Dead Man Drinking Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Ajde i ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=q-dl252xDU8 Bog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mercyful69 Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Meni osobno uz Mercyful Fate najdraži bend,gledao ga u Bratislavi prošle godine,nadam se da ću ga još negdje uvatiti uživo,najveća želja bi mi bila viditi Mercyful. Ako neko ima cdove,ploče ili kazete za prodati,neka mi se javi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 King Diamond set to release "Them" and "Abigail" on 180 gram colored vinyl! King Diamond and Metal Blade Records are excited to announce a new run of vinyl! Fans can now get their hands on both "Them" and "Abigail" from the official King Diamond web shop. "Them" has been pressed on 180 gram white vinyl, and "Abigail" has been pressed on 180 gram blue vinyl. Additionally, each vinyl will be available as a bundle with an album art t-shirt! King Diamond "Them" Vinyl: http://goo.gl/i4hf9W Bundle: http://goo.gl/Lpg2gb King Diamond "Abigail" Vinyl: http://goo.gl/g1v3vf Bundle: http://goo.gl/T2Xdmh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Znaci gledacemo matorog u Oktobru u Montrealu 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Zoves nas u Montreal? Jel placas prevoz i kartu ili sta? 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 http://www.metalinjection.net/latest-news/king-diamond-says-there-will-likely-be-a-new-album-next-year op op Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Hal Patino has been relieved of his duties with King Diamond, for reasons very similar to why he was fired from the band in 1990. This will have NO negative impact on our upcoming shows whatsoever. On the contrary. King Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 O ne, nema basiste u King Diamondu, da li ce moci sad ikako da nastave? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Nađe Kingonja novog basadžiju http://www.blabbermouth.net/news/king-diamond-taps-the-poodles-bassist-pontus-egberg-for-upcoming-shows/ Baš mi ne prija ovo pičkaranje, nisam navikao da se ovakve gadne priče vezuju za Kima, nije to jebani Mustaine. ... ali krajnje je vreme za album. IT'S BEEN WAY TOO LONG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 O ne, nema basiste u King Diamondu, da li ce moci sad ikako da nastave? ja ne znam kako ovi ljudi ne kapiraju da uopste nije bitno koliko si dugo u bendu, kakva je istorija, bitno je koliko vredis. ovde king vredi 95 posto. mozda ima 5 posto likova koji ne bih isli na cert da ne svira andy gitaru, ali bi generalno king mogao da ode na turneju sa bilo kojim debilima u grupi i niko se ne bi bunio. ista prica sa christian-om iz testamenta. mozda jesi iz prve postave, ali niko ne daje jeb za tebe. testament je chuck billy pre svega, i onda gitaristi. basista i bubnjar nisu vazni ja ne znam ni kako se njihov prvi bubnjar zvao, a prilican sam fan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 lui klemenza, tako nekako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Konačno novo izdanje... oficijalni best of. http://www.blabbermouth.net/news/king-diamond-best-of-collection-due-next-year/ Jes' da ne želim da se slavno ime uprlja ali ajde više nešto novo jbt, od 2007 smo suha spolovila. ja ne znam ni kako se njihov prvi bubnjar zvao, a prilican sam fan. Sad tek vidim ovo, kako te nije sramota da ne znaš ko je Louie Clemente Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 ne pratiš: http://www.metalinje...album-next-year op op Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Znam to, ima i u ovom linku što sam ostavio, samo kažem da može to malo brže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 e pa sad, našao si Kralja da požuruješ ne treba sumnjati u njega, i dalje mu verujemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Još me samo on nije zajebao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Samo ti pripazi da te Lalovic ne pokusata pojebati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Taj bi gurnuo i u osinjak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Hoćemo malo da se igramo listi? Naravno da hoćemo. Mojih top 5 KD albuma, pa se posle vi nastavite ko voli: 1. The Puppet Master 2. Abigail 3. "Them" 4. Voodoo 5. Conspiracy Prevashodno me interesuje da l' još nekom Abigail nije prvi? Objektimo mi je taj preklasik, ali sa druge strane mi je i činjenica da me je na KD navukao Puppet Master, a ne Abigail, iako sam Abigail prvi čuo. P.S. Grobe, ti ne mora se javljaš pošto se lista tipa: 1. Fatal Portrait 1. Abigail 1. "Them" 1. Conspiracy ... ne računa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Abigail II i Voodoo, razapnite me sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Konspirasi i D Aj Najbolji su Popusite mi kurac ako mislite drugacije Secate se onog administratora King Dajmoda? Koja je to picketina bila. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 (edited) ja ne znam kako ovi ljudi ne kapiraju da uopste nije bitno koliko si dugo u bendu, kakva je istorija, bitno je koliko vredis. ovde king vredi 95 posto. mozda ima 5 posto likova koji ne bih isli na cert da ne svira andy gitaru, ali bi generalno king mogao da ode na turneju sa bilo kojim debilima u grupi i niko se ne bi bunio. ista prica sa christian-om iz testamenta. mozda jesi iz prve postave, ali niko ne daje jeb za tebe. testament je chuck billy pre svega, i onda gitaristi. basista i bubnjar nisu vazni ja ne znam ni kako se njihov prvi bubnjar zvao, a prilican sam fan. Ja dajem jeb za Christiana, iako se tako preziva, a prvi bubnjar Testamenta se zvao Louie Clemente Ne valja ti bas analogija s Testamentom, ipak je ovo prateci Kingov bend. U Testamentu jeste Billy bitniji od Christiana, ali ako se krece od toga da je to od pocetka bend, a ne neciji solo projekat, budi gospodin covek pa ispostuj ostale clanove, iako si mozda bitniji za bend od njih, posebno nekog kao sto je Christian, a ne neki unajmljeni basista koji svira tu par godina. Da ne pominjem jos gore, slucaj Slayera, firme Kerryja Kinga, ne moze se bez Araye, bez njegovog glasa nema Slayera, bez Kingovog dzdz-a kao isto nema, ali bez Lombarda moze, nema veze sto je covek izmislio metal bubanj i sto je jebena ikona, njega moz da zamenis kao... Al' sta ima veze, ionako su vec bez Hannemana tezga. Ovo je malo off za ovu temu, kod Kinga mi vise smrdi da je gospodin basista narkos/alkos zasrao, a i daleko od toga da je bitan kao Lombardo i Christian u svojim bendovima. Ovo za Testament sam otkucao pre nego da procitam ostale poruke ispod tvog posta, vidim da te je Grob vec pokudio. xD Aj dodajte temi poll za najbolji album Edited October 25, 2014 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 P.S. Grobe, ti ne mora se javljaš pošto se lista tipa: 1. Fatal Portrait 1. Abigail 1. "Them" 1. Conspiracy ... ne računa neću onda ni ja mada, izdvojio bih House of God kao najdraži, verovatno jer mi je to prvi Diamond album i prvo uopšte od Kinga što sam čuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts