazem, sem da me dekica nije izneverio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 ja sam skidao sa mule, tako da je islo malo sporije !? (1h i vec je na 96%) gotov je za koji minut... Ne ocekujem da ce biti loshe, samo me interesuje da li je King nadmashio samog sebe ovim ostvarenjem... ako je slican THE GRAVEYARDu, onda ce biti odlicno, posto mi je taj album jedan od omiljenih i izuzetno je atmosferican (iako spada u Kingova loshija ostvarenja!?) grrr, jos 5 min, ne mogu da docekam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Добро, до сада ти се скинуо албум. Да ли изостанак коментара треба сматрати лошим знаком? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 evo jos jednog linka, ne pise da li je promo ili je prava verzija, pa ko zna, mozda je i ok, ja sad ne mogu da skidam, ima oko 80 mb http://rs70.rapidshare.com/files/36225527/....Y.S.P.CROM.rar pass: www.crom-diosesdelmetal.blogspot.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 (edited) Skinuo sam album sa onog prvog linka i upravo ga slušam. Mnogo jake pesme, ova Black of Night baš ubija. Verujem da će do kraja biti i boljih. Šteta što nemam tekstove da paralelno pratim, mada se dosta može razumeti. Što se tiče džingla "You are listening...", on mi nije smetao na HammerFall-ovom promo izdanju Threshold-a, pa mi ne smeta ni sada, iako je duži. Od Kinga samo najbolje! Uh, i Cellar je mnogo jaka! Koliko uspevam da čujem, fora je slična kao u The Graveyard - zlostavljanje devojčice od strane njenog oca, samo što je u ovom slučaju devojčica ubijena. Edited June 10, 2007 by Prince of Darkness Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Evo, dođoh do poslednje pesme. Sjajan album, najjači utisak ostavljaju pesme Never Ending Hill, Black of Night, The Cellar, Give Me Your Soul i The Girl in Bloody Dress. Nisam baš skontao kako se priča završava, ali ionako nijedna Kingova priča nema jasan završetak - svaka može i da se nastavi. Sve u svemu, kako sam i očekiva album je među prva tri ove godine, ako ne i prvi - treba malo više da ga slušam da bih izveo konačan zaključak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 THE CELLAR ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Nijedan od linkova mi ne radi.... Ima neko neki drugi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 (edited) ja skidam sa rapid share probaj ovde torent http://isohunt.com/download/20743770/king+diamond Edited June 10, 2007 by I am the black wizards Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Kada neko bude skontao link za full verziju neka stavi ovde.Promo su sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 uskoro cu imati album ceremonija premijernog slusanja ce se odrzati veceras all hail! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Svi linkovi rade ! Ne razumem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ево га и код мене на скидању! О Краљу, ужелели смо те се, видиш ли!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Jbg. kad mi se Niletova pesma od nepuna 3, skidala 20 minuta, za ovo mi treba cela noc i onda npr. pred zoru, pukne konekcija ...i tako, ko ce od vas dvojice da mi snimi... :sliht: :sliht: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ма, ја ћу ... Имам још гомилу крша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ajde bre, potrudi se malo ! I sam sam sa dial-up-om skinuo prilican broj albuma. Ako ti je lakse, na ovoj adresi mozes da skines pesmu po pesmu, pa ako konekcija pukne, samo nastavis download. Plus, posle nekoliko minuta, vec ces moci da cujes prvu stvar http://forum.funkysouls.com/dump/f36t2575n80.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ма, ја ћу ... Gaga biti moj dwug vo vjeki vjekov Idi Amin @EnKi sta mislis, kako sam drukcije zaradila insomniju, no besomucnim skidanjem muzike preko dial-up-a :) btw - mislila sam na Gavru i Groba, kad sam se slihtala - to moji glavni dileri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Pa, ono, jeste...Sto bi se meni slihtala? I ja budala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ма дај, које је ово говно од снимка, бре! Сваких 2 минута неки лик говори да је у питању промо и да албум излази тек касније у месецу! Пали, брате! Одмах га обрисао а истини за вољу, ово мало што сам чуо ... Нећу претерано журити и кад се "званично" појави на Нету. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 @EnKi sta mislis, kako sam drukcije zaradila insomniju, no besomucnim skidanjem muzike preko dial-up-a :) Koliki ti racun za telefon dobijas?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Koliki ti racun za telefon dobijas?!? Simbolican Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts