Wild Rose Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Shta je GB Crew??? Da nije Gole Babe??? E kakva si neces da idesh sa MNS CREW na psihodeliju!!!! Hahahaha Nije gole babe, nego Gang-Bang Crew! I zna se ko je prvi poceo sa Crew-ovima! And WTF is MNS CREW??? Kapiram otprilike ko su clanovi... Quote
Buddha Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Moram Neshto Shmrchem crew Gole Babe nego shta!! Quote
azal Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 zasto lesh uvek vata nemanju i danila za sise a mene nece? mozda smrdim na govno. Quote
__Lajna__ Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Metal Narkofili Srbije,hehehe Poprichacu ja lazo sa leshom, nemoj da si tuzan! Quote
Buddha Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 @z-la: mislim da bi pomoglo ako bi i ti stavio jagodu u signature. Quote
Wild Rose Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Moram Neshto Shmrchem crew Metal Narkofili Srbije Znala sam da je nesto takvo u pitanju... Gole Babe nego shta!! E bas nije- ... zasto lesh uvek vata nemanju i danila za sise a mene nece? Mozda ne voli plavusice??? Quote
Buddha Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 (edited) E bas nije- e ruzo a shto ne dolazi ceo GoleBulje crew na najtove?? Edited February 10, 2005 by slowdiver Quote
azal Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 buddah, idemo na valentines da se drogiramo i slusamo Faster Pussycat? Quote
TtuEd Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 I zna se ko je prvi poceo sa Crew-ovima! Dark Revolution Quote
Buddha Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 buddah, idemo na valentines da se drogiramo i slusamo Faster Pussycat? i warrant - american pie!! i def leps - love bites Quote
Woodcutter Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 (edited) Au bre boga ti Ruzo,da nije ono zensko skroz sa leve strane Dodjavola?Bas se izmenila!!!A onaj u sredini sto viri,omrznut od strane MNS-a,Telcontar(Anti Drug Telcontar) ?!?! Edited February 10, 2005 by Woodcutter Quote
Wild Rose Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 e ruzo a shto ne dolazi ceo GoleBulje crew na najtove?? Ne vole svi iz crew-a goth, a i ja nekako uvek idem sa drugom ekipom... Sinoc sam ih zvala, pa su samo svratili na kratko Nemanja(Telcontar) i Nule(Tristania)... Veceras cemo praviti CVI RIOT u KST-u! Dark Revolution Pa dooobrooo... Pogresi covek... Ipak smo mi ti koji su popularizovali Crew-ove i pokrenuli novu eru! Quote
__Lajna__ Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Ej ruzo shto ne primite lestarta u vash (s)Crew? Bili bi zanimljiviji!!! Quote
azal Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 i warrant - american pie!! i def leps - love bites cherry pie, bruko jedna. Quote
Buddha Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 da!!! i Willy Easy Ridera!! da motorizujete (s)crew!!! PS hoce __L__ da vam se pridruzi xe xe! Quote
__Lajna__ Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Da,hehehe i sve da vas navuchem na speed,hehehe... da mrchemo speed goli, hehehe _______/sniff!!!! Quote
Buddha Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 DA, da vuchemo lajnove sa Dodjavolinih sisa!!! Quote
Wild Rose Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Au bre boga ti Ruzo,da nije ono zensko skroz sa leve strane Dodjavola?Bas se izmenila!!!A onaj u sredini sto viri,omrznut od strane MNS-a,Telcontar(Anti Drug Telcontar) ?!?! Da to su oni... Tu je i Gothic Angel-Boris-on je okrenut ledjima, pored njega-dole-Tristania (Nule), Iza Tanjuske (Dodjavole) je Fantasmic (Fanta-Nemanja), zensko iza nje je Irena-Blood Elfica, pa Nemanja(Telcontar), pa ja, pa Milos-Guardian Angel. Ima nas jos u Crew-u... (Dark Sonja, Evil Warning, Maximus, Giga, nWoggy...) Uh... Valjda nisam nekog zaboravila... Ej ruzo shto ne primite lestarta u vash (s)Crew? Bili bi zanimljiviji!!! Ne-mi smo zatvorena sekta! Quote
__Lajna__ Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Opushteno, zavrshicu 50g speeda, to ce biti dovoljno za tu akciju!!!!! Quote
Wild Rose Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 DA, da vuchemo lajnove sa Dodjavolinih sisa!!! HEJ! Nemoj da mi neko dira Tnjusku!!! BRE!!! sve da vas navuchem na speed Good luck! Quote
Buddha Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 neki ljudi nemaju smisla za humor. ne samo da si divlja, nego si i ruz(n)a. Quote
Wild Rose Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 neki ljudi nemaju smisla za humor. ne samo da si divlja, nego si i ruz(n)a. Hahaha... A ti mislis da sam ja bila ozbiljna?? Vidis smajli na kraju mog posta? c c c... Quote
Buddha Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 (edited) Znaci mozemo da vucemo lajnove sa Tanjushkinih duda!!! Edited February 10, 2005 by slowdiver Quote
Wild Rose Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Znaci mozemo da vucemo lajnove sa Tanjushkinih duda!!! Pa nisam joj ja dadilja da bih ti na to odgovorila... Quote
__Lajna__ Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 UUU, extra jebo te, vecheras u kstu cemo da crtamo po sisama gb crewa!!!! Quote
Recommended Posts