Thule Posted February 10, 2003 Report Posted February 10, 2003 (edited) Evo da se vise ne bi pricalo o najtovima na svakoj drugoj temi, mozete sve ovdje. Stavio sam temu kao vaznu, cisto da ne bi neko koga mrzi da trazi temu, pisao o utiscima na nekoj drugoj. Eto, pa da rasteretimo ostatak diskusija od razgovora ovog tipa. Edited November 10, 2006 by Heimdall Quote
Cypher Posted February 10, 2003 Report Posted February 10, 2003 Super Zao mi je sto nisam cula Alice,rekoste da je bila Moja obozavana pesma 8) Nevermind,bice toga jos :roll: Quote
Cypher Posted February 13, 2003 Report Posted February 13, 2003 Ok........ Nije bio night,ali Akademija sinoc:Gangbangers-verujem da bi se svideli vecini vas koji izlazite na nightove a: Steta ako niste bili........ 8) Quote
BeLi-TiGaR Posted February 14, 2003 Report Posted February 14, 2003 Gangbangers... Hmmmm, nisam ih slushao, ali sam vidjao plakate za njihove svirke ili shta vec, ali su meni delovali kao neki reperi iz blokova... Quote
Cypher Posted February 15, 2003 Report Posted February 15, 2003 Gangbangers... Hmmmm, nisam ih slushao, ali sam vidjao plakate za njihove svirke ili shta vec, ali su meni delovali kao neki reperi iz blokova... 8O 8O 8O Daleko od toga Njihovog pevaca sigurno znas iz vidjenja,posto je skoro na svim nightovima,a gitarista je iz grupe 'Crni Lilihip' ako ih se neko jos uvek seca......... Bas smo Michelle i ja malopre raspravljale kako je to davno bilo....... Not my time :ne: Quote
BeLi-TiGaR Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 Aha... Sad sam prosvetljen... E pa mogli bi bolje plakate da naprave I kako je bilo na koncertu/svirci? Quote
Kveld Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 Crni lilihip su svirali neki alternativni punk? Quote
Cypher Posted February 17, 2003 Report Posted February 17, 2003 Crni lilihip su svirali neki alternativni punk? Mislim,tako nesto........Nisam sigurna,posto sam cula samo jednu njihovu stvar,a ne seam se cak ni imena..... Anyway,meni po imidzu podsecaju na Ramones-e,ali,istina je da sam videla samo jedan njihov spot,tako da to ne znaci nista. Kao sto rekoh,long before my time,ali steta :ne: posto mi se mnogo svidelo ovo sto sam cula a: Quote
sanguinia Posted February 17, 2003 Report Posted February 17, 2003 Crni lilihip su svirali neki alternativni punk? Mislim,tako nesto........Nisam sigurna,posto sam cula samo jednu njihovu Na jednom od retkih sajtova koji ih spominju, opisani su kao 'bluesnoise', sta god to znacilo :? A meni se cini da sam ih nekad davno negde i slusala, ili mi se to samo cini, jer sam jedno vreme svaki dan prolazila pored njihovog grafita na nekoj kuci blizu Krsta... Quote
Cypher Posted February 17, 2003 Report Posted February 17, 2003 Zadivljujuce,bili su pre neku noc na trecem kanalu a: Ali ja ne mogu da se setim imena pesme.......Zaboravna sam....Strasno :ne: Quote
sanguinia Posted February 17, 2003 Report Posted February 17, 2003 Zadivljujuce,bili su pre neku noc na trecem kanalu a: Ali ja ne mogu da se setim imena pesme.......Zaboravna sam....Strasno :ne: Malopre pomenuta pretraga na Guglu takodje daje link na neki sajt 'Mu3k' (koji naravno ne radi) i na kome pise da se nocu na 3k izmedju ostalog pusta i Crni Lilihip - Ti sve dajes bez problema... pa bi to verovatno bio odgovor na tvoje pitanje Quote
Kveld Posted February 17, 2003 Report Posted February 17, 2003 E ,stvarno ste slatki ,hvala vam svima na informacijama,raspitivala sam se o CL jer sam izgleda imala njihovu kasetu , pa reko da vidim da li su to ti likovi,zvuchali su prilichno zanimljivo .Nadam se da neko nece da me grdi jer ne pratim zadatu temu,u svakom sluchaju vidimo se sutra u KST-u..... Quote
Cypher Posted February 17, 2003 Report Posted February 17, 2003 Zadivljujuce,bili su pre neku noc na trecem kanalu a: Ali ja ne mogu da se setim imena pesme.......Zaboravna sam....Strasno :ne: Malopre pomenuta pretraga na Guglu takodje daje link na neki sajt 'Mu3k' (koji naravno ne radi) i na kome pise da se nocu na 3k izmedju ostalog pusta i Crni Lilihip - Ti sve dajes bez problema... pa bi to verovatno bio odgovor na tvoje pitanje O,DIVNA SI!!! SAD SAM SE SETILA PESME!!!!! HVALA!!!! PEVAM JE U GLAVI Quote
Omega Posted February 19, 2003 Report Posted February 19, 2003 me went.... not be so bad... little people though... little boring.. muzika...the cure,sistersi,lam,the 69 eyes...rammstein nisam bila dugo...nekih 1,5 h Quote
Jais Posted February 19, 2003 Report Posted February 19, 2003 me went i fino bilo i nekih... hm-hm-hm-ova ali ... generalno... Fino! 8) long live kaeste! a: Quote
sanguinia Posted February 19, 2003 Report Posted February 19, 2003 Mda, verovatno postoje odredjene sanse da se lepo provedes na stivijevoj veceri - naravno, ako nemas prevelika ocekivanja, i pre svega: ne shvatas to kao 'gothic night' Ali, sto se tice KSTa, jedino na sta bih stvarno zelela da idem su 80's veceras... a posto je hladno i osamdesete ce jos da traju neki drugi put... Quote
Kveld Posted February 19, 2003 Report Posted February 19, 2003 ja bila do pola 1 :oops: ...do tad muzika bila OK....gomila sitne dechice....par dizelasha koji u WC-u komentarishu izgled devojaka.....pola Guitar-needle-ponedeljak -u-KST-u -ekipe....Bogi ima novu zensku?.... Quote
BeLi-TiGaR Posted February 20, 2003 Report Posted February 20, 2003 I ja sam bio na "gothic" vecheri. Da li mi se chini ili sve vishe dolazi fensera i dizelasha...? Ono, zabiju se na podijumi djuskaju uz tekno. Mada, svi mi kazu da dolaze tu da bi zbarili ribe, jer su te koje dolaze na gothic kao 'lake'... Anyway, Stivi ja pushatao 'normalniju' muziku, daklem moram da priznam da je chak bilo i ok, kako zna nekada da bude. Nego, na samom kraju je bila 'The corrosion' od Sistersa, ali u obradjenoj varijanti, mnogo, mnogo sporija... Ko to izvodi? Quote
Kveld Posted February 22, 2003 Report Posted February 22, 2003 Meni je Omen bezveze ,suvishe malo mesto u kome ne moze da se dishe ,pricha ,igra i drzi pivo u normalnom polozaju.Ne mirishem previshe ljude koji dolaze tamo jer su to sve starije napaljene face pune sebe koje misle da znaju sve o muzici ,koji su u svoje vreme izlazili na Akademiju i pripadaju kremu nasheg undergrounda (David,Batman,Bogi).Sve mi je tamo nekako snobovski ,fensi i izveshtacheno, ne izlazim tamo osim ako mi se posle neke svirke u Domu Omladine ne ide kuci ,pa navratim na pivo. Quote
sanguinia Posted February 22, 2003 Report Posted February 22, 2003 Hm, ja se izvinjavam - a sta se to pusta u Omenu? :oops: Quote
Cypher Posted February 22, 2003 Report Posted February 22, 2003 Hm, ja se izvinjavam - a sta se to pusta u Omenu? :oops: Akademija-David Vartabedijan fazon......... Evo,juce je pustao Sisterse a: .Doduse,uvek ih pusta i zbog toga sam mu veoma zahvalna a: Quote
sanguinia Posted February 22, 2003 Report Posted February 22, 2003 Hm, ja se izvinjavam - a sta se to pusta u Omenu? :oops: Akademija-David Vartabedijan fazon......... Evo,juce je pustao Sisterse a: .Doduse,uvek ih pusta i zbog toga sam mu veoma zahvalna a: Hvala - ali moze jos par primera sta se pusta, posto mi to i ne govori mnogo... Quote
michelle Posted February 22, 2003 Report Posted February 22, 2003 Sisterse, The Cure, Mansona, Metallicu, Ramones... Vrlo saroliko, mada je uglavnom isto i nekad poveze nekoliko pesama koje su jako iritantne- barem meni. Uglavnom neke "alternativnije" pesme koje su bile hitovi (Two princess, I wanna be sedated, Backseat education, Welcome to the jungle, Poison, Mercedes Benz)- stvari koje velika vecina zna. Quote
Kveld Posted February 23, 2003 Report Posted February 23, 2003 Joj , ja ispljuvala Omen ,a vi svi idete tamo :oops: 8O :oops: ..izvinjavam se ....dobar je Omen....bilo mi chak jednom i lepo tamo , pustili su Sisterse i pogasili svetla.... Quote
Recommended Posts