Mary Joe Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 S tim sto od te petorice...grrrr...Vecinom su bili splavari koji nemaju mere u losem pristupu. No, sve u svemu- u Voodoo-u je bilo lepo. Quote
miss Penny Lane Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 S tim sto od te petorice...grrrr...Vecinom su bili splavari koji nemaju mere u losem pristupu. No, sve u svemu- u Voodoo-u je bilo lepo. O, da...Brbljivi splavari... Mada stvarno je bilo super...A bilo je i onih pohotnih gotha... Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Gotovo...sad ste istraumirane...ijaoj,pa zar POHOTNI SPLAVARI?:ne: Stvarno nepravda... Kazete petorica? Ccc...stvarno teshko,ali stvarno. Snaga je u vama,izdrzite!!! Quote
Mary Joe Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Ma, ne vredi ti bodrenje, vise ne smemo uci u Vudu... Quote
Asmodai Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Ma, ne vredi ti bodrenje, vise ne smemo uci u Vudu... eeee da ako jos neko moze da me ubedi da zenski rod ne pati od poremecaja paznje e onda stvarno ....a vama dvema kao bilo mnogo lose sto se 5-orica njih sjatilo oko vas dve..ccc ajde nema laganja (ja ne kazem...mozda nisu bili za vas po vasem misljenju ali ipak je prijalo zar ne ? ) Quote
miss Penny Lane Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Moja plavusica je uvek i svugde startovana jer je the prettiest. ali nju cuva njen bajker ...Pa se ne bojimo Quote
Mary Joe Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 eeee da ako jos neko moze da me ubedi da zenski rod ne pati od poremecaja paznje e onda stvarno ....a vama dvema kao bilo mnogo lose sto se 5-orica njih sjatilo oko vas dve..ccc ajde nema laganja (ja ne kazem...mozda nisu bili za vas po vasem misljenju ali ipak je prijalo zar ne ? ) Mi volimo kad se fini tipovi sjate oko nas, a ne splavari. Pih... Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 (edited) Predrasude chuda chine... Ali,lepo je sve to,vama je lako... Nema razmishljanja,nema muke... Edited February 10, 2005 by en-a-dva-es-o-4 Quote
Incognito Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 (edited) Gotovo...sad ste istraumirane...ijaoj,pa zar POHOTNI SPLAVARI?:ne: Stvarno nepravda... Kazete petorica? Ccc...stvarno teshko,ali stvarno. Snaga je u vama,izdrzite!!! i ja se pridruzujem podrshci! teshko je, ali morate izdrzati! RIZIST OR SRV! Edited February 10, 2005 by Incognito Quote
miss Penny Lane Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 eeee da ako jos neko moze da me ubedi da zenski rod ne pati od poremecaja paznje e onda stvarno ....a vama dvema kao bilo mnogo lose sto se 5-orica njih sjatilo oko vas dve..ccc ajde nema laganja (ja ne kazem...mozda nisu bili za vas po vasem misljenju ali ipak je prijalo zar ne ? ) ja ne kazem da je bilo lose samopouzdanje je na visokom nivou ali obe smo srecno udate pa... Quote
Mary Joe Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Naravno. Mi smo tru gotikkk zene i volimo samo tipove u kozi i pvc-u, ostali su svi pozeri i nek' se nose. I ne volimo da razmisljamo, samo da trepcemo i da se sminkamo kao porcelanse lutke. Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 i ja se pridruzujem podrshci! teshko je, ali morate izdrzati! RiZIST OR SRV! /me je bila sarkastichna Quote
miss Penny Lane Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 i ja se pridruzujem podrshci! teshko je, ali morate izdrzati! RiZIST OR SRV! jebi ga ...to ti je kad si lep i pametan...kad imas lepo lice, usta , nos Quote
Incognito Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 /me je bila sarkastichna takodje Quote
Mary Joe Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Ali mi rekosmo ranije da nam moralna i iskrena podrska ne vredi, od sad idemo samo sa body-guard-om. Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Naravno. Mi smo tru gotikkk zene i volimo samo tipove u kozi i pvc-u, ostali su svi pozeri i nek' se nose. I ne volimo da razmisljamo, samo da trepcemo i da se sminkamo kao porcelanse lutke. Ma ok,skapirala sam vec... Quote
miss Penny Lane Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Naravno. Mi smo tru gotikkk zene i volimo samo tipove u kozi i pvc-u, ostali su svi pozeri i nek' se nose. I ne volimo da razmisljamo, samo da trepcemo i da se sminkamo kao porcelanse lutke. ne...mene cak mrzi i da se sminkam...sminka me sminkerka...ja samo trepcem Quote
miss Penny Lane Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Ali mi rekosmo ranije da nam moralna i iskrena podrska ne vredi, od sad idemo samo sa body-guard-om. bodi gard nam je najDRAGOcenije blago... Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 ne...mene cak mrzi i da se sminkam...sminka me sminkerka...ja samo trepcem A dobre su te ambicije,majke mi... Quote
miss Penny Lane Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 A dobre su te ambicije,majke mi... da. meni je jedina ambicija da budem porcelanska lutka. to ti je kad si lep. nista ti nije potrebno vise. potrebna ti je samo jos jedna lepa najbolja drugarica plavusica. p.s. kissez katjusko Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 da. meni je jedina ambicija da budem porcelanska lutka. to ti je kad si lep. nista ti nije potrebno vise. potrebna ti je samo jos jedna lepa najbolja drugarica plavusica. p.s. kissez katjusko Pa ok,lepo je to zaista...lepe su porcelanske lutke. Ponovicu,nema potrebe za daljim mentalnim naporom,skapirali smo vashe ciljeve i teznje u zivotu... A shto se tiche lepe najbolje drugarice,to je veoma diskutabilno... Drugarice su uvek lepe jedna drugoj,a tek najbolje...uffff...pa tu nema kraja... Drugarice,uzivajte.../me skapirala! Quote
miss Penny Lane Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Pa slazem se da su najbolje drugarice uvek lepe jedna drugoj...Mada kad je neko stvarno lep, to svi kapiraju I naravno,ponavljam...LEPE ZENE PROLAZE KROZ GRAD... Porcelain dolls... Quote
Woodcutter Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Drugarice su uvek lepe jedna drugoj Samo da to ne ode predaleko... Quote
Legenda Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Beshe fina i ova sreda u Voodoo-u... Sentinel se po obichaju smorio zbog muzike Ali smo se ipak svi super proveli... Verovatno cemo ekipno da se pojavimo i u Akademiju u ponedeljak... Nije bash da sechem vene za tom muzikom ali nema nicheg drugog na vidiku, zar ne ? Hmmm... Da ne zna neko ko je bila devojchica u nekim ... Errr... ma nije ono koza ni PVC... Al neshto bre sjajno... U svakom sluchaju mala preslatka devojka u sjajnim pantalonama Quote
Recommended Posts