Jump to content

2025.04.06. NEKROSAJAM u SKC Bazi, Beograd - Market i svirka bendova Zeitgeist 2511, Noetic Coil

Recommended Posts

Posted (edited)

Organizacija Nekroskop booking objavila je poziv na dogadjaj
6.4.2025. 12-18h, će u SKC Bazi (Cetinjska 15 ) biti održan prvi Nekro sajam, uz nastup domaćih i stranih bendova.
Čeka vas interesantna ponuda izlagača koja uključuje nakit, majice, bedževe, prišivke, crtane radove i još mnogo toga.
Više informacija na event stranici NEKROSAJAM u SKC Baza, Beograd | Facebook

480342648_122181351542269465_39142967744

Edited by Talvi
Posted

Pisao sam već na facebook stranici, ali ajde i ovde čisto da računate na beogradski maraton (trčim ga i ja jbg), znači jedina mogućnost da se dokopate SKC-a je preko Gazele, ili da banete baš sabajle pre 8h.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
7 hours ago, Little Butcher said:

Pisao sam već na facebook stranici, ali ajde i ovde čisto da računate na beogradski maraton (trčim ga i ja jbg), znači jedina mogućnost da se dokopate SKC-a je preko Gazele, ili da banete baš sabajle pre 8h.

Hvala na informaciji! Nije u SKCu, vec u SKC bazi u Cetinjskoj 15.
Moćiće da se dodje uz izmenjene trase i sa malo šetnje, nije strašno :

„Grad Beograd već odavno vredno radi na pripremi ovog događaja. Već u subotu počinju izmene u gradskom saobraćaju, a pre svega na startu i cilju trke. Biće postavljena i velika bina na Trgu Republike. Veliki broj linija gradskog prevoza voziće izmenjenim trasama, dok će se ulice koje su na trasi maratona i polumaratona sukcesivno zatvarati. Normalizacija saobraćaja očekuje se oko 15 časova, a u prostoru oko cilja oko 17 časova. Alternativne trase biće autoput i Pupinov most. Sve informacije o zatvorenim ulicama mogu da se nađu na sajtu glavnog grada“, istakao je Glavaš.

Beogradski Maraton Mapa svih trka

Posted (edited)
48 minutes ago, Mickey mouse said:

"Grad Beograd već odavno vredno radi na pripremi ovog događaja."

Lol što bi rekli mladi...

Mislim da su u tekstu bitniji detalji o zatvaranju ulica, nego to. Da ne skrećemo temu sa eventa. I da naglasim opet da ne bude zabune nije SKC, već SKC baza koja se nalazi pored Elektropionira.

Edited by Gospa na Sivcu
Posted
2 hours ago, Mickey mouse said:

Ma možeš ti da pričaš koliko hoćeš o eventu,svejedno je nebuloza da ovako nešto organizuješ u danu (i po danu)kada je ceo grad zatvoren.A nije da se juče saznalo za maraton.

🙄
Prvo, nismo na "ti".
Drugo nisam ja organizator,  svakako su event napravili davno pre objave maratona u medijima, i pritom su stranci. Treće, svako ko poznaje Beograd ume da dodje drugim putem i kao što piše biće izmenjenog prevoza.
Ko želi da dodje neće mu smetati 10ak min hoda, a prisustvo nije obavezno stoga nema poentu pljuvati i dramiti. Na koncerte se išlo i ponedeljkom, i u glupo vreme, i po lošim vremenskim uslovima, ko je želeo. Podudara se, nit je prvi niti poslednji put.
Bolje nikakav komentar nego potpuno beskoristan, n'est-ce pas?

• Like 1
Posted

persiranje na yumu bi bilo baš do jaja

"poštovani,

smatram da je Somewhere In Time kerov kurac za Master of Puppets, a možete i da mi popušite kurac.

s poštovanjem

kuruz"

• Like 3
  • Upvote 6
Posted

Upravo sam se čuo sa organizatorima koji su pojasnili - The Stone, Kolac, Isabel neće svirati, već će samo izlagati merch. Od muzike, samo setovi Noetic Coil i Zeitgeist.

Posted (edited)

Kako mi je objasnila organizatorka na ruskom, pomenuti bendovi su samo tražili da budu "na spisku učesnika koji će izlagati merch".

Bukvalno to – izgubljeno u prevodu 🤷‍♀️

Edited by airzez
  • Talvi changed the title to 2025.04.06. NEKROSAJAM u SKC Bazi, Beograd - Market i svirka bendova Zeitgeist 2511, Noetic Coil
Posted

Sinovi Svaroga su naš brend, odlično izgleda

485711888_651292987649567_11126926279365484965826_648796051232594_45934797296379485651764_649879721124227_17034372177081

22 hours ago, airzez said:

Kako mi je objasnila organizatorka na ruskom, pomenuti bendovi su samo tražili da budu "na spisku učesnika koji će izlagati merch".

Bukvalno to – izgubljeno u prevodu 🤷‍♀️

Nije ni to loša ideja, falio je neki događaj gde se može kupiti van gužve na festivalima i svirkama. Pogotovu što su festivali šire tematike zamrli.