זאבים Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 Sh' a bre da bre ? Uga-wuga ? Prostoprossirena recenica ? nema :/ Quote
Thule Posted December 31, 2007 Author Report Posted December 31, 2007 Sh' a bre da bre ? Uga-wuga ? Prostoprossirena recenica ? nema :/ Prostoproirena rečenica? Otkad se u srpskom jeziku koriste duplo "s", oder "w"? Pored toga što imam zamejrke na način pisanja, što je ugalvnom nebitna stvar za bilo koga osim za mene, imam zamjerke i na izrečene stvari... Quote
זאבים Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 Ono shto ja owde vidim od washih postowa su uglawnom samo zamerke na moj nachin pisanja i nesuglasice u widu prostih, nedowrssenih misli i recenica. Od prawog misljenja nigde traga i glasa.. : ) Quote
Thule Posted December 31, 2007 Author Report Posted December 31, 2007 Imam zamjerke na način pisanja, isto kao što bi i Englez imao da mu neko piše u stilu "gud ivning" i sl. Inače, iznio sam zamjerku i na suštinu posta, nevezano za stil pisanja. ..ali dark ql2ra je uprawo TA koja bi trebalo da se bawi i da podrzhawa swe ljudske wan ordinarne potrebe, sklonosti, drugaciji koncept umetnosti..drugachiji pristup swemu. Dakle, zašto? Zašto "dark kultura" (ekipa koja je radila na dešifrovanju Enigme je radila i na ovoj riječi - ql2ra) bi trebalo da toleriše, ovo oder ono? Koji autoritet je to tako naredio? Quote
זאבים Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 Nema tu autoriteta. prewisse stwari gledash crno-belo : ) Ukoliko sam ne kapirass taj moj prwi post, sad teshko da ti ga ja podrobnijim objasnjenjem mogu priblizhiti Sushtina je ocigledna. Quote
Thule Posted December 31, 2007 Author Report Posted December 31, 2007 Ne razumijem šta je tu crno-bijelo? Nije ovo situacija u kojoj se može primjeniti ta floskula. Pitao sam zašto "dark kultura" treba da bude "tolerantnija" od ostalih? Jednostavno, zašto? Quote
זאבים Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 Ok. Zato shto je sama po sebi extremnija od ostalih. To sa sobom nosi cinjenicu da se u 'njoj' pronalaze mahom neobichni ljudi.. Ljudi drugacijih nawika.. ljudi drugachijih pogleda na swet, na umetnost. Dark ql2ra nie 'tolerantnija' ..'to' shto ti ne woliss je jednostawno sastawni deo swega toga. Freakowi. face it. Quote
Thule Posted December 31, 2007 Author Report Posted December 31, 2007 Nisu to frikovi, nego paćenici. Black metal je mnogo ekstremniji, pa ne vidim da se tamo zagovara neka tolerancija. Quote
Калавера Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 izaberi da budeš neobičan, izaberi da budeš drugačijih navika, izaberi drugačije poglede na svet, izaberi da budeš neko i nešto. Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 Arsene,zbog cega se ti raspravljas,zaboga? Jos jedan u nizu idiotizama... Quote
Thule Posted January 1, 2008 Author Report Posted January 1, 2008 A šta'š čovječe, bilo mi dosadno . Quote
זאבים Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 U filmu Americhka Lepota je ccale maltretirao swog sina najstrassnijim mukama iz bojazni da cce njegow sin jedinac nekim cudom postati gay, za shta narawno nisu postojala razumna objassnjenja niti stwari koe b uticale na to da zaista moze da se zakljuchi da dechko stwarno ima te naklonosti. Uprkos tome, dobijao je batine pretnjama da bi ga otac radije ubio nego saznao da mu je sin-peder : ) i tako je taj dechko odgajan uz batine i pretnje da bi se jednog ana otkrilo da je Otac taj koi je ceo zhiwot bio gay i tukao je swog sina bash iz straha prema swojoj sopstwenoj prirodi. Toga se setim swaki put kada vidim neku weliq snazznu Musskarchinu koja se busa u swoje maljawe nabildowane grudi swojom muzzwenoshcu, gadjenjem prema gayevima i izdizanjem swoje muskosti time u prwi plan. ZAnimljiwa pojawa, shteta shto nisam gluplja, mozda b me fasciniralo : ) Quote
Sinstrel Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 E ljudi 'ajde dosta. Odoste vi predaleko. Drzite se teme! Quote
זאבים Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Obrisi slobodno swe postowe koi se ne ticu teme. Trudila sam se da se drizm iste ali mudotitrachi izglea nemaju mira Quote
Aurora Calerva Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Jbte, kad ste i mene izvukli iz zimskog sna... Hoću da vidim red, rad i disciplinu ili ću da sednem na sve vas i pretvorim vas u palačinke E da... i u dark ql2ri nema toliko posebnih ljudi. Većinom su to ljudi koji ne znaju kako drugačije da privuku pažnju na sebe. Nije se ofarbala Aurora u roze jer ima drugačiji pogled na svet i umetnost, već da je automobil koji sa 80 na sat ujuri na kružni tok primeti i eventualno zakoči na vreme (i ako to ne uradi, ništa strašno ). Vuk Karadžić rules Quote
זאבים Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Ako ccemo tom logikom, koliko li tek wape za pazznjom oni jadni blek metalci koji moraju d farbaju lica i da se seq uz neq pesmu jer nikad nisu imali ribu ..nije swe tako crno-belo. Nikad nije ni bilo. Jedina nijansa je ona koju sami stwarate u swom pojmljenju swega toga. ovr end aut Quote
Thule Posted January 3, 2008 Author Report Posted January 3, 2008 (edited) Nije pitanje ko je veći paćenik, samo se konstatuje da su gotičari pri vrhu liste... I opet ti sa tim crno-belim... Opet ne odgovara trenutnom razgovoru. Ali ako ništa drugo sada makar znaš još jednu situaciju u kojoj ne možeš upotrebiti taj izraz. Edited January 3, 2008 by Thule Quote
Сталкер Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Realno, ja samo vidim forsiranje onog "dark" dela , bez imalo kulture. Moguce je i da sam lud, pa ne vidim dobro Quote
Aurora Calerva Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Al' smo mračni, baš smo mračni? Quote
Сталкер Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Ih. Veoma smo mračni. Umočiću kolačić tame u ambis ne bi lih se zaodenuo u istinski mrak, obicnom ljudskom oku nepoznat! Dovraga, nikako mi ne polazi za rukom da napisem celu gornju rečenicu kao "ql2ra", bojim se da ne zavezem prste u čvor. Quote
Guest Hepera Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Ocekujemo malo vise od fetish nighta-a na Akademiji u nedelju 27.01. nego od onih u Underworld-u Quote
MissionVao Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 jeste, ako bude ista ekipa malo sutra. A to je jedina ekipa koja radi za dz, uz svaku sumnju u tp da ce neko zapravo unajmiti placene profesionalce Quote
Recommended Posts