Asmodai Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Ja sam se bas nesto smorio u nedelju ...zbog toga me verovatno i muzika smorila ....... malo je falilo da se pobijem sa onim idiotima u koznjacima i cime god sto su dosli misleci da je sve ono bilo Tehno Rejv UH sto sam bio besan Inace je muzika bila standardno super E Gotze brate zemunac kad ces da dodjes u `demiju vec da ti vratim kacket,duks i majcu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 - -- ---KAD JE VEĆ ODLUČIO TAKO DA SE OBLAČI taj mali vule kreten BOLjE DA SE - ---PRVO MALO NABILDOVAO ILI DA KUPI PIŠTOLj!! - ----NEKO ĆE GA UBITI PA SILOVATI - --ILI SILOVATI PA UBITI - --A MOŽDA ON TO I HOĆE??? - ---NEK VRATI TE SUKNJE MAMI I PRESTANE DA SE IZMOTAVA - ----MALO KOŽNIH PANTALONA ILI ČAK I SKAJ BI SASVIM VRŠILI POSAO - ----AKO HOĆE DA BUDE EKSTREMAN, NEK ODSEČE JEDNU NOGU - --ŠTA SE GUZI BEZVEZE - ----SKUPLJAM IGRAČKE , VIDETI NA FORUMU BERZA/IGRAČKE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleeplessoul Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 i posle se svi zalimo na nesto. eto dvojica likova probaju da "gothicare" kako trebuje i dolikuje gothicarima, i odma' pljuvacina. izgleda da je i ovo sto imamo nightova ipak mnogo. moram se sloziti GOTZE o'ladi malo.... ne kontam sto te toliko pogadja necije oblacenje... sta bi bilo da se nadjes na M'era Luni ili WGT? koja bi tek to panika bila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 playlist od sinoc death in june-holy water diary of dreams-babylon in strict confidence-seven lives(extended version) wolfsheim-heroin,she said london after midnight-the spider and the fly clan of xymox-jasmine and rose last dance-nightmares dreadful shadows-true faith diary of dreams-retelation deine lakien-dark star wumpscut-wreth of barbs(neuroticfish2 mix) seelenkrank-meister der verbotenen traume athamay-eternal torture blutengel-forever pulcher femina-dark clouds diorama-hla deine lakaien-into my arms and one-get you closer wolfsheim-find you`re here in strict confidence-engelstaub rammstein-mein teil(there are no guitar mix by pet shop boys) margita je mrtva-obra3 y3 obra3 front242-headhunter(apb mix) assemblage23-opened bruderschaft-forever apoptygma berzerk-unicorn covenant-call the ships to port das ich-destillat(vnv nation mix) daf-der sheriff(vnv nation mix) deine lakaien-where you are(vnv nation mix) diary of dreams-she diorama-howland road blutengel-black roses(opposite sex remix) die form-masochist 2 (remix) athamay-domination vnv nation-dark angel lights of euphoria-true life icon of coil-acces and amplify(club mix) theatre of tragedy-machine(vnv nation mix) mortiis-parasite god clan of xymox-this world london after midnight-sacrifice cruxshadows-deception diorama-advance blutengel-seelenschmerz vnv nation-joy angels and agony-forever covenant-like tears in rain assemblage23-fallen down informatik-the world belongs to us plastic-home wumpscut-soylent green(gescom mix) tactical sect-faded prophecy plastic noise experience-plastik fantastik rotersand-electronic world transmission funhouse-star in my heart diary of dreams-butterfly dance schiller mit veljanov-desire vnv nation-arclight E do k*r*a! (dođavola je već preslabo za ovu situaciju) Najcrnje od svega je što nisam ni morao da se pojavim na fakultetu jer nas se tako malo prijavilo za ispit da nisu morali ni da prozivaju . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodcutter Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 ---USPUT, KILT SE NE NOSI SA TANGAMA poznatim kao zlatna žicA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 - ---USPUT, KILT SE NE NOSI SA TANGAMA poznatim kao zlatna žicA - ----SKUPLJAM IGRAČKE REKOH - *- - ----JAVITE MI ŠTA IMATE, ALI PRVO POSETITE BERZU koji si ti car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daedalus Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 blutengel-black roses(opposite sex remix) nemas pojma koliko sam ti zahvalan zbog ovoga... eto prvi put trazim neku pesmu i ti je pustis; thanx! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOTZE Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 - -- ---DA LI IMA NEKO NEŠTO OD PARIS BY NIGHT?..... - ---MP3 AUDIO ILI SLIČNO - ---RAZMENA I TE FORE - --SKUPLjAM IGRAČKE - - VIDETI FORUM "BERZA / IGRAČKE - --POMOZITE DRUGU U NEVOLjI - --- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 bila sam na Gavrinom najty u nedelju...meni se dopalo kako je taj tip izgledao...Bio je jedan jos lepsi u suknji.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eve Guillotine Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Da, tip je bio jako dobar, ulepsao mi je narednih mesec dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Da, tip je bio jako dobar, ulepsao mi je narednih mesec dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodcutter Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Da, tip je bio jako dobar, ulepsao mi je narednih mesec dana I meni je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Koliko sam ja skontala, niko zapravo nije pljuvao lika zbog njegovog oblacenja/sminke itd... On bira nacin na koji zeli da bude originalan i njegova stvar. Uostalom, takav outfit je nemoguce ne-komentarisati tako da je svoj cilj verovatno postigao- bio je ultra-primecen. Licno, izrazila sam svoje misljenje da je ono ipak nakaradno, pogotovo usred zime (neukusno). A niko nije rekao nista u stilu :''Takvi ljudi ne treba da postoje... Lose je vidjati takve po klubovima... bla-bla''. Niti da ''ne treba biti freak-ova na ulici''. Jednostavno, ukusi su razliciti a mom ne odgovara takav tip freak-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodcutter Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Koliko sam ja skontala, niko zapravo nije pljuvao lika zbog njegovog oblacenja/sminke itd... On bira nacin na koji zeli da bude originalan i njegova stvar. Uostalom, takav outfit je nemoguce ne-komentarisati tako da je svoj cilj verovatno postigao- bio je ultra-primecen. Licno, izrazila sam svoje misljenje da je ono ipak nakaradno, pogotovo usred zime (neukusno). A niko nije rekao nista u stilu :''Takvi ljudi ne treba da postoje... Lose je vidjati takve po klubovima... bla-bla''. Niti da ''ne treba biti freak-ova na ulici''. Jednostavno, ukusi su razliciti a mom ne odgovara takav tip freak-a. Totalno si u pravu!!!Ja sam samo bio zacudjen na prvi pogled,i pitao sam se kako mu nije bilo hladno,ako uzmemo u obzir da u Voodoo-u nije bas toplo!!!Ali,najvise sam komentarisao gay-eve!!Ok je to sto rade,samo ne treba da napastvuju mene i meni bliske osobe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Ali,najvise sam komentarisao gay-eve!!Ok je to sto rade,samo ne treba da napastvuju mene i meni bliske osobe... He,he,he znam ja da ih volish, nemoj da se folirash!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 iskreno, posle 150-og freaka, prestajem da ih primecujem kao neobicne... ima ih svuda. sa suknjom ili bez nje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 ovdje kod nas zele tuci tipove koji dodju u suknji bez obzira sto nisu gay i sto dodju s curom s kojom vise cijelu vecer vani je to najnormalnija stvar na svijetu a moze i jako dobro izgledati,naravno kako na kome. ovu diskusiju mozda je bilo bolje ipak voditi na Fashion topicu nego,kad smo vec tu,ima tko fotku tog lika da svi vidimo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodcutter Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 He,he,he znam ja da ih volish, nemoj da se folirash!!! Ma na..res mi se sp..me k`o baba surutke!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asmodai Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 nego,kad smo vec tu,ima tko fotku tog lika da svi vidimo? Ja sam hteo da ponesem foto aparat ali se nisam setio...no bilo bi me blam da ga slikam...samo mi jos treba da me juri jos jedan gay tip po `demiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 iskreno, posle 150-og freaka, prestajem da ih primecujem kao neobicne... ima ih svuda. sa suknjom ili bez nje. potpuno se slazem. ne vidim zasto je taj lik bas toliko freaky...no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodcutter Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Ja sam hteo da ponesem foto aparat ali se nisam setio...no bilo bi me blam da ga slikam...samo mi jos treba da me juri jos jedan gay tip po `demiji To bi ti bilo jedinstveno iskustvo!!!Da pumpa,pa sve u cunak!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eve Guillotine Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Niko ne misli da je freaky. Samo je NEPOTREBNO hrabar, i , ako hocete, stilski neuskladjen. Mislim da bi ga svaka riba odavde bolje nasminkala... I to mi je nesto, kao, imam par korseta kod kuce i sad cu svuda da nosim samo njih. Hocu da istaknem da ne vidim svrhu pojavljivanja u bilo cemu *zanimljivom* medju gomilom ljudi koja vas je videla u svakakvim izdanjima vec xxxx puta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodcutter Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Niko ne misli da je freaky. Samo je NEPOTREBNO hrabar, i , ako hocete, stilski neuskladjen. Mislim da bi ga svaka riba odavde bolje nasminkala... I to mi je nesto, kao, imam par korseta kod kuce i sad cu svuda da nosim samo njih. Hocu da istaknem da ne vidim svrhu pojavljivanja u bilo cemu *zanimljivom* medju gomilom ljudi koja vas je videla u svakakvim izdanjima vec xxxx puta. Stvarno,moglo bi zensko da mu pomogne oko oblacenja i sminke!!!Mislim da zene imaju mnogo vise ukusa!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daedalus Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Ja sam hteo da ponesem foto aparat ali se nisam setio...no bilo bi me blam da ga slikam...samo mi jos treba da me juri jos jedan gay tip po `demiji ja svakako nikada necu zaboraviti kada si se meni zakacio u akciji bezanja od doticnog tipa... (mis'im tog sto te je saletao) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 hehehe....ali dobio je sta je hteo...svi ga komentarisu... Eve imas pravo oko sminke...Bljuzg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts