tovar Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 sliku biH potpisao sa: Does she look even slightly aware of reasons of her existence.... i naredna scena....fade to Black (zatamnenje)....kraj.... she-is-loved. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 shto bi rekli amerikanci lousy explanation il' kako se veC pise lauzi.... Quote
Wild Rose Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Steva je nocas u KST-u pustio W.A.S.P-Sleeping in the fire!!!!!!!!!!!!!! Nisam mogla da verujem, jedna od mojih omiljenih pesmica... Naravno, nema to bash neke veze sa gothom, ali ne moze da shkodi.... Jeste da su svi gothichari gledali bledo, ali bitno je da je meni bilo lepo. Quote
Elythara Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 ma steva je zaista poseban covek... joj, bas bih volela da svnem do akademije u nedelju... verovatno ce biti 90% him Quote
tovar Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 nece. ne pravim HIM night. bice svega, bukvalno svega od joy division do killswitcha. Quote
amy_mccoy Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 @Amy Videcemo za nedelju...zavisi od...wll...u know... Inache videh te na 1 zanimljivom forumu ...i je l' Marko Piramida onaj lik shto radi dole? ma bre....idemo ...gothic cica mace haha...jeste valjda to taj lik....ma forum je raspad, ja sam sada samo na podforumu za japanski...realno, smaraju svi tamo Quote
Aurora Calerva Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Steva je nocas u KST-u pustio W.A.S.P-Sleeping in the fire!!!!!!!!!!!!!! Nisam mogla da verujem, jedna od mojih omiljenih pesmica... Naravno, nema to bash neke veze sa gothom, ali ne moze da shkodi.... Jeste da su svi gothichari gledali bledo, ali bitno je da je meni bilo lepo. Koju verziju? Originalnu? Quote
Jessy Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 (edited) ma bre....idemo ...gothic cica mace haha...jeste valjda to taj lik....ma forum je raspad, ja sam sada samo na podforumu za japanski...realno, smaraju svi tamo mada koliko videh...na temi izlasci-sve neke KST-etlije,metalci,gotichari...ko bi rek'o? Bedak mi je shto ne idem na Mizar vecheras... @Eki Original je uvek dosada pushtao...a W.A.S.P. je ishao i u sredu... Edited November 12, 2005 by Jessy Quote
ajsha69 Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Znachi, vecheras se ide na New Wave of American Heavy Gothic, na Demiji.. (?!) Quote
tovar Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 bese fino na mizaru. zvuka na akademiji se drasticno popravio ove sezone. veceras... Quote
miss Penny Lane Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 a ninushku sam slikala ja... Quote
Sinstrel Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 (edited) Sinoc je bas bilo... Veceras... nemam pojma, nesto sam uspavan ceo dan, nisam siguran da bih izdrzao jos jedno vece do jutra. Edited November 13, 2005 by Sinstrel Quote
Black~Cat Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 (edited) Ok, note to myself - never leave a mobile phone (when I get a new one) in a coat jer su ogromne šanse da tamo neće ostati... Ostalo je bilo Edited November 14, 2005 by Angel of Sorrow Quote
GOTZE Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 - - ---A KO SI TI??? - ---LESTAT JE IMAO REKORDNU POSEĆENOST Quote
Black~Cat Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 - - ---A KO SI TI??? - ---LESTAT JE IMAO REKORDNU POSEĆENOST Neko ko se sa najta vratio uskraćen za jedno 140 evra Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 ne moras da publikujes svoju mizeriju.... meni su maznuli foun, doduse prE nekih 5 godina.... Quote
tovar Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 hvala svima koji su dosli. bilo je rekordno malo ljudi. mizar, nightovi, sta li... bice bolje. mozda. mozda i okacim playlist. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 a znaci gotze te zajebava.... ja pomislio da je stvarno bilo puno.... Quote
tovar Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 nope. rekordnu posecenost jednog mog nighta je jako tesko skinuti. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 mislim da znam jerbo saM gresan bio tamo.... koliko ljudi je bilo nocas.... Quote
Jessy Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 bedak...a taman sam pocela da se odusevljavam Lesijevim nightovima,tj. bash je bilo dobro onda u Voodoo...bah,vise srece next time... Quote
Wild Rose Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Koju verziju? Originalnu? Oridjinale... @Jessy: Reche mi Milana da je pocheo stalno u Voodoo-u da je pushta... Na Mizar-u je bilo bash lepo, prija zvuk... A sinoc... Stvarno super mjuza, ali posecenost-ono jaaakooo duuugooo niko nece moci da nadmashi! Lesi-shta si posle pustio kao drugu Katatonia pesmu? Inache, mjuza je pretezno goth i neki zanimljivi remix-i, ali je bilo i drugih stvari... Quote
GOTZE Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 - - ---ISKUSTVO SA LESLIJEVIH NAJTOVA - ----VENI , VIDI, JEBI, IDI... - - -----SVENUH OD ONE TEHNOZE U KLUBU - ---A LESIJEVA MJUZA JE...OK..NEOPTERECENA ZANROVSKIM PODELAMA - - - ----WASP...!!! - --ANGEL OF SORROW - ----TI SI IZGUBIO TELEFON - -----JA SAM U TIM RUPAMA OSTAVIO ZDRAVLjE - - -----HOCES DA SE MENjAMO? Quote
tovar Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 DJ lestate nakon serije slabo posecenih nightova ide na odmor da sabere misli. i ako nesto i bude u dogledno vreme, nemojte da mi pricte da sigurno dolazite, ako nemate nameru da stvarno dodjete. playeri su me sinoc jebali u mozak, evidence nisam uspeo da pustim iz nekoliko pokusaja. zavrseno sa hip-hop momentom. Quote
Recommended Posts