Bast Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Da, ima DJ Gavra sa Dark Night-om.. To mi je nekako bolja varijanta od subote, Marko Gangbanger u Underu, pušta sve i svašta (mada nisam bila, pa ne bih unapred da komentarišem subotu u Underu). Zato i pitam, znalce... Quote
MissionVao Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 gavra je uvek najbolja varijanta! underworld je za napaljene underaged camwhores i pedofile Quote
Bast Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Haha, e pa hvala, to je već neka smernica!!! Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 @Double Fire: E ne kenjaj... Subota u Underworldu....Desilo se pre par nedelja da odem na to subotnje desavanje,onako slucajno....U Underworldu sam bio mozda 3 puta u zivotu.... I bilo je fenomenalno...Matora ekipa,nema dece,ima mesta da dises....Super...Pogotovo ako odes sa nekim normalnim ljudima.. Quote
oNe Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 (edited) evo i originalnog plakata Edited December 4, 2007 by duruman Quote
MissionVao Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 (edited) @Double Fire: E ne kenjaj... Subota u Underworldu....Desilo se pre par nedelja da odem na to subotnje desavanje,onako slucajno....U Underworldu sam bio mozda 3 puta u zivotu.... I bilo je fenomenalno...Matora ekipa,nema dece,ima mesta da dises....Super...Pogotovo ako odes sa nekim normalnim ljudima.. :) Sto volim prostake kao sto si ti. Zna se ko ide tamo NAJCESCE. Ista ekipa koja je isla u HOF. Da ne znam ne bih pricala, zar ne? Sam kazes da si bio svega par puta. wtf je klub London? Edited December 5, 2007 by Double Fire Quote
Sinstrel Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 U Novom sadu valjda. A ekipa koja ide u Underworld je ona kasna ekipa iz Voodoo-a. Pedofilski s/m san uglavnom... Quote
oNe Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 klub je u Novom Sadu, u ulici Laze Teleckog (iza katedrale) pa ko zeli da dodje nece se pokajati. Ovi italijani zvuce odlicno. Evo linka ka njihovoj MySpace stranici: http://www.myspace.com/myinterferenze Quote
Sugar Overdose Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 a jeb'te se, tad je assemblage a tako bih doshlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Evo kakvi likovi obilaze klub underworld AHAHAHHAHAH Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 hahahahahhahaahha!!!Strasno!!! Quote
ZheX Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 mislim da ovi imaju dobre utiske sa nightova.. Quote
Sinstrel Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Auuu covece ovo je stvarno.... joj! Satane sumnjiv si... odakle ti ove fotke? Quote
Guest Lucy_Black Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Auuu covece ovo je stvarno.... joj! Satane sumnjiv si... odakle ti ove fotke? Sad sam i ja to htela da pitam.... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Auuu covece ovo je stvarno.... joj! Satane sumnjiv si... odakle ti ove fotke? Sad sam i ja to htela da pitam.... Metalheads Bash Listajte Quote
oNe Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 veceras u klubu "KUGLASH" u Beogradu: DREDDUP (industrial / crossover) iz Novog Sada Pocetak u 22h Snima se live album. Upad: 100 din Dodjite Quote
Brace Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 LoL Onaj lik izgleda kao Nick Sloter koji je na undercover zadatku u ulozi striptizete. :) :) Quote
זאבים Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Ne mogu da se nachudim chudu koliko ste samo komentara potroshili na ismewanje onog lika gore sa slika.. taman kad sam pomislila da ste se dozwali pameti, izleti neki nowi originalni komentar. Da se razumemo, ni ja nisam odushewljena istim, niti se fascniram na takwe pojawe, ali dark ql2ra je uprawo TA koja bi trebalo da se bawi i da podrzhawa swe ljudske wan ordinarne potrebe, sklonosti, drugaciji koncept umetnosti..drugachiji pristup swemu. Ona koja na widelo izvlachi i najmrachnije pobude, tajne, zhelje.. Nisu zato swi dark najtowi uwek sa dozom orgijanja, chudnim kostimima itd. Na njima swako bude ono shto 'obicnim danima' recimo ne sme. Nisam jedan od njih, ali swe to potpuno razumem i ok mi je. Umesto da podrzawamo jedni druge u tim idejama, wi se tu skandalizirate kao da listate SKADAL ili neko tome slichno shtiwo upirucci prstom u dechka kao da je swemirac.. On je samo imao hrabrosti da pokaze swoje prawo lice. To shto je wi nemate ne daje wam prawo da ismewate istog. : wink : Quote
Sugar Overdose Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 ali opet neko jednostavno izgleda retardirano xD Quote
זאבים Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 To je opet njegowa stwar, nachin na koi taj neko izrazhawa SEBE. Ne treba biti prestrog. Takwo zlonamerno ogowaranje je osobina splawarskih dusha.. Quote
Sinstrel Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Devojko promasila si forum. Ovakvi komentari su sasvim logicni. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 (edited) Ne mogu da se nachudim chudu koliko ste samo komentara potroshili na ismewanje onog lika gore sa slika.. taman kad sam pomislila da ste se dozwali pameti, izleti neki nowi originalni komentar. Da se razumemo, ni ja nisam odushewljena istim, niti se fascniram na takwe pojawe, ali dark ql2ra je uprawo TA koja bi trebalo da se bawi i da podrzhawa swe ljudske wan ordinarne potrebe, sklonosti, drugaciji koncept umetnosti..drugachiji pristup swemu. Ona koja na widelo izvlachi i najmrachnije pobude, tajne, zhelje.. Nisu zato swi dark najtowi uwek sa dozom orgijanja, chudnim kostimima itd. Na njima swako bude ono shto 'obicnim danima' recimo ne sme. Nisam jedan od njih, ali swe to potpuno razumem i ok mi je. Umesto da podrzawamo jedni druge u tim idejama, wi se tu skandalizirate kao da listate SKADAL ili neko tome slichno shtiwo upirucci prstom u dechka kao da je swemirac.. On je samo imao hrabrosti da pokaze swoje prawo lice. To shto je wi nemate ne daje wam prawo da ismewate istog. : wink : Zato treba da ostane lepo u svojoj kuci,sa svojim deckom pa da pokazuje svoje pravo lice i dupe do mile volje. To je opet njegowa stwar, nachin na koi taj neko izrazhawa SEBE. Ne treba biti prestrog. Takwo zlonamerno ogowaranje je osobina splawarskih dusha.. Zalosno je to sto stitis pedera,a imas 21 god...Avaj to je ta globalizacija .Svi ti koji "pokazuju svoje pravo lice" na taj nacin treba da budu streljani.Emo je gay!!! :tenkista: Edited December 31, 2007 by SATAN-iz Batajnice Quote
Thule Posted December 31, 2007 Author Report Posted December 31, 2007 ...ali dark ql2ra je uprawo TA koja bi trebalo da se bawi i da podrzhawa swe ljudske wan ordinarne potrebe, sklonosti, drugaciji koncept umetnosti..drugachiji pristup swemu. Boldovana riječ... š'a bre? Za ostatak teksta - zašto? Quote
Recommended Posts