miss Penny Lane Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Meni je samo krivo sto nisi pustio "Your best nightmare", ali sam ionako za Sacrifice. A vec sam bila na (klizavom i strasnom) putu ka domu slatkom domu kad je pustena "Kiss" ma samo kad je pustio sacrifice...(Boze postajem LaM psyho ) Quote
Asmodai Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Ali covece Hammerfall mislim pesma je dobra i sve to ali....ali Hammerfall ( )...ali uh ccc jos cete poceti da dolazite u demiju nedeljom samo da bi culi Sacrifice GAVRO NE PUSTAJ !!!! Quote
Kakashi Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Bolje i HammerFall nego Crematory - Temple of Love . Quote
tovar Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Ali covece Hammerfall mislim pesma je dobra i sve to ali....ali Hammerfall ( )...ali uh ccc jos cete poceti da dolazite u demiju nedeljom samo da bi culi Sacrifice GAVRO NE PUSTAJ !!!! why not? ova stvar vise lici na scorpionse nego na hammerfall, sto ce reci srcecepajuci sweetic za zaljubljene parove. da je najavljeno kao gothic metal night, lista bi bila drugacija... Quote
miss Penny Lane Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 najbolje je da sledeci put i ne kazes kakvog je tipa night...tako imas slobodnu... btw. hvala sto si cuvao ljubichicu... Quote
Lara_84 Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Bolje i HammerFall nego Crematory - Temple of Love . pa, baksuzu jedan, gde si ti juce? Bilo nam je fenomenalno, igrali smo celo vece, ponapijala sam drugarice, izashli smo odande u pola pet (Hana je htela da me ubije)... Quote
Kakashi Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Hm... nedostatak novca, vremena, umor i sklonost ka gripi. Quote
GOTZE Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 - -- ---JE LI NEKO OD VAS ŠTO IMATE STO DINARA VIŠKA BIO SINOĆ U VENOMU? - --BIJO JE KAJO NEKI GJOTIK!! Quote
miss Penny Lane Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 venom postoji? zar nije zatvoren? Quote
Jackie Brown Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 pa, baksuzu jedan, gde si ti juce? Bilo nam je fenomenalno, igrali smo celo vece, ponapijala sam drugarice, izashli smo odande u pola pet (Hana je htela da me ubije)... Nemoj mi grditi kolezu....... On se ne bi uklopio....rekla si da napijas DRUGARICE,a ne verujem da nam je koleza drugarica...... Quote
miss Penny Lane Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Jer ima neko ideju kad ce sledeci gothic u kst-u? Quote
Woodcutter Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Jer ima neko ideju kad ce sledeci gothic u kst-u? To i mene interesuje,ali sam cuo da tamo vise nece biti... Quote
Legenda Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 It is time To break the chains of life If you follow you will see What’s beyond reality Samo da ti kazem da ti je divan potpis Quote
miss Penny Lane Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 To i mene interesuje,ali sam cuo da tamo vise nece biti... kako sad to?odakle ti ta informacija? Quote
Sinstrel Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 - -- ---JE LI NEKO OD VAS ŠTO IMATE STO DINARA VIŠKA BIO SINOĆ U VENOMU? - --BIJO JE KAJO NEKI GJOTIK!! E da to je verovatno Dz pustala muziku, rekla mi je za to ali sam ja zaboravio. Quote
Sinstrel Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 kako sad to?odakle ti ta informacija? Bice goth u KST-u rekao mi je Bogi samo ostaje da se dogovore sa "upravom" kst-a za termin. I koliko ja skontah goth ce biti jednom mesecno. Quote
tovar Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 bese standardno fino u voodoo-u nocas. Quote
miss Penny Lane Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Bice goth u KST-u rekao mi je Bogi samo ostaje da se dogovore sa "upravom" kst-a za termin. I koliko ja skontah goth ce biti jednom mesecno. tako je i bilo ranije. tvoj avatar deluje kao hipnoza... Quote
Legenda Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 bese standardno fino u voodoo-u nocas. jeste, jeste... Bilo je prilicho fino, samo je meni sve vreme bilo malchice ladno... Quote
azal Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 meni bilo dobro u voodooooooo sinoc tek posle onog t-shi-a sto smo spusili. znaci izmedju 4 i pola 5 je bilo extra! CANDYMAN! Quote
Sinstrel Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 tako je i bilo ranije. tvoj avatar deluje kao hipnoza... Bio je dva puta mesecno svaki drugi utorak! Mache je faca... ne odustaje od sklekova! Quote
tovar Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 meni bilo dobro u voodooooooo sinoc tek posle onog t-shi-a sto smo spusili. znaci izmedju 4 i pola 5 je bilo extra! CANDYMAN! taj covek ima tako neverovatan t-shi, ovo je neko peto svedocenje o magicnom dejstvu opojne supstance. Quote
__Lajna__ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 U venomu je sranje... tamo je svaki dan sranje!!! Quote
Kakashi Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 'Ajde da se drogiramo, nek nam oči sjaje. Sad svi želimo da slušamo o vašim tripoznim supstancama. Tell me more, tell me more But you don't gotta brag Tell me more, tell me more Cause you all sound like drags Quote
Recommended Posts