Jump to content

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
istripovala sam da si 2 put pushtao Anathemu icon_smile.gif

ma ja sam je pustao, i to vise od dva puta, mozda je moja muzika bila malo preglasna

Posted

playlista je bila odlicna! gavro svaka cast! a inace je bilo malo praznjikavo...

kuci sam se definitivno vratio skroz mokar... u mali nisam ni zalazio...poceo je opasno da me smara!

Inace jel ide neko na onaj Gothic New Year's Eve ?

brine me shto ne dadoshe nikakve ulznice :-)

Posted
bilo stvarno dobro u nedelju.... musik20.gif

i bilo je sasvim solidno poseceno kako zna da bude...

jel' sam ja to istripovala ili je bilo dosta nekih never seen before faca...tj. zalutalih...?

icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif

P.S. I MENI JE BILO COOL!

Posted

jel' sam ja to istripovala ili je bilo dosta nekih never seen before faca...tj. zalutalih...?

Bili ja i Orbituated pivopije.gif s'tim sto mi nismo bas novajlije na gothic najtovima... samo u Akademiji...

sad.gif

Pa sta je Milichice? icon_razz.gif

Ne diram ja Tajpo icon_mrgreen.gif

Posted
Kako je uspeo da te smori kad nisi nu usao...? icon_razz.gif

mislio sam da nisam provodio vreme tamo...ushao sam par puta

i bio je smor.....u sushtini goth je generalno poceo da me smara...ipak nije to mjuza za nightove.....ebm je stvoren za to!

Posted
Jel veceras dark night u kst-u?! Ajd brzo odgovor! icon_mrgreen.gif

Upravo sam hteo i ja to da pitam!!!Ide mi se na night bas u kst,ali niko nije siguran da li ima ili nema!!!Cuo sam da ce mozda biti,ali samo do 02h!!! icon_confused.gif

Posted
Jebes ti te tvoje informacije.... mhihi.gifmhihi.gifmhihi.gif

Vratio se mracni basista na scenu.....!Pa lepo.Tebi je sinoc bilo super,a ja sam zaglavio u onom podrumu u Metrou!Mada,nije bilo lose.Hoces da svratis veceras?Nisam te dugo video icon_cry.gif

Posted (edited)

laugh.giflaugh.giflaugh.gif toliko o proverenim Nemanjinim informacijama icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Mora da se nagudrao i istripovao da je pevac Sistersa icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif i da je sreo Stivia i da mu je ovaj rekao da ima gotik najta.... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

P.S. Mnogo ti je ruzan avatar laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Edited by The Eagle Nature
Posted

Hey Gavro koliko se secam neki Black Roses single je bio trazen zadnji put u `demiji ,ima li neke sanse za sledeci put da poneses i pustis? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif bio bih jako zahvalan icon_mrgreen.gifbiggrin.gif

Posted

Ma najjaci si biggrin.gif jel pijes ista ?imas pice od mene samo reci sta.Inace ta majca Blut Engel nije losa no video sam jako dobar duks icon_razz.gif lepota, cista lepota(sto vazi i za "najlepsu" grupu biggrin.gif )

Posted (edited)

laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif toliko o proverenim Nemanjinim informacijama icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif

Mora da se nagudrao i istripovao da je pevac Sistersa icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  i da je sreo Stivia i da mu je ovaj rekao da ima gotik najta.... icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif

P.S. Mnogo ti je ruzan avatar laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Avatar nam je svima pomogao da se vratimo u normalu!!!Macka DJ je opet u modi......,samo je treba cuti u pravom trenutku......,i bice nam lepo!P.S. tvoj avatar je jos ruzniji!!!Nisu u pitanju Sisters-i,nego Das Ich.

Edited by Woodcutter
Posted

akademija uskoro pocinje sa novim nacinom obavestavanja.naime prestace da stampa flajere vec ce ljude obavestavati putem SMS-a.svako ko je zainteresovan da prima obavestenja o dark night-u na ovaj nacin, moze da ostavi svoj broj mobilnog telefona na papirima koji ce biti okaceni po klubu kao i kod mene u dj kabini u nedelju.moze i ovde na forumu da se ostavi broj(bez imena naravno)ili na pm.na taj nacin ce biti dostavljane informacije o samom dogadjaju kao i o eventualnim izmenama.dobra stvar je sto ce svi istovremeno dobiti informaciju a ne da se raspituju unaokolo.ovo naravno vazi za sva dogadjanja na akademiji pa ko bude bio zainteresovan mocice i te informacije da dobija.