Apeiron Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) 7/10 Ja bih rekao 8.5/10 Od Puppet Mastera mi je vec u ovom trenutku ubedljiviji (iako gotivim P. Master mnogo), ali od te neke "novije" ere, jedino mi je Graveyard jaci (Graveyard mi je medju naj King albumima uopste). p.s. Kad smo kod pesama omiljenih, naslovna ovde razbija, Black of Night je vrh, Is Anybody Here?, Never Ending Hill... mnogo njih u stvari. Fenomenalan album. Edited June 18, 2007 by Apeiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ako tebe kingov glas iritira, onda ne zasluzujes da zivis! @Kali Yuga Kao sto rece Angelistor rec je o coveku koji objasnjava da je ovo promo i da album izlazi 26. juna. Otvorite se malo, gde ce vam dusa. Ovo je minimum 9/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Ja bih rekao 8.5/10 Od Puppet Mastera mi je vec u ovom trenutku ubedljiviji (iako gotivim P. Master mnogo), ali od te neke "novije" ere, jedino mi je Graveyard jaci (Graveyard mi je medju naj King albumima uopste). p.s. Kad smo kod pesama omiljenih, naslovna ovde razbija, Black of Night je vrh, Is Anybody Here?, Never Ending Hill... mnogo njih u stvari. Fenomenalan album. Pazi, "The Graveyard" mu je navodno do sad najlosiji album, a meni se ipak svidja mnogo, i uvek ga prvog slusam... nekako mi ima dobru atmosferu. Recimo, Abigali, Conspiracy i Them su muzicki daleko bolji, ali The Graveyard mi je nekako ... pa ne znam... drag? sto se tice novog albuma, dobar je, mada je moglo biti puno bolje. Ali ima stvarno ubitacnih stvari i do jaja atmosferu. Oni zenski vokali su dosta dobro uklopljeni u sve ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 10 / 10 . zato sto je to King. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Ево, управо га слушам и главна замерка на цео албум ми је као и на све последње албуме... звук је сувише стерилан. Они легендарни из 80-их су имали неку прљавштину коју не могу баш да објасним, а која је звуку давала невиђен шмек. Овде је све кристално јасно, чак и превише. Мислим, последњи Symphony X је у том погледу бољи. Музика - за сада одлична, иако нисам стигао ни до пола. Ендија да љубим, солаже су му царске! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Slazem se, suva produkcija nekako, majke im ga steram. Taj problem ide jos od HoG. Otkud znas da carske solaze nisu Wead-ove? Cekamo disk... Na Abigail II je oduvao Andy-ja sa solazama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Eh taj Andy... Da nisam čuo onu njegovu solažu na "Cold" od At The Gates-a, nikad ne bih ni poslušao Kinga... Kakva bi to greška bila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 !!!!!!!!!!! Sokiran sam! Apeirone, kakav je bio intervju? Ajde malo, reci nama smrtnicima kakav je kralj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Slazem se, suva produkcija nekako, majke im ga steram. Taj problem ide jos od HoG. Знам, зато сам и рекао на последњим албумима. Колико би рецимо "The Trees Have Eyes' била енергичнија песма са продукцијом рецимо са 'Sleepless Nights'. Otkud znas da carske solaze nisu Wead-ove? Cekamo disk... Na Abigail II je oduvao Andy-ja sa solazama. Знам, чујем по стилу свирања која је чија. Иначе, још две песме до краја и за сада ми је најбоља 'The Floating Head'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 A ne! King nije Kralj. On je CAR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ej sta mi bwe zajebavate Kralja Dijamant Majoneza!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Novi intervju sa Kraljem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Након неколицине слушања могу рећи да уопште нисам одушевљен. Солидан је албум, али ништа више од тога. Превише има оних лаганих песама што "цупкају у месту" уместо да разбијају на је'н-два. И требало би неко да га ошине да поново пева оне високе као на старим албумима. Уживо константно доказује да то може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Novi intervju sa Kraljem thanx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-jordan Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Da li neko ima Illwill, bend u kome su svirali Andy LaRocque i Snowy Show. Koliko znam izdali su samo jedan album - "Evilution". Bas me zanima kako zvuci. Ako neko zna neka mi napise link za download posto imam kablovski net na poslu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Album je odličan, najbolji do sada ove godine, ocena 9,5/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 yep, slazem se mracni prince nije najbolje Majonezovo ostvarenje, ali je opet dosta dobar album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galoa Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Sada gledah datume za turneju i nas nema. . . A ni okolisa nam, samo italija i Ceska. . . Zna li ko postoji li kakva sansa da ga dovuku negde kod nas? Ili da gledam kako da nadjem vizu za Italiju ili mozda Cesku. . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Чух да је било понуда, али да нико није хтео да се прихвати посла. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 uf, sad ste me skroz zbunili. zar nije bilo definitivno da ce king ponovo doci najesen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 nemam pojma, ja sam cuo da je 23. Novembra ponovo u BGu, medjutim ne pise mu na sajtu niti gejspejsu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 uf, sad ste me skroz zbunili. zar nije bilo definitivno da ce king ponovo doci najesen? Колико ја знам, није. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galoa Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 I podrzite Kinga, narucite original Pa kod njega bez originala skoro pa da i nemas nista. Bookleti su mu na svim albumima (izuzev prva dva) bili takvi da su upotpunjavali celu pricu i jos vise te udubljivali u nju. . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 aham... imaDem za "Conspiracy" ... odlican booklet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Preslusah na brzaka novi album,i stvarno je dosadan.Barem na prvo slusanje.Nigde cuvenog scream-a (neki polusaputavi scream,bezveze),kao sto rece Bosko produkcija sterilna (bubnjevi su suvi do panja),pesme prosecne i dosadne...jebati ga,ne svidja mi se.Mozda nakon par slusanja,ali ne verujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts