Sinstrel Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Ma idem ja na kriglu piva (bolje reci ladne mokrace) u Holiday, vi se rokajte Vidimo se u sredu u Voodoo-u Azzo, Daaaa?! Quote
tovar Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 treba da se cujem sa wolfom, trebalo bi i on da dodje. Quote
MissionVao Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Daaaa?! Pa jel ides veceras na gothic? Quote
Thule Posted August 25, 2004 Author Report Posted August 25, 2004 Ako me ispale ovi moji lokalni da znam da imam da blejim sa nekim posto mi se dolazi. Imaš Quote
tovar Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 azzo, pozeru nijedan, sto nisi dosao na rokanje? ja se sit izblejah sa ljudima koji su zalutali misleci da dolaze na gothic. Quote
Sinstrel Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Dolazilo mi se, bash jeste ali me je bash mrzelo da dolazim sam Jedan ima sutra dan probu, drugi mora da sprema ispit, treca mora isto sto i drugi i fuck... Kako je bilo inace? Sto se tice Voodoo veceras ostadoh opet kod kuce moram sutra rano da ustajem tako da... s m o r! Quote
tovar Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 bilo je ok u voodoo. malo suvise elektronike. Quote
MissionVao Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Shto, diorama, rammstein i laibach su bas lepo, vidim, legli ljudima koji su mi nabijali svoje znojave ruke i kose u casu, lice, odecu... Nikad nisam smatrala Voodoo mestom za takvo "zesce" djuskanje, jer ima puno ljudi a malo mesta (ili samo ovo drugo). Najbolje je doci ranije pa sesti ko covek i shiriti se sa drustvom uz romanticno crveno svetlo tamo, u onom "separeu" Blago svima vama koji ste pristizali oko 12, na pocetku su prvo provrteli za redom 6 pesama HIMa Quote
michelle Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Malo ili suvishe?! ili suvise malo Quote
tovar Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 @azza & michelle i u preterivanju postoji neka mera. a steva je malo preterao, a da je mnogo proterao, ja bih nestao mnogo ranije nego obicno. @double fire uvek to radi na pocetku, nekad sa dvd-em, recimo HIM, T0N ili manson, nekad pusti neku kompilaciju da ide redom dok se ne skupi ekipa. to ti je ekvivalent delu smaranje/zagrevanje na pocetku nighta u KST-u. pustio je neka 3 HIM-a u toku nighta, a posebno mi je drago za for you. Quote
MissionVao Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Znam za foru sa tim satro koncertima/spotovima, jednom su u subotu bili svi spotovi Tool-a, sto me je bas zanimalo da vidim. Samo mi je glupo sto trpaju him u gothic night. Ali to je vec jedna veoma stara i duga prica Quote
tovar Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 ok, ne bih se slozio, jer je trenutno najpopularnija grana gothic zvuka tzv. finnish gothic metal ili love metal. i to po cistoj kolicini novih bandova. mnogo vise mi smeta nightwish ili within temptation na nightovima, kao i cradle of filth, ali sta sad.... u svakom slucaju, na pocetku i na kraju nighta nemoj ocekivati da ce se mnogo iscimati oko muzike. pusti disk ili dvd i tera. Quote
Sinstrel Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Samo mi je glupo sto trpaju him u gothic night. Ali to je vec jedna veoma stara i duga prica HIM i jeste za goth nightove. Meni je recimo Rammstein mnogo nelogicniji za goth a opet ne moze da prodje night bez njih. Quote
michelle Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Meni je glupo sto u VOOdoou ljudi igraju i ruse drugima pica Quote
Thule Posted August 27, 2004 Author Report Posted August 27, 2004 Meni je glupo što u Voodoo uopšte dolaze onoliki ljudi... Neki su stvarno višak, kako tamo, tako i na planeti uopšte, kao onaj majmun..... Quote
Gothic Angel Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Meni je glupo sto u VOOdoou ljudi igraju i ruse drugima pica pa ti uzmes i onako covecanski ga nasamaras (Da li na ovoj temi smeju da se stavljaju veseli smajliji? Ili moraju samo depresivni?) Quote
Woodcutter Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 pa ti uzmes i onako covecanski ga nasamaras A sta ako on tebe nadcovecanski isamara.Mozda cak isutira i slomi ti neku flasu o glavu....? Quote
MissionVao Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Ma sve je to super, nek se oni lepo gube dok ja sedim dalje od njih. ALi covece, mogu valjda da se malcice smire kad vide da ljudi prolaze. Isamarase me onom kosom, pokupise mi i pice i pola karmina, da ne spominjem standardno saplitanje. I svaka cast onim konobaricama sto moraju svakih pola minuta da se probijaju sa posluzavnicima Nisam za nasilje nad zezatorima jer ume jako da se obije o glavu... Quote
MissionVao Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Cekaj, cekaj, ako sam dobro shvatila svrhu ove teme, ona sluzi tome da informises ostale sta si radio uvece na izlasku, a zasto bas goticari moraju o tome da pricaju? Quote
tovar Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Sinoc... skc... pa posle kst zasto ne moze SKC u KST? varijacija na temu zaklane celjadi Quote
PanzerGoth Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 znaci nije mi se ucinilo da sam te videla u KSTu i Domu za Hit zar ti ne zivis u Nemackoj? dodjem i ja ponekad na stare prostore... Quote
Recommended Posts