Gospa na Sivcu Posted Thursday at 06:16 AM Report Posted Thursday at 06:16 AM (edited) Organizacija Nekroskop booking objavila je poziv na dogadjaj 6.4.2025. 12-18h, će u SKC Bazi (Cetinjska 15 ) biti održan prvi Nekro sajam, uz nastup domaćih i stranih bendova. Čeka vas interesantna ponuda izlagača koja uključuje nakit, majice, bedževe, prišivke, crtane radove i još mnogo toga. Više informacija na event stranici NEKROSAJAM u SKC Baza, Beograd | Facebook Edited 7 hours ago by Talvi Quote
Little Butcher Posted Thursday at 09:47 AM Report Posted Thursday at 09:47 AM Pisao sam već na facebook stranici, ali ajde i ovde čisto da računate na beogradski maraton (trčim ga i ja jbg), znači jedina mogućnost da se dokopate SKC-a je preko Gazele, ili da banete baš sabajle pre 8h. 1 1 Quote
Gospa na Sivcu Posted Thursday at 05:51 PM Author Report Posted Thursday at 05:51 PM 7 hours ago, Little Butcher said: Pisao sam već na facebook stranici, ali ajde i ovde čisto da računate na beogradski maraton (trčim ga i ja jbg), znači jedina mogućnost da se dokopate SKC-a je preko Gazele, ili da banete baš sabajle pre 8h. Hvala na informaciji! Nije u SKCu, vec u SKC bazi u Cetinjskoj 15. Moćiće da se dodje uz izmenjene trase i sa malo šetnje, nije strašno : „Grad Beograd već odavno vredno radi na pripremi ovog događaja. Već u subotu počinju izmene u gradskom saobraćaju, a pre svega na startu i cilju trke. Biće postavljena i velika bina na Trgu Republike. Veliki broj linija gradskog prevoza voziće izmenjenim trasama, dok će se ulice koje su na trasi maratona i polumaratona sukcesivno zatvarati. Normalizacija saobraćaja očekuje se oko 15 časova, a u prostoru oko cilja oko 17 časova. Alternativne trase biće autoput i Pupinov most. Sve informacije o zatvorenim ulicama mogu da se nađu na sajtu glavnog grada“, istakao je Glavaš. Beogradski Maraton Mapa svih trka Quote
Mickey mouse Posted Thursday at 09:33 PM Report Posted Thursday at 09:33 PM "Grad Beograd već odavno vredno radi na pripremi ovog događaja." Lol što bi rekli mladi... Quote
Gospa na Sivcu Posted Thursday at 10:17 PM Author Report Posted Thursday at 10:17 PM (edited) 48 minutes ago, Mickey mouse said: "Grad Beograd već odavno vredno radi na pripremi ovog događaja." Lol što bi rekli mladi... Mislim da su u tekstu bitniji detalji o zatvaranju ulica, nego to. Da ne skrećemo temu sa eventa. I da naglasim opet da ne bude zabune nije SKC, već SKC baza koja se nalazi pored Elektropionira. Edited Thursday at 10:22 PM by Gospa na Sivcu Quote
Mickey mouse Posted Thursday at 10:31 PM Report Posted Thursday at 10:31 PM Ma možeš ti da pričaš koliko hoćeš o eventu,svejedno je nebuloza da ovako nešto organizuješ u danu (i po danu)kada je ceo grad zatvoren.A nije da se juče saznalo za maraton. Quote
Gospa na Sivcu Posted yesterday at 12:41 AM Author Report Posted yesterday at 12:41 AM 2 hours ago, Mickey mouse said: Ma možeš ti da pričaš koliko hoćeš o eventu,svejedno je nebuloza da ovako nešto organizuješ u danu (i po danu)kada je ceo grad zatvoren.A nije da se juče saznalo za maraton. 🙄 Prvo, nismo na "ti". Drugo nisam ja organizator, svakako su event napravili davno pre objave maratona u medijima, i pritom su stranci. Treće, svako ko poznaje Beograd ume da dodje drugim putem i kao što piše biće izmenjenog prevoza. Ko želi da dodje neće mu smetati 10ak min hoda, a prisustvo nije obavezno stoga nema poentu pljuvati i dramiti. Na koncerte se išlo i ponedeljkom, i u glupo vreme, i po lošim vremenskim uslovima, ko je želeo. Podudara se, nit je prvi niti poslednji put. Bolje nikakav komentar nego potpuno beskoristan, n'est-ce pas? 1 Quote
kuruz Posted 20 hours ago Report Posted 20 hours ago persiranje na yumu bi bilo baš do jaja "poštovani, smatram da je Somewhere In Time kerov kurac za Master of Puppets, a možete i da mi popušite kurac. s poštovanjem kuruz" 3 6 Quote
Grobodan Posted 19 hours ago Report Posted 19 hours ago Pravi se ovim zahtevima za persiranje zabuna per multa, jer Yumetal nije ludibrum. Molim da se o ovome povede računa. 1 Quote
airzez Posted 10 hours ago Report Posted 10 hours ago Upravo sam se čuo sa organizatorima koji su pojasnili - The Stone, Kolac, Isabel neće svirati, već će samo izlagati merch. Od muzike, samo setovi Noetic Coil i Zeitgeist. Quote
Gospa na Sivcu Posted 9 hours ago Author Report Posted 9 hours ago Jel? Malo su nejasni i izgubljeni u prevodu, pretpostavljam da je do toga jer su prvobitno najavili nastupe. Molim moderatora da edituje naziv teme ukoliko je to tačno. Quote
airzez Posted 7 hours ago Report Posted 7 hours ago (edited) Kako mi je objasnila organizatorka na ruskom, pomenuti bendovi su samo tražili da budu "na spisku učesnika koji će izlagati merch". Bukvalno to – izgubljeno u prevodu 🤷♀️ Edited 7 hours ago by airzez Quote
Recommended Posts