Asmodai Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 vi to zelite da me impresionirate ?? Quote
Uros Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Sta fali ovom?! Ma vraticu ja onaj cim se ljudi zazele mene JA SAM TE SE VEC ZAZELEO! ZATO ETO MENE KOD TEBE ZA NEKIH POLA SATA! Quote
azal Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 JA SAM TE SE VEC ZAZELEO! ZATO ETO MENE KOD TEBE ZA NEKIH POLA SATA DA SE LJUBIMO! ... Quote
Eve Guillotine Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 A jel bi mogla da se ponese neka Suspiria sad u nedelju, a dj? Recimo Dancefloor Tragedy, Olympian in Ivory ili tako nesto. Uklopilo bi se AAAA? Quote
Asmodai Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 A jel bi mogla da se ponese neka Suspiria sad u nedelju, a dj? Ej pa cekaj stanipa ovo nije u redu ja nemam izgled( a nisam ni zenski pol) da trazim licno pesme od gavre nedeljom a vi devojke mozete ! zato nama muskarcima ostavite barem forum za to Quote
djgavra Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 A jel bi mogla da se ponese neka Suspiria sad u nedelju, a dj? Recimo Dancefloor Tragedy, Olympian in Ivory ili tako nesto. Uklopilo bi se AAAA? evo vec sam spakovao za svaki slucaj da ne zaboravim Quote
coil.worm Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Ma, samo nek bude "Bleed In Silence" i meni je savrsheno Ustvari, bude mi savrsheno shta god se pustalo, tako da vidimo se u nedelju Quote
djgavra Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Ma, samo nek bude "Bleed In Silence" i meni je savrsheno Ustvari, bude mi savrsheno shta god se pustalo, tako da vidimo se u nedelju moze,ali posto je to poprilicno sporo onda na pocetku,do ponoci,ili pred sam kraj Quote
tovar Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 bese fini gothic nocas. malo previse ljudi i koncept pustanja jedne iste pesme vise puta koji mi nikako nije jasan, ali sta sad. provod, ekipa, cudni momenti sa nu metal verzijom depeche mode-a i dobra obrada neil younga... Quote
GOTZE Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 -- ---HVALA LESTATU NA IZVEŠTAJU SA NIGHTa - ---ON SE BAR DRŽI TEME - ---FIN NEKI MOMAK ovaj lestat-ubica-angela - ---JEL SI ODNEO DJu JABUKU DA TI PUSTI PESMU - -- --- Quote
Kakashi Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 nu metal verzijom depeche mode-a Jedina moguća reakcija >> Quote
Woodcutter Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Nije bilo droge,pa moralo da se pije vino!!!Uzasna guzva!!!Nezaboravan skandal!!! Quote
Asmodai Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Nezaboravan skandal!!! Sto?Sta se desilo? Quote
Woodcutter Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Sto?Sta se desilo? Ma,raspust!!!Nosim cepi kroz guzvu,i svako me gurne,a ja prospem po malo!!!Dok sam se izvukao,nisam imao vise sta da pijem!!! Nego,bilo je nekoliko bas lepih,dobro obucenih devojaka!!!Za pohvalu!!!Jedna mi se svidela... Quote
sleeplessoul Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Ma, samo nek bude "Bleed In Silence" i meni je savrsheno Ustvari, bude mi savrsheno shta god se pustalo, tako da vidimo se u nedelju 'ajd da vidimo i to cudo Quote
Asmodai Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Nosim cepi kroz guzvu,i svako me gurne,a ja prospem po malo!!!Dok sam se izvukao,nisam imao vise sta da pijem!!! Hahaha ma pricaj mi o tome akademija,nedeljom,nosim pice i idem prvi i neko me gurne (ali uvek)...u redu nema problema,gurnem ortaka prvog sledeci put i sta mislis dal se njega gurnuli? Ne ,ali mzato mene opet......mora da je od sirine pa sve kacim hihi Quote
sleeplessoul Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 eh da... bila prosle nedelje na gothic night-u u ns... bruka&sramota Quote
Asmodai Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Pitanjce za gavru: Imas li mozda Evil`s toy - Lucifers Garden? Quote
Woodcutter Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 eh da... bila prosle nedelje na gothic night-u u ns... bruka&sramota Poredjenje u odnosu na Voodoo,Akademiju?Prostor,muzika,ljudi?Hteo sam da idem,ali...!!! Quote
MissionVao Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 (edited) Niko ne spominje Oops! I did it again Bas je super pesmica Sinoc je bilo par bas lepih devojaka Samo je sranje sto je em zima em klinci naprave guzvu jos pre 11 Imala sam feeling na pocetku da je iza mene obdaniste, sudeci po graji P.S. jel vruce u Akademiji zimi? Edited February 3, 2005 by Double Fire Quote
coil.worm Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 eh da... bila prosle nedelje na gothic night-u u ns... bruka&sramota Ukinut je! Trebalo bi od sledeceg utorka, ili onog tamo, ponovo da pochne, ovog puta u ebm / industrial vodama Quote
sleeplessoul Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Poredjenje u odnosu na Voodoo,Akademiju?Prostor,muzika,ljudi?Hteo sam da idem,ali...!!! u poredjenju sa akademijom.... ma ne moze ni da se poredi! lol! gavra rulles! u Woodoo-u nisam nikada bila ali Stevini nightovi u KST su bili 5 puta bolji... a ja nikada nisam volela njegove nightove prostor? pa kao neki kafe u podrumu, ne mnogo veliko... ljudi koji smoreni sede... (ili mozda neki i nisu bili smoreni... )... malo ljudi... ma nista bez ebm-a! a i nije prakticno da se ide sem ako nemas gde da spavas u ns zato sto night (pocasnog li imena) pocinje u 20h i, ako ima ljudi, traje do 1h... bedak.. pa ti cekaj prvi voz u 5:30 za detaljnije info -> coil.worm Quote
sleeplessoul Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Ukinut je! Trebalo bi od sledeceg utorka, ili onog tamo, ponovo da pochne, ovog puta u ebm / industrial vodama a jel' isti dj? Quote
Recommended Posts