Gwydion Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 hej ima li ovde nešto o nightovima ili ne? informacije,utisci!!! konkretno vezano za dešavnje??? Ima, ima prijatelju. U subotu, za ljubitelje dark muzike, klub Fili (General Zdanova 32) nastavlja sa vecerima pod nazivom DARK ENTRIES: new wave, dark & gothic, electropunk, new romance, minimal synth pop, industrial. Muziku pustaju Dragana i Nitkov (Cold Trinity). Ulaz je besplatan. Quote
Aurora Calerva Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Ne.... http://www.coldtrinity.com/ Quote
Alita Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Bio smor u akademiji... Otisla sam u 2 Quote
Black~Cat Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Otisla sam u 2 Ja u 10 do 2... Muzika je bila sasvim ok... But the (uninvited) company was annoying as always... Quote
Jessy Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Ja u 10 do 2... Muzika je bila sasvim ok... But the (uninvited) company was annoying as always... o kome ti to? ...mislis na pridosle trance-ere ili sta su vec? Quote
Black~Cat Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 o kome ti to? ...mislis na pridosle trance-ere ili sta su vec? Ma da, na tu bagru mislim I naravno, na nekoliko muških stvorova koji su me spopadali. Quote
heroinchic Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 @ DJ_Gavra Hvala na ispunjenoj mi novogodisnjoj zelji (Dive @ DreamHunter)!! Steta samo sto je izostao tvrdi blok u koji bi se savrseno uklopila, mada, ruku na srce, prosek je bio tvrdji nego na poslednjem najtu na kojem sam bio, a zbog kog umalo da ne dodjem na NG!! Samo tako nastavite!! @ DJ_LeSSi Hvala, vala i meni. Quote
Alita Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Ja u 10 do 2... Muzika je bila sasvim ok... But the (uninvited) company was annoying as always... Znas kad bih ja otisla zbog nekih imbecilnih likova ako mi je super mjuza i drustvo ? Rekla bih im da setaju i gotovo, nastavila bih da igram Quote
Black~Cat Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Znas kad bih ja otisla zbog nekih imbecilnih likova ako mi je super mjuza i drustvo ? Rekla bih im da setaju i gotovo, nastavila bih da igram A jok bre, nisam otišla zbog njih, već zato što mi se jedna ortakinja smorila... Ja im ništa ne kažem, samo se okrenem i odem Quote
tovar Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 @ DJ_Gavra Hvala na ispunjenoj mi novogodisnjoj zelji (Dive @ DreamHunter)!! Steta samo sto je izostao tvrdi blok u koji bi se savrseno uklopila, mada, ruku na srce, prosek je bio tvrdji nego na poslednjem najtu na kojem sam bio, a zbog kog umalo da ne dodjem na NG!! Samo tako nastavite!! @ DJ_LeSSi Hvala, vala i meni. jos reci da si u narko fazonu, i zenim te. Quote
miss Penny Lane Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 sreda u voodoo -u je bilo puno teatralnosti i bila sam previse pijana. muzika je bila super, negative stevie je definitivno najbolji... lestate, izvini, ali morala sam jace od mene... main slut i nisi me sacuvao juce je bilo fino u demiji , nisam otisla na elektro, ne mogu vise da idem u onu supu od kst-a , makar ne kad je raspust Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 E,bilo fino u voodoo-u....Kako rece Moni,muzika bila fina..... Slazem se s time..... U akadiji je ove ili sl. nedelje? Quote
Black~Cat Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 (edited) nisam otisla na elektro, ne mogu vise da idem u onu supu od kst-a , makar ne kad je raspust Ja jesam i to mi je bila dupla greška. Prvo, ispalila me ortakinja, drugo, još više sam se razbolela Muzika je bila ok... Otišla sam oko pola 3. @ ZVFAP-a - Sledeće nedelje je gavra. Edited January 14, 2006 by Angel of Sorrow Quote
Alita Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Kst je takva rupa... Al tako je volim... Mada, odlucila sam da je zaobilazim narednih x meseci, da se malo provodim za promenu Quote
Aurora Calerva Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Ja napokon bila ponovo kod mog Steve i meni divno Quote
Black~Cat Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Ja napokon bila ponovo kod mog Steve i meni divno Da, me too...lista je bila jedna od najboljih u poslednje vreme. Da to nema veze sa tvojim dolaskom? Quote
Aurora Calerva Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Eh, naravno..... Mada nisam bila nesto u formi, ali sledeci put ce biti bolje;) Quote
tovar Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 da, stvarno je bio night za pohvalu... sorry ako sam bio nenormalniji nego obicno... Quote
Sinstrel Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Jel sledeceg cetvrtka u KST-u goth?! Quote
Black~Cat Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Jel sledeceg cetvrtka u KST-u goth?! Yup... Quote
miss Penny Lane Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 juce je na gavri bilo sve zene bile su i bilo je diiiivno... gavro, hvala za she i cd Quote
Jackie Brown Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Jucerasnji Gavra je bio zanimljiv i malo neobican...Play lista mi se cinila diskretno drugacija nego pre...Secam se da je bilo nekoliko pesama koje sam htela da cujem,a Gavra ih nije pustio,barem ne dok sam ja bila tu... Sve u svemu,zacin C Quote
Recommended Posts