__Lajna__ Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Boze sachuvaj! Ti se stvarno lozish na ovo? Quote
coil.worm Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Cccc pa mogao si malo vise da se raspises Night je bio odlican Napokon saznah ko to stalno vristi na neke pesme "looks at sleeplessoul " i tako.Najvise je iznenadio Bleed In Silence !!! Odlicno....jes da je Soylent Green odlicna pesma ali treba malo i shetati Athamay njam njam na zalost iz wc-a sam se vratio na polovinu Children of the Night ali bilo je dosta BlutEngela U svakom slucaju nisam primetio neke ravere tako da mi je to automatski diglo atmosferu YAY! Sve u svemu ultra night. p.s. ocu onu verziju "Neuroticfish-Skin" -a kako je dobro ajd Znam znam da je bio Bleed In Silence, ja ga nisam cuo Quote
djgavra Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 playlist od sinoc death in june-till the living flesh is burned diary of dreams-babylon deine lakaien-reincarnation cassandra complex-one millionth happy customer clan of xymox-stranger(reedit) suspiria-behind the wheel sisters of mercy-susanne(live) cruxshadows-deception wake-christine diary of dreams-chemicals london after midnight-the spiders and the fly clan of xymox-this world suspiria-allegedly,dancefloor tragedy deine lakaien-over and done(club mix) blutengel-seelenschmerz in strict confidence-engelsstaub informatik-a matter of time(short version) covenant-call the ships toport ivory frequency-today blame-space hulk:evolution terminal choice-totes fleisch(blutengel mix 99) athamay-eternal torture die form-masochist 2 blutengel-forever seelenkrank-meister der verbotenen traume diorama-advance diary of dreams-she pulcher femina-dark clouds london after midnight-sacrifice sisters of mercy-alice 93 project pitchfork-timekiller(and one mix) assemblage23-let me be your armor vnv nation-beloved apoptygma berzerk-unicorn culture kultur-promised land blues neurotic fish-skin(binary 2002) das ich-destillat(vnv nation mix) daf-der sheriff(vnv nation mix) blutengel-children of the night dust of basement-your light(club mix) diorama-howland road plastic-sense of life(club mix) wolfsheim-sparrows and nightingales clan of xymox-jasmine and rose deine lakaien-where you are(vnv nation mix) theatre of tragedy-machine(vnv nation mix) apoptygma berzerk-eclipse assemblage23-skin droom-while we can lights of euphoria-true life laibach-tanz mit laibach tactical sect-faded prophecy rotersand-electronic world transmission cleaner-gattaca plastic noise experince-plastik fantastik(suicide commando mix) wumpscut-wreath of barbs diorama-hla diary of dreams-butterfly dance wumscut-bleed in silence Quote
lunja Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 jel moglo tu negde da se ubaci i apoptygma berzerk paranoia Quote
Woodcutter Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 (edited) jel moglo tu negde da se ubaci i apoptygma berzerk paranoia Eeeeeeeee,svaka cast.Jedno vreme sam bio opsednut tom pesmom!!!Stvarno bi bilo dobro da se cuje na nightu!!!Poz. Edited February 8, 2005 by Woodcutter Quote
djgavra Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 sledeci put paranoia i bitch. nekome sam obecao cassandra complex nightfall i stvarno sam hteo da pustim ali od prevelikog broja zelja nekako sam prevideo pa ce i to biti sledeci put sigurno Quote
MissionVao Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Konacno wish-fulfilling DJ! Da li postoji neki prostor u gradu koji moze da se iznajmi tako da onaj koji iznajmljuje moze da pusta iskljucivo svoju muziku? Quote
Woodcutter Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Konacno wish-fulfilling DJ! Da li postoji neki prostor u gradu koji moze da se iznajmi tako da onaj koji iznajmljuje moze da pusta iskljucivo svoju muziku? Naravno!Mozes ti da zakupis prostor na celo vece,pa da pustas sta i koliko zelis.Ja sam imao kombinaciju sa burezerom za klub na Dorcolu,ali gazda je kreten.Sad se cimam za nesto na Vracaru.Mozda nesto i ispadne od toga.Poz. Quote
lunja Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 mozhesh da zakupish i chitav klub, i chitavu opremu i svashta... samo je problem dovesti dovoljan broj ljudi da bi ti se to isplatilo... hvala unapred za paranoia Quote
Wild Rose Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Moram priznati da sam mislio da ce biti jako malo ljudi.barem je tako poceo night a i ova hladnoca nije obecavala.Odjedanput BOOM! sve puno.....tako ih volim I ja sam mislila da ce biti prazno... mozhesh da zakupish i chitav klub, i chitavu opremu i svashta... samo je problem dovesti dovoljan broj ljudi da bi ti se to isplatilo... Da, ali je i razlika u ceni za iznajmljivanje nekih klubova ogromna... Mozda next time jos neki Suicide Commando da bude? Cause of death...(remix) ili Consume your vengeance? Ili nesto od Pzychobitch, ako se uklapa u slicnu listu? Sve u svemu ja sam se dobro provela u nedelju... Quote
Asmodai Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 :Mozda next time jos neki Suicide Commando da bude? Cause of death...(remix) ili Consume your vengeance? Ili nesto od Pzychobitch, ako se uklapa u slicnu listu? Joj joj samo ne Consume your vengance...to bre ide svaki put kad ide Suicide Commando.....imam ja reshenje.....onaj glupi Dawngreeter nije hteo da trazi DESIRE (! )sad u nedelju ali eto na primer Desire,Acid Bath ,Better Off Dead ,Putrefaction Process (majku mu sve sa Reconstruction(limited edition) albuma ) E to su dobre pesmice mada je ceo album odlican tako da valja pustiti bilo sta sa njega Quote
Asmodai Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Ma mislio sam na Cause of Death Suicide a ne Consume Your Vengance .... (iz nekog razloga nisam mogao da editujem prosli post ) Quote
Legenda Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Ovaj night je bio fenomenalan ! Sama atmosfera je bila odlichna i proveo sam se kao nikad. (za razliku od proshlog koji me je zeshce smorio). A ona verzija "Skin"-a je jedna od mojih omiljenih pesmica. I video sam neka nova lica shto me je jako obradovalo (pre svega jer se radilo o maloletnicama :> Nadam se da ce i sledeci biti ovako dobar. Quote
Legenda Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 sreca moja pa sam suvise cesta 'vatao vazduh u hodniku... samo mi jos fali da gledam kako neko igra na stolu. znaci, strasno... Hmmm, devojka sa crnim plashtom... Mislim da je poznajesh Inache i u Voodoo-u je bilo fino u sredu. Idem sad opet da overim jer pre proshle srede me bash dugo nije tamo bilo. Samo da me Sentinel ne ispali opet... Quote
miss Penny Lane Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 jel moglo tu negde da se ubaci i apoptygma berzerk paranoia Nikola ti si bio na najtu? Jer ides na sledeci? BTW. Jer ce moci na sledecem najty da bude Diary of Dreams- "Mankind" ? Quote
miss Penny Lane Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 nadam se ides sa moi i Marom Quote
Sentinel Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Inache i u Voodoo-u je bilo fino u sredu. Idem sad opet da overim jer pre proshle srede me bash dugo nije tamo bilo. Samo da me Sentinel ne ispali opet... Netje te ispaliti. Sentinel vishe nije gripozan! Quote
Sentinel Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 @Gavra Poshto vidim da su u opticaju muzicke zelje zamolio bih za barem jednu od navedenih. Icon of Coil - Regret Neuroticfish - Prostitute Hvala!! Quote
Eve Guillotine Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 @DJ> Hvala za Dancefloor Tragedy i Behind the Wheel. Cassandra Complex je trebalo da bude za mene pa jel moze onda TWICE AS GOOD sledeci put? U svakom slucaju, playlista je uvek super i dj je super jer nije od onih koji ti kazu- VAZI,ALI OKO 4 PRED FAJRONT kad pitas za neku pesmu. (mada moze manje Blutengel-a ivise Das Ich...Ne u mixu...Hehehe,sad ce da me bije ovaj Asmodai ) Quote
GOTZE Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 - - ---KAD SABEREŠ SVE ONE XYMOXe I ICHove ISPADA DA ĐAVRA (djgavra) NIJE NOSIO VIŠE OD 8,5 DISKOVA CIRKA!!! - ---KAO SMO MALI, DOBRO JE DA UOPŠTE POSTOJIMO! - -- - ---EVO VAM JEDAN KINDER-VAMPIRELLI Quote
Asmodai Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Ccc nemoj da si takav Gotze bio sam kod njega covek ima gomilu diskova sem toga odlican je Dj Retko koji dj ceni i postuje svoju publiku toliko da se trudi oko nje,slusa zelje gde god moze i ispunjava ih(sto uglavnom nije slucaj ...kao na primer sa stivijem ako uopste jos uvek "to" cudo postoji i zna ista o ovom pravcu) i deli diskove.Evo covek meni udeli bas ono sto mi je trebalo a da nisam ni trazio spot Vampire Romance Hvala jos jednom a i za pesme sto ih pustas........e sad..... ti mala(ne bas s obzirom sta sam video davno jednom a i ponekad u demiji ) francuska sobarice ...nema manje BlutEngela moze samo vise... Das Ich je super bend...ali moras postovati i zelje drugih a ako gavra podklekne pod zeljama zgodnih devojaka ja odlazim iz zemlje (ili makar idem na sex change operaciju) Quote
Eve Guillotine Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 ...Uzivaj u spotu. Nadam se da je pesma radjena za neku komediju No dobro Zezanje. U pravu si, treba biti tolerantan. Quote
Recommended Posts