MissionVao Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Posto Debrisa vise nema, na kom sajtu se moze pratiti sta Gavra priredjuje i sl? Bese neki drugi forum otvoren, ne secam se... Quote
oNe Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 imas dva foruma: NIGHT PROMOTIONS (mala posecenost ali zato puno informacija o Gavrinim najtovima i EBM muzici + vecina ljudi sa Debrisa) http://forum.nightpromotions.com/index.php...71b602592c43da2 DARK SCENE (130 clanova i dooosta informacija & linkova o svemu i svacemu, takodje i najave za Dark Nightove - ovde i u HR) http://darkscene.proboards101.com/index.cgi Quote
oNe Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 (edited) Neocekivan koncert zakazan je sutra 23. februara u Senti u klubu "ZEPPELIN" Pored Novosadskog industrial benda DREDDUP, nastupice i BLOODLINE iz Beceja. Svi koji se zateknu u blizini Sente sutra cuce grmljavinu industrijskih masina, patnje i bola..... Vidimo se tamo.... Cena ulaznice: 100 din Pocetak: 22h SUPPORT OR DIE!!!!! Edited February 22, 2008 by duruman Quote
oNe Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 6. MART 2008. (cetvrtak) Klub Akademija (Beograd) Predstavlja: DREDDUP (industrial/crossover) + gosti upad: 100din Pocetak: Ravno 22h SUPPORT OR DIE! Quote
Guest covjek_sjenka Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 THE BIRTHDAY PARTY - PLEASURE HEADS MUST BURN + LORDS OF THE NEW CHURCH - VIDEOS + LIVE AT THE MARQUEE 1984 Ponedeljak, 03.03.2008 Mali klub SKC-a***21h*** Ulaz je slobodan. Quote
COLD TRINITY Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 nedelja, 4. maj od 22h klub xLagoom, svetozara radica 5, beograd parafin predstavlja koncert FLORENCE FOSTER FAN CLUB [ebm / electro] nasi dragi gosti iz hrvatske & ALONE [electronica / industrial] posle 4-godisnje pauze oldschool electronica live ulaz 250 din www.myspace.com/parafin www.myspace.com/alonehybrid www.myspace.com/florencefosterfanclub Quote
oNe Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 VAZNA VEST Petak 13. je dakle koncert industrial/crossover benda DREDDUP u klubu "Chudna Shuma" u Novom Sadu. U okviru istog dogadjanja bice odrzan i Dark Night. DJ Chao Chao ce se potruditi da dobijete dobru dozu mracne muzike. Necu vam otkrivati celu playlistu ali evo par imena cisto da dobijete sliku: Bauhaus Nosferatu Dobri Isak March Violets Nitzer Ebb Alien Sex Fiend Fahrenheit 451 Deathstars Borghesia Nine Inch Nails Skeletal Family Laibach The Shroud Front 242 Bile Tragic Black Skinny Puppy VIVIsect Einsturzende Neubauten Legendary Pink Dots Genitorturers Pailhead Skrew Killing Joke Das Ich Brotherhood of Pagans Die Krupps Sort Sol Siouxsie and the Banshees Zurka pocinje u 22h. dreDDup svira u 23:30 do 1h a zatim se zurka nastavlja do 4h izjutra. Bice puno imena na playlisti. Nadam se da cete uzivati. vidimo se tamo. upad je simobilicnih: 50 din. Quote
Sinstrel Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Pitanje... Da li se Underworld prebacio na Adu kao prosle godine ili je jos uvek na svom starom mestu? Quote
זאבים Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 lol Pocinjemo sezonu svirki preko dana i to od 17h popodne subotom i nedeljom. Cene pica su stvarno simbolicne. Pivo je popodne (od 12h pa do uvece 20h) 60 kinti, kafa 40 .....klopaa je 70 (pasulhj i paprikas), palacinke 80 kinti. Ko voli reku i rock and roll preko dana docice da bleji sa nama. Pravicemo turnire u stonom fudbalu, jambu i kartama.. NOCNI PROGRAM Petak DJ Stevie goth & darkwave Subota DJ Marko Gangbanger r' n' r, new wave, punk, indie Utorak noćno splavarenje i gluvarenje Sreda, četvrtak, nedelja open stage, DJ program, bendovi i svirke Program preko dana: Splavarenje i gluvarenje Pivo 60 din Palačinke: 80 din Quote
oNe Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 - Ne znate sta cete sa sobom? - Rado bi posetili kafanu a ne zelite da cujete narodnjake vec dark mjuzu a da ipak ambijent ne bude drugaciji od kafane? DARK:SCENE i SIC vam predstavljaju: Nasa nova industrial kafana "TROJKA" u ulici Petra Drapsina 18 (iza glavne poshte u Novom Sadu) ce vas obradovati jos jednim Dark Gatheringom! A evo i zasto bas vi morate da dodjete: - Broj mesta ogranicen na 30! - Pivo = 60 din! - U kafani Trojka nekad je radila Vojka! (nebitno ali se rimuje!) - Dark mjuza + Dark kelner! - Dark kelnerova mama! - Besplatne nalepnice Aj Hejt! - Igranje igre "Covece Ne Ljuti Se" usred kafane! - Pravo mesto da sretnete Dark Scene mracne alkoholicare! Dakle: SUBOTA 28.6.2008 Petra Drapsina 18 "TROJKA" pocetak u 21h ! Ulaz besplatan i pozeljan! Troje su se tako skuvali! Quote
blabla Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Dark mjuza i dark kelner me ne zanimaju, kelner pogotovo, kelnerica mozda. zanima me dakle sta ce biti od muzike. Dark je sirok pojam. da li ce biti darkwave-a future popa, ebm... itd. ili mozda neki gothic metal. Aha, sad vidim da je u Novom Sadu, nema veze mogu ja i do tamo da skoknem, samo me zanima kakva ce to dark mjuza biti, pozdrav za akciju, samo napred. Quote
Sinstrel Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Da li neko zna kada se otvara Underworld? Quote
TtuEd Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 (edited) Dark Revolution predstavljaSAMHAIN DRAFTINGNedelja, 05. oktobar Livingroom SKC, Beograd 15-03h Ulaz 150 dinara--- Matinée15:00 Tamerlan (ambient / folk / gothic, Novosibirsk)15:40 Red Wave to The Blocks (alternative / rock, Beograd)16:15 Aetar (alternative / rock, Beograd)16:50 StyptiC (tango / metal, Niš)17:30 Nadimač (thrash metal, Beograd)18:10 Oroz (hard rock / metal, Subotica)18:50 Disdained (death metal, Novi Sad)19:30 Kramp (death metal, Beograd)20:10 Heaven Rain (progressive metal / rock, Banjaluka)--- DARK:SCENE after dark21:00 Martin I (noise, Sofia)21:20 Dichotomy Engine (dark electro, Kula)21:50 Essence of Night (electro industrial, Beograd)22:25 S.O.K. (post punk / post rock, Novi Sad)23:00 dreDDup (industrial / crossover, Novi Sad)23:50 Figurative Theatre (electro industrial, Niš)00:20 Third I (industrial noise, Niš)00:40 Youth A.D. + [C.T.D] (industrial / harsh noise, Srbobran)01:20 Crnich (harsh noise, Sarajevo)01:55 Erekta + Tete de Mort Atmospherique (experimental noise, Beograd) --- Samhain drafting je celodnevni mini fest na kojem će nastupiti bendovi koji su se prijavili za učešće na Samhain 2008 festivalu a nisu uvršteni u finalni program. Samhain 2008 počinje 31. oktobra, više informacija o tome na temi Fest: 31.10.-02.11. * Akademija, Beograd * Samhain 2008. Edited October 5, 2008 by TtuEd Quote
Thule Posted September 26, 2008 Author Report Posted September 26, 2008 Da li neko zna kada se otvara Underworld? Nadam se nikad. Quote
Rob Swire Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 jel smem ja nesto da pitam, ali bez da ispada da sam miner ili tako nesto, jer zapravo postujem celu ideju samhaina?? zasto vam na na ovakovom dogadjaju, koji je je pre svega orijentisan na dark zvuk i adekvatnu publiku sviraju death, power prog, black, alternatovni rock i thrash metal bandovi?iskreno, zivo me zanima. Quote
TtuEd Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 To su bendovi koji su se prijavili za Samhain 2008 a nisu uvršteni u finalni program. Daklem, ovo nije Samhain nego Samhain drafting :-) Quote
Калавера Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 jel smem ja nesto da pitam, ali bez da ispada da sam miner ili tako nesto, jer zapravo postujem celu ideju samhaina?? zasto vam na na ovakovom dogadjaju, koji je je pre svega orijentisan na dark zvuk i adekvatnu publiku sviraju death, power prog, black, alternatovni rock i thrash metal bandovi?iskreno, zivo me zanima. Miciš, što se ne bi napravio subkulturni azil za kvazi-elitističko gnojivo. Nadam se nikad. Quote
Rob Swire Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 To su bendovi koji su se prijavili za Samhain 2008 a nisu uvršteni u finalni program. Daklem, ovo nije Samhain nego Samhain drafting :-) tacno,prevideo sam to skroz ma' bad, ma' bad... @Калавера vas slobodnih interpretatora nikad dosta a? Quote
Калавера Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Malo sam se posprdao, nemoj da si na kraj srca. Quote
michelle Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Da li neko zna kada se otvara Underworld? Dodzi juche. Mislim da je 24. bilo otvaranje zimske sezone, or whatever the fuck they call it Quote
Aurora Calerva Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 jel smem ja nesto da pitam, ali bez da ispada da sam miner ili tako nesto, jer zapravo postujem celu ideju samhaina?? zasto vam na na ovakovom dogadjaju, koji je je pre svega orijentisan na dark zvuk i adekvatnu publiku sviraju death, power prog, black, alternatovni rock i thrash metal bandovi?iskreno, zivo me zanima. Tisina tamo Quote
Recommended Posts