djgavra Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 A jel mogu vec da se salju ti pm-ovi, posto neki nece moci da dodju u nedelju? mogu naravno vec sam dobio nekoliko Quote
Sinstrel Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Samo da spomenem... Sreda, Voodoo... puno i prepuno! Mislim da je ovo bio najposeceniji night sredom! Jedino mi je zao sto nisam znao da je s/m party bio u pitanju pa da se prikladnije obuchem. Quote
MissionVao Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 (edited) Kakav party?! mnogo avatar Edited January 9, 2005 by Double Fire Quote
Herr_Wolf Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Tanka je granica izmedju nebuloze i avangarde. Quote
Sinstrel Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 "Tanka je linija izmedju dobra i zla" - Alogia Quote
djgavra Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 playlist od sinoc death in june-to drown a rose deine lakaien-reincarnation diary of dreams-mankind(remix) diorama-panes of glass dust of basement-fires plastic-sense of life(club mix) seelenkrank-meister der verbotenen traume blutengel-vampire romance trumerwelten-keine ewigkeit(club mix) wumpscut-deliverance blame-space hulk:evolution deine lakaien-into my arms KONCERT-MARGITA JE MRTVA diorama-hla blutengel-black roses(single edit v.2+oposite sex) assemblage23-let me be your armor neuroticfish-skin(binary 2002) daf-der sheriff(c90 by vnv nation) borghesia-no hope,no fear angels and agony-forever diorama-howland road blutengel-seelenschmerz das ich-destillat(vnv nation mix) wumpscut-soylent green(gescom mix) deine lakaien-dark star clan of xymox-this world london after midnight-sacrifice diary of dreams-retaliation christian death-figurative theatre diorama-advance assemblage23-skin schiller mit heppner-i feel you informatik-a matter of tme(short version) blank&jones feat.robert smith-a forest plastic noise experience-plastik fantastik suicide commando-cause of death suicide mortiis-smell the witch kmfdm-megalomaniac project pitchfork-timekiller(and onee remix) apoptygma berzerk-unicorn bruderschaft-forever(colony5 mix) tactical sect-faded prophecy plastic-home blutengel-mistress of the club dust of basement-your light(club mix0 wumpscut-wreath of barbs(neuroticfish 2 mix) deine lakaien-reincarnation(drugi put) diary of dreams-butterfly dance Quote
Asmodai Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Ajde i ovde da se zahvalim gavri,dobih i vise nego sto sam trazio od BlutEngel-a Inace night je bio odlican. Quote
djgavra Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 evo i pesama koje su izvedene na koncertu MARGITA JE MRTVA: because she disobeyed sex with the eX margita ist tot kunstler als techniker (momci danas vole) inverzije 06pa3 y3 o6pa3 I JOS DVE NA BIS achtung: amerika ja sam tvoj ti si moj [ilegalne emocije / margita] Quote
Woodcutter Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 I tako u nedogled......,dok ne budemo nestali......,negde......,tamo......,u svetlucavim barama...... Quote
Woodcutter Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 ja preskacem te bare... Nemoj...,dobre su!!! Aaaaaaa... Quote
Chlan 787 Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 nisu velike, al' se istripujes da si u vodi do kolena.... ili je to ipak WC u kst-u... Quote
Asmodai Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 .. ili je to ipak WC u kst-u... Ma ko jos ide u kst ovih dana...i noci Quote
Sinstrel Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 Onaj ko ima clansku kartu kst-a! Quote
mor+icia Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 slovenija je opet bila zakon, jest da smaram ali playlista uskoro slijedi Quote
Asmodai Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 slovenija je opet bila zakon, jest da smaram ali playlista uskoro slijedi Ma samo ti rokaj da cujemo sve...cuj molim te jos mislis da smaras Quote
Sentinel Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Sinoc je bilo zaista odlicno na Depeche-u. Brdo ljudi i brdo dobre muzike, a na trenutak sam pomislio da je u pitanju night Smiths-a. Quote
Kakashi Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 (edited) Bilo je zaista cool, sem onog prokletog reda ispred šanka... Usput, zna li se kad je sledeći najt na Akademiji? Edited January 16, 2005 by Hérétique Quote
sleeplessoul Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 pa sledeci dark night na Akademiji bi trebalo da je 23.01. idu na svake dve nedelje... sinoc je bas bila guzva na Depeche Mode night-u... ne secam se da je ikada bila tolika... bilo je ok... Quote
djgavra Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 (edited) ovo je poslednji zvanicni flyer posle njega ce obavestenja stizati sms-om. verovatno ce tu i tamo biti neki flyer koje cu ja sam raditi ali u malom tirazu vise da bih recimo postavio na forumu sliku a ne samo tekst. Edited January 17, 2005 by djgavra Quote
Калавера Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 U, odlican flyer. Bas je zao Ko je, bre, zao ? Quote
Recommended Posts