Asmodai Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 I want you for my pleasure I need you to satisfy my lust I want you to be my companion I want you to fly with me through the night We play this perverted game We are hunting in the night We kill for satisfaction And we need the blood You have to serve me every night You will ever be my slave I want to serve you every night You will ever be my mistress ....laalalallalalla..... (al sam pokvaren zar ne ?) Quote
Lara_84 Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Zevs je prvo progutao njenu majku, Metidu. Termin Frede, termin Sinoc je bilo prepuno, udavila sam se u dimu, i na kraju zaspala. Ne secam se da je bilo tipova po mom ukusu. Ali bilo je definitivno interesantno. Quote
Herr_Wolf Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Ja sam sjebao pluca i uopste ne smem u dim Quote
tovar Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Jedina moguća reakcija >> actually, uopste nije lose. enjoy the silence remix, mislim da je radio producent linkin parka. zanimljivo u svakom slucaju. @double fire ja sam uleteo negde oko 12, tako da nisam cuo dragu nam britney. mada mozda ne bi bilo lose ponekad pustiti type 0 britney... sto se demije tice, vrucina zavisi od guzve... mada ume da bude prijatno. Quote
Sentinel Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 taj Voodoo je sranje kako god da okrenes i kojim god danom da odes, ali sta ces kad nema bolje... Akademija nedeljom standardno odlicna!!! Quote
djgavra Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Pitanjce za gavru: Imas li mozda Evil`s toy - Lucifers Garden? imam Quote
Asmodai Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Inace sto se tice tih ebm industrial nighova u NS-u ako bi neko bio ljubazan da ispita to ....ja vise ne mogu ovako na dve nedelje Quote
Asmodai Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Pa pravi kucne zurke... Suvise stvari lose utice na pravljenje kucne zurke da bi se trudio ...mada ko zna...mozda neko drugi Quote
Jackie Brown Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Sinoc je bilo prepuno, udavila sam se u dimu, i na kraju zaspala. Ne secam se da je bilo tipova po mom ukusu. Ali bilo je definitivno interesantno. E,moja Laro,nisi samo ti spavala.Bilo je jos nas koji su se oprobali u toj disciplini. Ove srede mi i nije bilo kao proslih.(mislim da ovo nije usko povezano sa tvojim dolaskom. i samim prisustvom).Bilo je dosta cudnih likova koje prvi put u zivotu vidim i nekako su unistili neku atmosveru koja je pre vladala.Stevey je ubijao nekom tehnajom,sto smo se mi salili da su Benny Benassy i Scooter..... Sve u svemu,nije bilo toliko lose....Sam pocetak mi je bio mnogo bolji.Verovatno jer je bilo manje guzve ili me je topla cokolada jos drzala.... Quote
MissionVao Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 ja sam uleteo negde oko 12, tako da nisam cuo dragu nam britney. mada mozda ne bi bilo lose ponekad pustiti type 0 britney... sto se demije tice, vrucina zavisi od guzve... mada ume da bude prijatno. ono je bio neki remix, ne bih rekla da je bas obrada. mada i onako nemam pojma bar su ona 4 fensera shvatila da nisu promasili zurku Jeej, ide se u demiju, ide se u demiju P.S. ko je bila ona devojka sto je oko 1 igrala na stolu? Quote
miss Penny Lane Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 dakle stvarno...kafanske igracice Quote
SlaughtererFaca Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 HLadno vam nisu pustili omiljenu pesmu koju ste preslusali samo sat vremena pre izlaska iz kuce. zapanjen sam i jos mi se nije digao kvasac..ili bese germa? Quote
Guest Weeping Willow Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Koja je svrha vaseg postojanja? Neukusno obucen, lose nasminkan? Helloooooooooooooooo, jeste li vi normalni??? Ajde da komentarisete nekog glupog fensera koje se izgubio pa dosao na dark night, nego nekog ko izlazi non stop. bas ste jadni..... by the way, na akademiji nema tipa koji dobro izgleda. bye byeee Quote
Lara_84 Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 P.S. ko je bila ona devojka sto je oko 1 igrala na stolu? Ne mogu da joj se setim face, ali 2x se pentrala... Ne volim dizanje atmosfere na taj nacin. @Jackie Brown - ti si bila smorena jer nije doshla jedna mushka osoba, na kojoj volish samo oci.. E, da: *Nije bilo tiposa po mom ukusu* prevod: Ne volim da postavljam glupa pitanja tipa- Jel ono mushko ili zensko. (Iako nekim momcima savrsheno stoje 'haljinice' do poda i priznajem da otkidam na takve kombinacije) Quote
Asmodai Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Koja je svrha vaseg postojanja? Neukusno obucen, lose nasminkan? Helloooooooooooooooo, jeste li vi normalni??? Ajde da komentarisete nekog glupog fensera koje se izgubio pa dosao na dark night, nego nekog ko izlazi non stop. bas ste jadni..... by the way, na akademiji nema tipa koji dobro izgleda. bye byeee drago mi je da si procitala/procitao sve postove...mrzi me ponovo da sve kucam a i prica o "tome" mi ostavlja neki gorak ukus u ustima ali to je ne bitno jel da........ opusti se "diiiishi diiishi " sto bi Twiggy rekla ....nemoj da se nerviras ,svako moze da misli sta hoce (ipak je ovo sve samo obicna demokratija ) Quote
MissionVao Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Ne mogu da joj se setim face, ali 2x se pentrala... Ne volim dizanje atmosfere na taj nacin. Ne secam se da je ikome posebno diglo atmosferu . Il sam ja oguglala ili mi nije bilo nista posebno. Ma, podrzavam ja takve slobode... Quote
Asmodai Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Evo pade mi na pamet idea da se postave sipke za igranje u demiji ...vec razmisljam kako bi djuskao na Call the Ships to Port LOL! ma bilo bi do jaja (kao u onom fensi klubu sto je jednom bio night...pre mnogo vremena) Quote
Woodcutter Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 vec razmisljam kako bi djuskao na Call the Ships to Port Bilo bi zanimljivo!!! Quote
coil.worm Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 vec razmisljam kako bi djuskao na Call the Ships to Port LOL! Uglavnom, na dotichnu pesmu se odsechem. Ili ugasim, kako se zadesi, valjda su pogodili neku frekvenciju koja posebno deluje na moj mozak, ali uglavnom otkaze sva kontrola, te vas lepo molim, NE STAVLJAJTE SHIPKE PO AKADEMIJI! Quote
Lara_84 Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Ne secam se da je ikome posebno diglo atmosferu . Il sam ja oguglala ili mi nije bilo nista posebno. Ma, podrzavam ja takve slobode... A ti si sedela tu negde blizu za stolovima? @Asmodai - Nemam preteranu zeljuda vidim shipke josh od 18 rodj moje sestre u Nirvani (tj. Metropolu tj. sada Roxy) Quote
sleeplessoul Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Stevey je ubijao nekom tehnajom,sto smo se mi salili da su Benny Benassy i Scooter..... sweet... Quote
sleeplessoul Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Uglavnom, na dotichnu pesmu se odsechem. Ili ugasim, kako se zadesi, valjda su pogodili neku frekvenciju koja posebno deluje na moj mozak, ali uglavnom otkaze sva kontrola, te vas lepo molim, NE STAVLJAJTE SHIPKE PO AKADEMIJI! nista ne garantujemo Quote
Recommended Posts