tovar Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 Kao shto vetj rekoh - gothic u nashem gradu postade totalni mainstream - nightova na sve strane S druge strane veoma je zalosno shto druge scene tipa hcpunk, numetal, grunge i sl. i dalje ostadoshe u maltene totalnom mraku Nadam se da ce se i na tome poraditi, pa da i ostali imaju gde da izlaze!! gledacu da se dogovorim za standardno nu metal / grunge / alternative vece u akademiji + HC punk u malom klubu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 Nije mi jasno zasto su Utisci s najtova samo u gothic,elektro-idustrialu? Zar ova tema ne treba i za ostale muz.smerove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 mozda zato sto se cela scena tog tipa ovde svodi na nightove. postoje neki razlozi za ovu temu, heimdall ce ti to mozda objasniti nekad i nekako, ja bas nisam siguran za poentu teme, ali dobro. zasto nema za druge, pa niko nije otvorio temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 Procitate prvi post teme i bude vam jasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEaD liViNg dOll Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 Nije mi jasno zasto su Utisci s najtova samo u gothic,elektro-idustrialu? Zar ova tema ne treba i za ostale muz.smerove? Ochigledno da su sa tih night-ova utisci najjachi Ali,evo ja cu da razbijem led...nedavno sam bila na par death deshavanja...(chitaj : koncerata) i atmosfera je standardna : oni koji nepomichno ne bleje u stage,sede u prikrajcima i piju pivo...i to je to.Ne da u jednom ili drugom prozivam ishta loshe ali daleko se manje moze o tome komentarisati... Opet,ako neko nalazi da nisam u pravu,neka me ispravi... U svakom sluchaju ne smatram da je tema zatvorena za ikakva komentarisanja...Samo napred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 (edited) Death nije goth... ne... cekaj... ustvari jeste... Edited April 25, 2005 by AzzA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEaD liViNg dOll Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 Nije mi jasno zasto su Utisci s najtova samo u gothic,elektro-idustrialu? Zar ova tema ne treba i za ostale muz.smerove? Devojka (mislim) je pitala za ostale smerove...O-S-T-A-L-E...ne goth....nego ostale...razumesh?Mogu ja josh da ti objashnjavam Ne ozbiljno, nemoj da skachesh,shalim se... A da je death goth - jeste,naj je goth od svih goth-ova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tama Posted April 25, 2005 Report Share Posted April 25, 2005 ali ovde je sve manje utisaka i obaveštenja o nightovim osim naravno Lestate šta bi na kraju sa subotom u Zmaj Jovinoj?? -kad ne odem ,volela bih da pročitam šta sam propustila da čujem i Vidim, -kao i da ljudi van BGa i Juge pišu šta se dešava van zidova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEaD liViNg dOll Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 ali ovde je sve manje utisaka i obaveštenja o nightovim osim naravno Lestate šta bi na kraju sa subotom u Zmaj Jovinoj?? -kad ne odem ,volela bih da pročitam šta sam propustila da čujem i Vidim, -kao i da ljudi van BGa i Juge pišu šta se dešava van zidova E pa draga,ti kazi gde nisi bila,a volela bi da jesi, pa cemo ti dati utiske... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Veceras je bilo OK,istina malo ljudi ali s druge strane nisam morala da brinem hocu li nekog zgaziti,opauciti ili sta vec...Moj utisak je OK,jer vise volim Steevieve najtove,stvar ukusa...U svakom slucaju lepo sam se iskakala,zaradila bol u misicima,nazuljala me martinka-pojma nemam kako,al to sam ja i meni se takve stvari cesto desavaju Jos da bih na kraju po povratku kuci pokisla kao mis...sreca sreca radost @Boggy i Lestate: Hvala na Lacrimosi,Anathemi,Himu...al sta bi sa DIE WITH YOU? @Angie Nadam se da ti je sad sve ok i da te ne boli stomak...verovatno ti se sve izbuckalo pa te boli,jer si skakala sa mnom whole night long... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black~Cat Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Veceras je bilo OK,istina malo ljudi ali s druge strane nisam morala da brinem hocu li nekog zgaziti,opauciti ili sta vec...Moj utisak je OK,jer vise volim Steevieve najtove,stvar ukusa...U svakom slucaju lepo sam se iskakala,zaradila bol u misicima,nazuljala me martinka-pojma nemam kako,al to sam ja i meni se takve stvari cesto desavaju Jos da bih na kraju po povratku kuci pokisla kao mis...sreca sreca radost @Boggy i Lestate: Hvala na Lacrimosi,Anathemi,Himu...al sta bi sa DIE WITH YOU? @Angie Nadam se da ti je sad sve ok i da te ne boli stomak...verovatno ti se sve izbuckalo pa te boli,jer si skakala sa mnom whole night long... Eh, sreće, pa ja stigoh kući pre nego što je počela kiša... Mada, taman što krenuh ka krevetu eto ti oluje... Čudo da sam uopšte zaspala Ja dobih bol u stomačnim mišićima Ali bilo je vredno... Ukupno sam se odmarala 10 minuta Po meni je night bio veoma dobar - izbor muzike još bolji (thanx Lestate for the "Join me" (tad je najviše publike plesalo koliko primetih) a i ostali izbor HIM pesama je totalno bio na nivou ), eh samo da je bilo Nocturne, ali ja se prekasno setih... Can't wait for next night Jessy, bolje mi je, mada mislim da sam skinula par kila (ako je to uopšte moguće ) Ako ništa, barem ću biti smirenija na night-u u voodoo-u, pošto sam baš istrošila energiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 barem ću biti smirenija na night-u u voodoo-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 utisci sa vecerasnjeg najta... -posto nisam na Toolu,visim na prokleto ZARAZNOM Yumu i trjem se trenutno Dioramom-i hear the drums i Someone dies...Sta jos reci osim... love them... @Gavra Koji bend nastupa sad u nedelju-da vidim da li da rizikujem i dodjem ranije...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 (edited) Izgleda da sam tek sada izvalio da je ime teme kao i njen sadrzaj promenjen u nov topic , pod imenom: "Jessy & her ( gothic? ) Diary" Edited April 27, 2005 by The Eagle Nature Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodcutter Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 (edited) O kej matori,nou frks... Edited April 27, 2005 by Woodcutter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 (edited) pa kad sam se smorila kao zmaj,a vi bas nesto niste raspolozeni za ostavljanje postova Hajde bre,hocemo utiske!!! Edited April 27, 2005 by Jessy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgavra Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 @Gavra Koji bend nastupa sad u nedelju-da vidim da li da rizikujem i dodjem ranije...? ne nastupa ni jedan,a sledeci put 15.05.2005 obavezno dodji ranije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 bese cool na toolu. mada mi tool bas i nije trip da mogu toliko dugo da ga slusam, trebalo je malo vise neceg drugog da ide, a sve lepo iskombinovano... kao nekadasnje tematske veceri tipa cure, depeche i slicno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 (edited) Veceras klasika u Voodoo,gomila ljudi jer je poceo raspust i ista fina domaca atmosfera. Stivi je pustao samo do 20 do 4...verovatno jer i veceras ima najt u KSTu. Sve u svemu sreda u Voodoo i Gavrini najtovi su mi naj! P.S.Dodjite na special u ponedeljak-tad je definitivno dobra mjuza... @Angie&Moni Gde ste tako rano nestale? Edited April 28, 2005 by Jessy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 voodoo k'o voodoo, malo previse ljudi za moj ukus, ja malo preumoran i primetno neraspolozen. neke opustene price, nesto opustene muzike i cinjenica da i mrtav umoran mogu da podignem objekat tezine dzaka cementa su me ipak oraspolozile i naterale da razmislim cemu sve to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Veche u KSTu...ok,sasvim ok,nishta spektakularno,vishe mi odgovara Voodoo,al to je stvar ukusa. Cheka se nedelja u Demiji yeeeeey!!! @Gavra Ako moze pusti od Blutengela Night of sin i na kraju nighta od Diorame(to bi stvaaarno bilo divno)-Someone dies... Poz............................................. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 (edited) Pokušavam da nađem pravi izraz... A da, evo ga: raspao sam se od alkohola sinoć . Nemam pojma kakva je muzika, samo znam da je Steva pustio My Lost Lenore (mada ni u to nisam 100% siguran )... Takođe znam da sam iščašio koleno na prokletom ljigavo-mokrom podu (a pritom ne govorim o "WC"-u ) i dobro... nije bitno čega se još sećam . Edited April 29, 2005 by Hérétique Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black~Cat Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Takođe znam da sam iščašio koleno na prokletom ljigavo-mokrom podu (a pritom ne govorim o "WC"-u ) i dobro... nije bitno čega se još sećam . Ma dobra muzika, dobro društvo... Šta više reći? Osim ovoga - koji je kreten izbmislio da mora da se plaća sto kinti ako se izgubi papirić na kome je broj jakne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessy Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 Ma dobra muzika, dobro društvo... Šta više reći? Osim ovoga - koji je kreten izbmislio da mora da se plaća sto kinti ako se izgubi papirić na kome je broj jakne? Al moras priznati da je uspela nasa tehnika ubedjivanja Idemo odma',sada,odma' u advokate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alita Posted April 29, 2005 Report Share Posted April 29, 2005 U Voodoo-u je dakle stvarno bila prekomerna guzva. Bas je bilo neprijatno. I moram reci da je izbor muzike bio cudan. Al sve u svemu, kad sam jednom uspela da sednem, zaspala sam! I odkuntala sam dobru turu... U Kst-u je bas bilo lepo. Iako veci broj ljudi nego obicno, ipak je mesto vece pa je snosljivo. Odpale su mi noge od igranja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts