Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Čekaj, ovaj batica Tričković je iz Bloody Earth IIRC?

Ne znam koliko bendova na sceni fura ovaj fazon jer nije baš po mom ukusu, ali ovo vrlo ubedljivo zvuči.

Nimalo naivni aranžmani, dobra svirka i nešto čega nema mnogo u ovom delu Jevrope.

I omot je zanimljiv, mada mi miriše na botove.

U svakom slučaju podrška. Samo napred! \m/

Edited by HellAwaits
Posted (edited)

Album kida, secam se da sam preslusao par puta kada sam naleteo, al' jbg, nije bas muzika koju ja mogu stalno da slusam, a problem mi je malo i da zapamtim sta sam slusao.

Ambiciozno definitivno, svirka progresivna i moderna, bas taj neki moderni prog death koji se fura vec neko vreme. Aranzmani odlicni, nemam sta da zamerim preterano (mix nije po mom ukusu al jebes ga, slusljivo). Ne znam kakvi su momci (i devojka) live, zvuci jako komplikovana odsvirati ovako nesto a da uzivo zvuci dobro, i mix je zajeban spakovati ovako lejerovano. 

Podrska, cekam da cujem sta ce dalje izbaciti. Jako mi je drago da je jug Srbije krenuo ozbiljno da mlati i razvija lokalnu scenu i da pritom prikupe i paznju van drzave, respect.

Edit: A za omot, jest' AI, al oprosticemo, prvi album, kapiram da nisu bas ekipa koja ima para da sipa na sve strane. Sledeci album neka bude prava stvar.

Edited by ShinigamY
Posted

Omot je možda i najslabija stavka u vezi pakovanja izdanja. Čak i buklet je strašno taman i generičan i jako je teško čitati tekstove i kredite na kraju.

Ako pričamo u muzici, redak primer gde se vidi i čuje da je bend odlično izverziran u žanru i da umeju da naprave svoje pesme. Ni u jednom momentu nisam imao osećaj, hej pa ovo je inspirisano ovim ili onim bendom.

A mislim da to dosta govori. Produkcijski nemam tolike zamerke jer ne zvuči ogoljeno ili previše napumpano i rifovi i melodije dišu. Siguran sam da je koncertni mnogo teže za njih da se sakupe i to sve izvedu da zvuči cakum pakum. Imali su nastup u Nišu na zatvaranju kluba Fuzz, mislim da je klub to snimao ali nisam siguran da li će i negde osvanuti snimak, barem ga za sada ne nalazim na YT ili insti benda ili kluba.

Poručio sam disk i majicu da podržim priču, samo da naznačim da je disk nažalost cd-r. Majica je Gildan.

Posted
4 hours ago, WIZARD OF GORE said:

Za omot stoji sledeće: Cover art by Joan Rigo. Logo and additional artwork by Ana Pavlović

Ma AI generisano, prepoznam na keca sve te artifakte jer i ja generisem art sa AI za idejna resenja non stop, rentam masinu na hughing face da pokrecem jake modele… Mozda su platili lika na Fiverr za 50$ i dobili taj AI output. Ne sudim, apsolutno, mogli su vrv za dzabe sa AI da dobiju bolji cover ako su isli u ovom smeru.

A logo je skroz do jaja, bas mi se dopada i lezi stilu.