gavrosaurus Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Исти је извор, исти је то снимак, нема сврхе. Мислим, кога не мрзи - нека проба и јави мада ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 samo treba da nadjemo nekog k'o ce uz kurac da skida 400 mb sa neta...aj' vi koji nemate sta da radite/skidate sa fast neta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Meni ne smeta voiceover. Mislim, slusam novog Kinga jebote, bas ce mi to pokvariti neki drkos sto se ponekad javlja. Sto ste vi negativni ljudi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ja necu da slusham dok ne nabavim textove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Ja podosta razaznajem, bogumi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ja necu da slusham dok ne nabavim textove da, Kinga treba slusati i citati tekstove da bi se dobio pun efekat... njah, cekao sam 3 godine na novi album, cekacu jos 2 nedelje da se pojavi pravi album bez tog voice-overa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Ja podosta razaznajem, bogumi. 'Aj ako si razaznao više od mene, kaži mi da li sam tačno skontao - ćale je ubio i sina i ćerku u podrumu. Ona je zadavljena i na njenoj haljini nije njena krv, već njenog brata. Ona treba nekome da uzme dušu do zore, jer valjda od toga zavisi da li će ona i brat u raj ili u pakao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Uh jebote! Sad tek videh da je izasao novi album! Jbg u guzvi sam nekoj ovih dana Momci i devojke-probajte sa ovog linka,ne bi trebalo da je sa voice over-om http://www.bunalti.com/?p=3297 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 (edited) 'Aj ako si razaznao više od mene, kaži mi da li sam tačno skontao - ćale je ubio i sina i ćerku u podrumu. Ona je zadavljena i na njenoj haljini nije njena krv, već njenog brata. Ona treba nekome da uzme dušu do zore, jer valjda od toga zavisi da li će ona i brat u raj ili u pakao. Tako nesto, mada za taj kraj nisam siguran Valjda je ona ostala u kuci, koliko kapiram. Mada nisam bas najsigurniji, za sada hvatam ponesto i sklapam neki svoj scenario, pa kad mi stigne disk, videcu sta je i kako. Sad cu opet da slusam, pa cu videti edit: sad mi lik sa Covena trazi link za album na pm i kune se da ce ga kupiti cim izadje , ja sam samo rekao da sam ga cuo a nista nisam hteo da pricam, mi fanovi kupujemo original Edited June 11, 2007 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Koliko se ja razumem u turski jezik, na onom prethodnom linku (bunalti...) je takodje promo snimak. Tako da : ne skidajte ako vec jeste ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Istina,pominju promo album,ali u ko zna kojem kontekstu a i slabo stojim sa turskim Skinite pa probajte-ko ima iole brzi net(od 128 k pa nadalje),to nije nista,sitnica Sigurno niko nije toliki mazohista pa da 80-ak MB skida preko dial-up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Ono je promo sigurno ! Ako ne verujete meni (a ja ne umem da lazem ) i ne verujete Turcima, skinite par MB pa proverite... Jos nista od neoskrnavljene verzije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 (edited) Da li je promo ili ne saznacu u petak kada odem do Bg-a(idem na Kreator )i skinem ovaj album kod buraza koji ima kablovski net Ako neko skine pre,jos bolje-nek' odma' kaze da li ovo promo ili ne i razuveri nas svih dilema Slabo nam turski ide od ruke Edited June 12, 2007 by Re-Animator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Nema potrebe da skidate sa one adrese, idite dalje. Samo cete se razocarati. Ipak, hvala na pokusaju prijatelju Since Forever... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 NEMA NISTA OD VERZIJE BEZ VOICE OVER-A. Videh na covenu da su samo takvi promosi poslati, tako da - ceka se izlazak albuma. I podrzite Kinga, narucite original Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 NEMA NISTA OD VERZIJE BEZ VOICE OVER-A. Videh na covenu da su samo takvi promosi poslati, tako da - ceka se izlazak albuma. I podrzite Kinga, narucite original Bih ja,ali trenutno sam malo kratak sa suskicama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 I ja sam, ali za Kinga ce se naci kako znam i umem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Konačno sam preslušao promo. Najkraće rečeno album je fenomenalan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Гробо, ових дана да се нацрташ код мене како знаш и умеш са овим! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Dobijas ga na Kreatoru, ako ti ne smeta voiceover. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Ма, да га чујем само, набавићу ја то на диску ил' плочи већ. Ионако мп3-ке слушам и чувам само кад морам. Да видиш Wolf "Evil Star" како је леп на дуплом сплатер винилу! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Ako nekome treba King Diamond and black rose 20 years ago original Cd nov zapakovan nek se javi 600 din plus poštarina Ako nekome treba King Diamond and black rose 20 years ago original Cd nov zapakovan nek se javi 600 din plus poštarina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Poshto Helstar i Anacrusis?!?! : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Poshto Helstar i Anacrusis?!?! : ) Za tebe 500 din Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Imas pp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts