Sinstrel Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Oooooooooooooooo!!!!!Nisam znao da si tako nastran!!!Mada,izgledas dosta zenstveno!!!Kiss... Simpaticno... pokusava da me zajebe. Jel se ti to lozis na mene ili je to samo propratni efekat nekih hemijskih jedinjenja?! Kiss 4 u 2... Quote
dark_lilith Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 ja sam na trenutak pomislila da je ''ono'' zensko valjda zato sto me podseca na jednu likushu koju poznajem fuj Quote
Eve Guillotine Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Oooooooooooooooo!!!!!Nisam znao da si tako nastran!!!Mada,izgledas dosta zenstveno!!!Kiss... Ljudi, tip IMA puder. Bar se bolje shminka nego onaj nas junak.* Pravim se da nisam videla karmin * Quote
dark_lilith Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 bolje je nashminkan od 90% devojaka koje poznajem cak mu se nishta nije razmazalo sweet! Quote
Sinstrel Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Alo ljudi... slika je bila cist sarkazam! Nemojte bre da ga hvalite! Quote
Asmodai Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Alo ljudi... slika je bila cist sarkazam! Nemojte bre da ga hvalite! Eheeee propade ti fora....aha inace veceras sam saznao ko si ti juuuuu....al cu te saletim odpozadi kad se prvi put pojavis u demiji pa ces da vidis a neces znati ni od koga ni kada......samo ces videti crne patike crni kaput i crni kacket LOL salim se....sve to samo bez kacketa i patika Quote
Sinstrel Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Nemoj odpozadi molim te! Dobro 'ajde sad budi kulturan pa se ti predstavi meni da ja znam ko si ti. Quote
Asmodai Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 (edited) Nemoj odpozadi molim te! Dobro 'ajde sad budi kulturan pa se ti predstavi meni da ja znam ko si ti. Salim se ...ja sam ne kulturan pa necu...ne mogu da se objasnjavam e secas se ovoga ili onoga ili ovo ono videces ako se pojavis u nedelju Nagovesticu ti samo da mi je to rekao Dawngreeter Edited January 31, 2005 by Asmodai Quote
Asmodai Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 valjda zato sto me podseca na jednu likushu koju poznajem fuj Ju ju ju pa sta ti po poznajes ?! Quote
Sinstrel Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Salim se ...ja sam ne kulturan pa necu...ne mogu da se objasnjavam e secas se ovoga ili onoga ili ovo ono videces ako se pojavis u nedelju Nagovesticu ti samo da mi je to rekao Dawngreeter Jel decko reci ti meni jel si ti kuvar?! Quote
Asmodai Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Jel decko reci ti meni jel si ti kuvar?! E bas ti hvala zar si svima morao da kazes!? Sad ce svi da me jure da me zene Vis kako znas Quote
Sinstrel Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Odala te kombinacija kaputa sa kacketom i patikama! Otkud ti ovde? Mislim dobrodosao! Quote
Asmodai Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 (edited) Odala te kombinacija kaputa sa kacketom i patikama! Otkud ti ovde? Mislim dobrodosao! Pa jebote zar me nisi zadnji put kad si me video u demiji video u patikama kaputu i obrnutim ManOwaR kacketom ,ko klosar sam izgledao Inace otkud ja ovde? pa znas ono life sucks.......... u dodjavola pogresno sam procitao post lol nema veze Edited January 31, 2005 by Asmodai Quote
Asmodai Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Joj joj uhhh pogledajte temu BlutEngel ......joj Quote
dark_lilith Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Ju ju ju pa sta ti po poznajes ?! ne zelish da znash Quote
Asmodai Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 ne zelish da znash E tu nisi u pravu..ja volem da turam svuda svoj nos ali ovog puta nemam nameru Quote
Sinstrel Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 (edited) dark_lilith da znas samo koliki nos on ima! Edited February 2, 2005 by AzzA Quote
Asmodai Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 dark_lilith da znas samo koliki nos on ima! Nos mi je savrsen kao i ostatak tela Sto si bre promenio slicicu za avarar?1 Ona ti je bas bila do jaja Quote
Sinstrel Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Sta fali ovom?! Ma vraticu ja onaj cim se ljudi zazele mene Quote
Sentinel Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Da li ce biti nighta na Akademiji sad u nedelju? Quote
djgavra Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Da li ce biti nighta na Akademiji sad u nedelju? bice naravno. sto ne bi bilo? Quote
dark_lilith Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Nos mi je savrsen kao i ostatak tela Sto si bre promenio slicicu za avarar?1 Ona ti je bas bila do jaja vi to zelite da me impresionirate Quote
Recommended Posts