Sandman Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Kralju juče bio 53. rođendan. LONG LIVE THE KING !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Ima li vesti o ovom čoveku? Ide li na neku turneju uskoro, ili nastupa samo kad ga Metallica pozove u goste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Koliko ja znam, za sada samo Metallica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 MERCYFUL FATE's "Evil" is featured as a playable track on "Guitar Hero: Metallica". The band re-recorded "Evil" and "Curse Of The Pharaohs" specifically for the game because the original masters no longer exist. Now the group is making both cuts available to fans to purchase on iTunes! Ovo je najnovija vest. Nadam se da će se Fate konačno aktivirati, duguju to fanovima, a onda ću ih videti live kako znam i umem i mogu da umrem srećan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twisted_Sister Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Ja ih smatram za heavy. King Diamond je legenda x) Najbolje pesmu su im (po meni) Tea, Abigail, At the graves i naravno Give me your soul haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=123555 Hm.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 како је смешан онако одрађен у 3Ду Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Dobre im ove patike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 нису лоше. али гледај тек ове: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Metal merchandise je u globalu gej, ali metal patike su onaj vrh glavića koji ulazi u rutavo dupe, vrhunac pederane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 slazem se metal mechendaijze je stvarno gej,koliki debil trebas da budes da zelis patike sa slikom albuma ajron mejdena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Za mene je doduše svaki merch gej, ne samo metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 нису лоше. али гледај тек ове: Ovo kad bih nosio osećao bih se ko zadnji ptarši...ciganski izgledaju. Za mene bi ovo idealna set-lista bila, ali 80% Diamond nikad neće svirati...pusti snovi, ali... : 1. Funeral 2. Arrival 3. Possession 4. Family Ghost 5. Twilight Symphony 6. Loa House 7. Voodoo 8. Black Hill Sanitarium 9. Heads on the Wall 10. Digging Graves 11. Haunted 12. Trees Have Eyes 13. Storm 14. Poltergeist 15. Behind These Walls 16. Sleepless Nights 17. Shapes of Black 18. Blue Eyes 19. Welcome Home 20. Halloween A ovo je moj spisak svih pesama koje Diamond do sad nikad nije svirao: 1. Voices from the Past (instrumental) 2. A Broken Spell 3. Phone call 4. ''Amon'' belongs to ''Them'' 5. Something Weird (instrumental) 6. Behind these Walls 7. Two Little Girls 8. Into the Convent 9. Father Picard 10. The Meetings 11. Insanity (instrumental) 12. 1642 Imprisonment 13. The Curse 14. Killer 15. The Poltergeist 16. Dreams 17. Moonlight 18. Six Feet Under 19. Eastmann's Cure 20. Room 17 21. To The Morgue 22. Black Hill Sanitarium 23. Heads On The Wall 24. Whispers 25. I'm Not A Stranger 26. Digging Graves 27. Sleep Tight Little Baby 28. Daddy 29. I Am 30. LOA House 31. Life After Death 32. A Secret 33. Salem 34. Sending Of Dead 35. Cross Of Baron Samedi 36. If They Only Knew 37. Aftermath 38. The Trees have Eyes 39. The Pact 40. Goodbye 41. Just a Shadow 42. Passage to Hell 43. Catacomb 44. This Place is Terrible 45. Miriam 46. Little One 47. Slippery Stairs 48. The Crypt 49. More Than Pain 50. The Wheelchair 51. Mommy 52. Midnight 53. Magic 54. Emerencia 55. Blue Eyes 56. The Ritual 57. No More Me 58. Darkness 59. Christmas 60. The Dead 61. Never Ending Hill 62. Is Anybody Here? 63. Black of Night 64. Mirror Mirror 65. The Cellar 66. Pictures in Red 67. Give Me Your Soul 68. The Floating Head 69. Cold As Ice 70. Shapes of Black 71. The Girl in the Bloody Dress 72. Moving On Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Bogami,pregršt dobrih pesama nije svirano uživo. Ali primećujem da je period "Fatal Portarait"-"Conspiracy" gotovo ceo sviran uživo,što se pozdravlja jer je najbolji. Kapiram da dosta stvari iz dvedesetih nije svirano uživo jer se sećam priče da nije bilo turneje za "The Spider's Lullaby" i "The Graveyard",a nisam siguran,ali mislim da nije bila ni za "The Eye". Edited July 14, 2009 by Sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Bogami,pregršt dobrih pesama nije svirano uživo. Ali primećujem da je period "Fatal Portarait"-"Conspiracy" gotovo ceo sviran uživo,što se pozdravlja jer je najbolji. Kapiram da dosta stvari iz dvedesetih nije svirano uživo jer se sećam priče da nije bilo turneje za "The Spider's Lullaby" i "The Graveyard",a nisam siguran,ali mislim da nije bila ni za "The Eye". Mala ispravka. ''The Graveyard'' je imao turneju tokom '97 kada je Diamond pravio double tour King Diamond/Mercyful Fate, kada su oba benda svirali po sat vremena. ''Voodoo'' i '''House Of God'' su takođe imali kraće turneje. Za ''Eye'' nije bilo turneje kao ni za ''Lullabye''. Za ''Abigail II'' takođe nije bilo turneje...a sad 1986-1990, zašto je sve svirano uživo, nije razlog zato što je najbolje, nego što je bend imao veliku podršku što izdavačke kuće, što medija, što iz razloga što su se albumi dobro prodavali, i što je Diamond u to vreme bio hit pojava. Ima nekoliko DVD-eva iz 1990 sa ''Conspiracy'' turneje, velika bina 5-6 hiljada ljudi u publici, rekviziti, efekti, glumci...nije bila mala stvar. Greška sa ''The eye'' je bila što je to bio album koji nije bio tako konceptualan kao prethodni i što se zasnivao na istinitim dogadjajima, plus, što je više od pola albuma odrađeno sa ritam mašinom, što su mnogi popljuvali. Takodje, bendovi poput Sepulture, Deicide-a (ako ne grešim) i sličnih u to vreme, koji su bili na ''Roadrunner'' etiketi, samoj izdavačkoj kući bili su mnogo zanimljiviji kao pojava, i jednostavno su više ulagali u njih u to vreme, i zajebali Diamond-a za turneju, masu troškova itd. itd. što je rezultiralo, odlaskom/izbacivanjem pojedinih članova. Da bi otaljali Diamonda, ''Roadrunner'' 1991- objavljuje live in concert-abigail 1987, pošto su u to vreme imali ugovor na još jedno izdanje. Objavili su to, odjebali čoveka na uštrb drugih stvari, članovi se razišli i do sredine devedesetih od Diamond projekta ništa nije bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Za mene bi ovako nešto bila idealna Kingova set lista: Funeral Arival The Family Ghost Abigail Spare This Life The Storm Slippery Stairs Out of the Asylum Welcome Home The Invisible Guests At the Graves Sleepless Nights The Graveyard Black Hill Sanitarium Digging Graves Upon the Cross The Trees Have Eyes House of God Midnight The Puppet Master Emerencia No Presents for Christmass Halloween Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Tek sad videh koliko kultnih pesama nisu nikada svirali uživo . Mada, kako god da okreneš, svaka setlista je u najmanju ruku solidna. Neka kralj ponovo dodje kod nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Jebale vas idealne setliste bez "Help!!!". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 то Талви!!!! Хаус оф Гад је мени најбољи албум! мени је идеална сте листа: Abigail све са House of God, a посебно This Place is Terrible Welcome Home At the Graves Halloween So Sad Sleepless Night The Trial Heads on the Wall Lucy Forever Two Little Girls + наравно, Мерсифул хитови (додуше, мени су све песме Мерсифула хитови, ал нема везе) ето, то је нека, да кажемо, реална листа за концерт. ок, није баш реално цео Хаус оф Гад, али шта да се ради Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Samo po jedna pesma sa prva tri albuma? Pali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Sa trećeg je dve stavio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 "Them" je treći album,"Conspiracy" je četvrti. Za njega nemam zamerke jer je stavio dve najboljše pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 па ја бих радо ставио све, али као што рекох, то је нека РЕАЛНА листа за концерт, тј., оно што бих ја највише волео да чујем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Paz' ovako, iz moje manijačke kolekcije bootlega, raritet. Znači, ruska Korrozia Metala, gde je na gitari gostovao King lično, ne znam samo na kojoj pesmi...ali snimak je odličan. Na omotu piše da je King Daimond na vokalu, ali nema šansi, gitara samo, pošto je stil identičan onom kako je odsviran voices from the past. Omot je nažalost beo sa slikom nekog slepca u king diamond make up-u, i neki budjav info u inlayu i to je sve. Ali evo linka, pa ej-a-kulirajte. http://www.mediafire.com/?qqndngnt2km Dalje, još jednog moj bootleg, za koji sam radio i omot, upakovan je uz upload na drugom linku, sa ''the graveyard'' turneje. Raritet težak. Pa posle da ne bude, Vlada ne deli bootlege. Ja to imam na cd-r-u...ali vama i je mp3 nadam se ok.Na omotu imate sav info. Name: Lucy Forever Format: mp3 Sound quality: 192kbps Cover: included, 4 pages inlay, back cover, color Running time: 62 min Info: Sweden, Halmstad Venue: Diezel club Date: March 4th, 1997 Uploader: Vlladimir P. Syrant Track list: 1. OUT FROM ASYLUM 2. WELCOME HOME 3. INVISIBLE GUESTS 4. SLEEPLESS NIGHTS 5. SPIDER'S LULLABYE 6. THE EYE OF THE WITCH 7. THE TRIAL 8. THE GRAVEYARD 9. WAITING 10. MEET ME AT MIDNIGHT 11. TRICK OR TREAT 12. UP FROM THE GRAVE 13. ABIGAIL 14. HALLOWEEN LINK FOR THE RECORDING: http://www.megaupload.com/?d=MNZDMQG0 LINK FOR THE COVER: http://www.megaupload.com/?d=9W8TXYUH Treći bootleg, Uživo u Fort Laurdejlu. 2003, snimak koji je delom osvanuo na ''deadly lullabyes'' 2004. Disc 1: 01 - Funeral 02 - A Mansion In Darkness 03 - The Family Ghost 04 - Black Horsemen 05 - Spare This Life 06 - Mansion In Sorrow 07 - Spirits 08 - Sorry Dear 09 - Eye Of The Witch 10 - Sleepless Nights Disc 2: 11 - The Puppet Master 12 - Blood To Walk 13 - So Sad 14 - Living Dead (Outro) 15 - Welcome Home Encore 16 - The Invisible Guests 17 - Burn 18 - No Presents For Christmas LINK: http://www.megaupload.com/?d=6W438VNH odličan maksni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Ti nis' normalan U pozitivnom smislu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts