Luka Smiljanic Posted Saturday at 03:25 PM Report Posted Saturday at 03:25 PM Pozdrav svima, Dugo godina sam svirao u senci i stvarao muziku za svoju dusu... Svako izdanje koje sam objavljivao kacio sam bez nekog preteranog marketinga iza toga. Proslo je dosta vremena ali mozda je neko imao priliku da cuje Bite The Bullet - Prvi Metak album ili Third Gallery - Missing pieces retrospective album. Ako me neko poznaje znacete me iz tih bendova. Ako me ne znate, onda je ovo prilika da se upoznamo 🙂 Ovo je prvi put da sam odlucio da podelim svoju muziku sa vama ovde na forumu u nadi da ce se naci ljudi istomisljenici koji mogu da cene moje "ludilo" 🙂 Predstavljam vam prvu pesmu sa albuma In Balance: Ovo je gitarski instrumentalni album gde je progresiv metal vodilja. Album ce imati "dve strane" gde ce jedna strana dominitari heavy gitarskim rifovima a druga strana melodisjkim solazama na fazon Steve vai-a, Petruccia itd. Dark i Light side. Ovo je moj mali doprinos borbi za kvalitetnom muzikom u Srbiji. Prica je pokrenuta...i u narednim nedeljama cu objavljivati jos sadrzaja vezano za album. Svaka podrska je jako dobrodosla i hvala vam svima 🤘 p.s. (bilo bi lepo ako mogu moderatori da pomognu da me ubace tamo u one liste artista u srbiji ovde na forumima ili da me usmere kako da to odradim) 2 Quote
Recommended Posts