Asmodai Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 ...Uzivaj u spotu. Nadam se da je pesma radjena za neku komediju No dobro Zezanje. U pravu si, treba biti tolerantan. Ma ja se malo salim pusti kretena Quote
GOTZE Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 - - ---DOBRO DE....U STVARI NIJE TO LOŠE.... - - ----A GDE JA DA ČUJEM NPR PARIS-BY-NIGHT? Black Darker se zove pesma - -----daj neki MP3 LjuBO!!! - - ----ILI DA SE POLTRONIŠEM ĐAVRI djgavri???? Quote
coil.worm Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 onaj glupi Dawngreeter nije hteo da trazi DESIRE Dotichni ludjak nije uspeo ni da me prepozna Ccc, sta alkohol ucini od coveka Quote
Asmodai Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Dotichni ludjak nije uspeo ni da me prepozna Ccc, sta alkohol ucini od coveka A seljacina ni jedna!!!!! A ja ga pitah dal te zna a on odmahuje glavom aaaaaa al cu ga roknem.... A inace nije to od alkohola nego od zena ....probao sam da ga spasem...evo poceo je cak da se oblaci ko Eldrich ccc......moram sutra do njega da ga urazumim . @Gotze pa ne znam ti ja tu muzika brate...... znas ti mene fajerka,kec,patike i hard resistance ...ne slusam ti ja to...ja sam tu samo zbog devojaka salim se nemam to ali videcu mozda nadjem nesto negde........ Quote
djgavra Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 dobro bice neke od tih zelja ali nemojte da se ova tema pretvori u "zelje i pozdrave" jer bi ih verovatno bilo toliko da ne bih stigao da ih sve ispunim btw sledeci put ce biti i koncert ilegalnih emocija, znaci bice veselo jesu li stizala ona sms obavestenja? Quote
Asmodai Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 jesu li stizala ona sms obavestenja? Odlicno odlicno....no zar ne mislis da bi trebalo da stignu dan ranije ili barem toko dana a ne uvece...nekad ume to da bude prilicno kasno za setiti se...ne mislim na mene naravno ali imas kojekakvih ljudi Inace jel se ti sms ovi ticu samo tvog night-a ili da ocekujem kojekakve stvari ? e da sto se tice zelja nemoj da brines...napisacu ti pravo pismo sa zeljama Quote
coil.worm Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 jesu li stizala ona sms obavestenja? A kako da se prijavimo za ovaj vid obavestenja? Quote
Eve Guillotine Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 E da, moglo je koji dan ili bar sat ranije. Quote
djgavra Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 E da, moglo je koji dan ili bar sat ranije. nije do mene reci cu im sledeci put da bude dan ranije. nece vam stizati nista drugo sem ako to neko ne bude zeleo ,ja sam telefone stavio samo na listu za dark night. ko se jos nije prijavio nek posalje telefon na pm Quote
Asmodai Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 ne hvala ne treba mi nista sem dark night-a e kaki smor u 2 sata ujutru.....nema nikog da kaze nesto svi u fazonu "gledam al ne pipam" .ccc odo ja na spavanje a ja mislio gothi nocna stvorenja ... ajd Quote
tovar Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 ponedeljak, akademija, dan zaljubljenih, love metal, glam & gothic, dj lestate. welcome. Quote
MissionVao Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 ponedeljak, akademija, dan zaljubljenih, love metal, glam & gothic, dj lestate. welcome. Quote
Woodcutter Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 ponedeljak, akademija, dan zaljubljenih, love metal, glam & gothic, dj lestate. welcome. Tooooooooooooo!!!Dolazi se obavezno... Quote
Jackie Brown Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 ponedeljak, akademija, dan zaljubljenih, love metal, glam & gothic, dj lestate. welcome. Zvuci zanimljivo.... Quote
miss Penny Lane Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Ovo zvuci jako zanimljivo. Sigurno dolazim. Jos ako bude bila Betty od 69 eyes... Quote
mor+icia Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 ponedeljak, akademija, dan zaljubljenih, love metal, glam & gothic, dj lestate. welcome. jao,na ovo MORAM DOC!!! *svrsh* Quote
Kakashi Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 (edited) Haha. Možda. Neki od nas imaju fax Edited February 9, 2005 by Hérétique Quote
Asmodai Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 hmm nisam ljubitelj love metala(citaj ne volim uopste)...dovoljno mi je sto cujem svremena na vreme London after midnight -sacrifice drugi put dude Quote
Courtney Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 i kiss i shattered i let me break you... ne mozem doci , ali da mogu dosla bih Quote
miss Penny Lane Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 (edited) hmm nisam ljubitelj love metala(citaj ne volim uopste)...dovoljno mi je sto cujem svremena na vreme London after midnight -sacrifice drugi put dude Slazem se da bi mogao biti London... Spider & the Fly ( ) i Sacrifice Edited February 9, 2005 by moni-zvonchica Quote
tovar Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 jao,na ovo MORAM DOC!!! *svrsh* hej, pa ja ovo za tebe i pravim. pa obecao sam ti. bice i moonspell-a u primetnim kolicinama... kad dolazis? ili se vidimo tek kad ja dovucem zadnjicu na last rites i ostanem do moonspella? Quote
Asmodai Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 (edited) Spider & the Fly ( ) haha bas se pitam koja jadna zrtva je tu fly lol Edited February 9, 2005 by Asmodai Quote
Mary Joe Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Veceras smo Moni i ja bas rano otisle u Voodoo, ostale smo negde do pola 12 kad je trebalo da uhvatimo poslednji prevoz, koji se iz nekog razloga do 12 nije pojavio, te smo morale da bacimo pare na taxi... Sta, oni ce tako uvek kad im padne na pamet da ne salju trolu koja po rasporedu mora ici?... Grrr! Nesto malo gothica smo docekale i izdjuskale, bilo je preeevise pohotnih tipova u kasnim 20-im... i tako.... Quote
miss Penny Lane Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Ovo veceras je bilo super. Joe i ja smo docekale DOMINION i djuskale smo ... No , ovo veceras sa tipovima nesto opasno nije bilo u redu...Startovalo nas je ravno petoro Uzas...No bese I pustili su "I will die in your arms tonight" Quote
Recommended Posts