Jump to content

Recommended Posts

Posted
ja necu da slusham dok ne nabavim textove

da, Kinga treba slusati i citati tekstove da bi se dobio pun efekat... :pivopije:

njah, cekao sam 3 godine na novi album, cekacu jos 2 nedelje da se pojavi pravi album bez tog voice-overa! :violent:

Posted
Ja podosta razaznajem, bogumi.

'Aj ako si razaznao više od mene, kaži mi da li sam tačno skontao - ćale je ubio i sina i ćerku u podrumu. Ona je zadavljena i na njenoj haljini nije njena krv, već njenog brata. Ona treba nekome da uzme dušu do zore, jer valjda od toga zavisi da li će ona i brat u raj ili u pakao.

Posted (edited)
'Aj ako si razaznao više od mene, kaži mi da li sam tačno skontao - ćale je ubio i sina i ćerku u podrumu. Ona je zadavljena i na njenoj haljini nije njena krv, već njenog brata. Ona treba nekome da uzme dušu do zore, jer valjda od toga zavisi da li će ona i brat u raj ili u pakao.

Tako nesto, mada za taj kraj nisam siguran :( Valjda je ona ostala u kuci, koliko kapiram. Mada nisam bas najsigurniji, za sada hvatam ponesto i sklapam neki svoj scenario, pa kad mi stigne disk, videcu sta je i kako.

Sad cu opet da slusam, pa cu videti :)

edit: sad mi lik sa Covena trazi link za album na pm i kune se da ce ga kupiti cim izadje :) , ja sam samo rekao da sam ga cuo a nista nisam hteo da pricam, mi fanovi kupujemo original :rockdevil:

Edited by Grobodan
Posted

Istina,pominju promo album,ali u ko zna kojem kontekstu a i slabo stojim sa turskim :)

Skinite pa probajte-ko ima iole brzi net(od 128 k pa nadalje),to nije nista,sitnica

Sigurno niko nije toliki mazohista pa da 80-ak MB skida preko dial-up :)

Posted

Ono je promo sigurno ! Ako ne verujete meni (a ja ne umem da lazem :D ) i ne verujete Turcima, skinite par MB pa proverite...

Jos nista od neoskrnavljene verzije :(

Posted (edited)

Da li je promo ili ne saznacu u petak kada odem do Bg-a(idem na Kreator :pivopije: )i skinem ovaj album kod buraza koji ima kablovski net

Ako neko skine pre,jos bolje-nek' odma' kaze da li ovo promo ili ne i razuveri nas svih dilema :da:

Slabo nam turski ide od ruke :lol:

Edited by Re-Animator
Posted

NEMA NISTA OD VERZIJE BEZ VOICE OVER-A.

Videh na covenu da su samo takvi promosi poslati, tako da - ceka se izlazak albuma.

I podrzite Kinga, narucite original :da:

Posted
NEMA NISTA OD VERZIJE BEZ VOICE OVER-A.

Videh na covenu da su samo takvi promosi poslati, tako da - ceka se izlazak albuma.

I podrzite Kinga, narucite original :da:

Bih ja,ali trenutno sam malo kratak sa suskicama :)

Posted

Гробо, ових дана да се нацрташ код мене како знаш и умеш са овим!

Posted

Ма, да га чујем само, набавићу ја то на диску ил' плочи већ. Ионако мп3-ке слушам и чувам само кад морам. Да видиш Wolf "Evil Star" како је леп на дуплом сплатер винилу!

Posted

Ako nekome treba King Diamond and black rose 20 years ago original Cd nov zapakovan nek se javi

600 din plus poštarina

Ako nekome treba King Diamond and black rose 20 years ago original Cd nov zapakovan nek se javi

600 din plus poštarina

P1000064.jpg