VoivodBG Posted Wednesday at 05:18 PM Report Posted Wednesday at 05:18 PM Bebou, novi album je napomolu, bebou. 1 Quote
HellAwaits Posted Wednesday at 05:45 PM Report Posted Wednesday at 05:45 PM Pa još i uživo iz crkve! Kako divan organski zvuk i miks! Imaju novog fana. 1 Quote
VoivodBG Posted Wednesday at 08:54 PM Author Report Posted Wednesday at 08:54 PM Dobrodošli na misu. Ostanite zbog kolača i rujnog vina. Éons Quote
Haos sam ja Posted Thursday at 12:02 PM Report Posted Thursday at 12:02 PM Klasičan bend za ring ring ili što bi Vo rekao niđe rifa 1 Quote
VoivodBG Posted Thursday at 01:48 PM Author Report Posted Thursday at 01:48 PM Normalno, nije sve u rifu. Ima nečeg u ambijentu i atmosferi. 1 Quote
airzez Posted Thursday at 02:43 PM Report Posted Thursday at 02:43 PM 54 minutes ago, VoivodBG said: Normalno, nije sve u rifu. Ima nečeg u ambijentu i atmosferi. Volina i ja se na regularnoj osnovi svađamo oko ovoga Quote
Kumodraski Vo Posted Thursday at 03:15 PM Report Posted Thursday at 03:15 PM 1 hour ago, VoivodBG said: Normalno, nije sve u rifu. Ima nečeg u ambijentu i atmosferi. Zaboravljas i omot i kulturoloski aspekt.. 32 minutes ago, airzez said: Volina i ja se na regularnoj osnovi svađamo oko ovoga ..jel tako plohane? Quote
VoivodBG Posted Thursday at 09:04 PM Author Report Posted Thursday at 09:04 PM @airzez pa ko je kriv Volu što je odrastao na forumu gde vole više rifa nego lebca da jedu? 😄 Atmosfera i ambijent je takodje nekada jaci adut ovakvih bendova. @Kumodraski Vo naravno vizuelni identitet benda, i kroz omote i njihov stajling je bitan. Da nije izasao EONs sa onim pecinskim zvukovima i prenaglasenim saksofonima, tesko da bih ispratio dalji rad. A sada su odlucili da malo obidju Indiju da bi je bolje upoznali kroz najblasfemicniji nacin moguci. 1 Quote
Recommended Posts