Woodcutter Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 U venomu je sranje... tamo je svaki dan sranje!!! Kakva bila muzika? Quote
__Lajna__ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Kakva bila muzika? Kao i na svakom najtu... ok, ali venom nije za to... Quote
__Lajna__ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 (edited) 'Ajde da se drogiramo, nek nam oči sjaje. Sad svi želimo da slušamo o vašim tripoznim supstancama. Tell me more, tell me more But you don't gotta brag Tell me more, tell me more Cause you all sound like drags ...obuci se u crno i hejtiraj sve oko sebe.... LIFE IS PAIN... SPREAD THE H8 i sad si zajeban zbog toga! Edited February 17, 2005 by __Lajna__ Quote
Buddha Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 CANDYMAN saves the day. bilo je cooloo. (sa 11.5 palo na 9.5 na kratko.) i dalje kao da svaki najt traje sve duze i duze. ona glupa riba sto radi na garderobi nije bila toliko glupa sinoc kao sto inace ume da bude. Quote
Kakashi Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 ...obuci se u crno i hejtiraj sve oko sebe.... LIFE IS PAIN... SPREAD THE H8 i sad si zajeban zbog toga! Otkud znaš da već to ne radim? Quote
__Lajna__ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Otkud znaš da već to ne radim? Mislim da sigurno to radish! hehehehe Quote
Woodcutter Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 ona glupa riba sto radi na garderobi nije bila toliko glupa sinoc kao sto inace ume da bude. Pa ne bi bas rekao...!!! Quote
__Lajna__ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Pa ne bi bas rekao...!!! Ta devojka nije glupa nego se drogira, zato je malo pogubljena i chudna, par puta je bila na Expanzijama, zenice su joj bile veeeeeeeelike!!! Quote
miss Penny Lane Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Bio je dva puta mesecno svaki drugi utorak! Mache je faca... ne odustaje od sklekova! maca je faca i mislila sam da je na svake 2 nedelje...samo sam ja uvek isla jednom mesecno zbog skole...takav ti je zivot srednjoskolski... Quote
miss Penny Lane Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Sad svi želimo da slušamo o vašim tripoznim supstancama. ja bi da cujem Quote
miss Penny Lane Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 kad je night u venomu? i zar venom nije zatvoren? Quote
Woodcutter Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Ta devojka nije glupa nego se drogira, zato je malo pogubljena i chudna, par puta je bila na Expanzijama, zenice su joj bile veeeeeeeelike!!! He,he,he....!!!Dalo se primetiti.Mada,sinoc se i onaj lik iz obezbedjenja uradio.Onaj fensi......,fensiiiiii...... Quote
miss Penny Lane Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 jebo te u ovoj zemlji svi nesto rade... Quote
Woodcutter Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 jebo te u ovoj zemlji svi nesto rade... Uradi i ti nesto... Quote
tovar Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 venom definitivno nije za goth night. publika tamo je krsh. ni mrtav pijan ne ulazim tamo... Quote
Kakashi Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Mislim da sigurno to radish! hehehehe U tom slučaju si zaboravio da dodaš da bacam anateme na slučajne prolaznike . Quote
__Lajna__ Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 venom definitivno nije za goth night. publika tamo je krsh. ni mrtav pijan ne ulazim tamo... Koja publika? Tamo nema nikog! Quote
__Lajna__ Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 U tom slučaju si zaboravio da dodaš da bacam anateme na slučajne prolaznike . Hm.... bash si mistichan.... jebo te, pravi goth!!! Quote
Sentinel Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Kako chujem, sledeceg cetvrtka u kstu Bogijev night... konacno... Quote
lunja Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 a nitovi u kriticharu? koji krsh citirati samog sebe... Quote
dusk Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Yey! Jednom i ja da dozivim gotik! Nije fer, svi vi idete nedeljom u Akademiju i na neznamkakve nigthtove a ja ne mogu jer idem na fax... Zasto to ne moze da se odrzava subotom? Quote
Kakashi Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Hm.... bash si mistichan.... jebo te, pravi goth!!! Jašta. Pa nisam valjda proveo džaba pola mladosti sedeći u pentagramu u ponoć na groblju, slušajući istovremeno Bauhaus i The Sisters of Mercy i umirući nekoliko puta, uključujući i pokušaje samoubistva tupim parčetom vitraža... Quote
__Lajna__ Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Jašta. Pa nisam valjda proveo džaba pola mladosti sedeći u pentagramu u ponoć na groblju, slušajući istovremeno Bauhaus i The Sisters of Mercy i umirući nekoliko puta, uključujući i pokušaje samoubistva tupim parčetom vitraža... E? Pola zivota? Iskusno... I shta ti se desilo? Jel doshao djavo? A ti si vampir? Quote
Kakashi Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 E? Pola zivota? Iskusno... I shta ti se desilo? Jel doshao djavo? A ti si vampir? Đavo? Pa ne znam, ako jeste, prizvali su ga oni blekeri sa susedne parcele. Da li sam vampir... Pa pazi, smeta mi sunce uvek se može utvrditi . Quote
Recommended Posts