__Lajna__ Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Brate, jebesh li ti neshto??? Quote
lunja Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Đavo? Pa ne znam, ako jeste, prizvali su ga oni blekeri sa susedne parcele. jel nosio neko pivo? koji krsh citirati samog sebe... stvarno morao prestati sa ovim Quote
Kakashi Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Brate, jebesh li ti neshto??? Debele gotičarke? Quote
__Lajna__ Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Debele gotičarke? Hehehe, ako njih jebesh onda si stvarno pravi iskreni goth!!!! Jesi primetio da kad stojish pored takvih riba da je nekako toplije? Quote
tovar Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 idealne su za zimu. mrsave devojke valjaju samo leti. Quote
Woodcutter Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Kad stojish pored takvih riba nekako je toplije!!! Quote
ajsha69 Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Ta devojka nije glupa nego se drogira, zato je malo pogubljena i chudna, par puta je bila na Expanzijama, zenice su joj bile veeeeeeeelike!!! Riiiiiiight... .... Zato ona shirom otvorenih ochiju tvrdi da je subotom u Voodoooo nu-metal... hit do hita, bracalaa... ''I am a passenger. And I ride and I ride. I ride through the city's backside. I see the stars come out of the sky. Yeah,....''.... Quote
Sinstrel Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Kako chujem, sledeceg cetvrtka u kstu Bogijev night... konacno... Weeeee! Quote
__Lajna__ Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Weeeee! De si nosferatu? Shta ima? ps: mislim da je onaj lik Hérétique vampir isto ko ti.... Sad mogu da se hvalim ovim mojim shabanima iz kraja kako poznajem dva vampira! EXTRA! Quote
Leona Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Znaci i vampiri spadaju u goth...s obzirom na to da uvek spavam danju, a nocu negde oko 3:00 se probudim i pocnem da sredjujem sobu ili crtam...moglo bi se reci da imam malo vampirske krvi. Quote
__Lajna__ Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Znaci i vampiri spadaju u goth...s obzirom na to da uvek spavam danju, a nocu negde oko 3:00 se probudim i pocnem da sredjujem sobu ili crtam...moglo bi se reci da imam malo vampirske krvi. I ti si neka dark-goth-vampire umetnichka dusha? I ja se crtam! Ja nemam vampirsku krv, ne spavam zbog nekih drugih stvari, hehehe Nije me josh ujeo ni jedan vampir, mislim kad bi probao moju krv da mu nebi bilo dobro, uradio bi se ko svinja, ne bi spavao par dana i video bi sve i svashta... hemija,hehehe! Quote
Leona Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 I ti si neka dark-goth-vampire umetnichka dusha? I ja se crtam! Ja nemam vampirsku krv, ne spavam zbog nekih drugih stvari, hehehe Nije me josh ujeo ni jedan vampir, mislim kad bi probao moju krv da mu nebi bilo dobro, uradio bi se ko svinja, ne bi spavao par dana i video bi sve i svashta... hemija,hehehe! Ne kazem da sam d-g-v umetnicka dusa.Moram da crtam zbog prijemnog za dizajnersku, al crtam samo kad mi odgovara...i to MRTVU PRIRODU!!! Quote
dark_lilith Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Znaci i vampiri spadaju u goth...s obzirom na to da uvek spavam danju, a nocu negde oko 3:00 se probudim i pocnem da sredjujem sobu ili crtam...moglo bi se reci da imam malo vampirske krvi. da... da... sigurno je tako... Quote
Leona Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 da... da... sigurno je tako... Mislis "sigurno"? Quote
__Lajna__ Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Ne kazem da sam d-g-v umetnicka dusa.Moram da crtam zbog prijemnog za dizajnersku, al crtam samo kad mi odgovara...i to MRTVU PRIRODU!!! Hehehehe, lepo,lepo, koji smer cesh da upishesh? ps: muka mi je od mrtve prirode!!! Quote
Sinstrel Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 De si nosferatu? Shta ima? ps: mislim da je onaj lik Hérétique vampir isto ko ti.... Sad mogu da se hvalim ovim mojim shabanima iz kraja kako poznajem dva vampira! EXTRA! Evo me nema nista. Sta ima kod tebe? Jel se valja nesto? Ja sam ex vampir, nadimak mi je ostao od tad. Sada sam postao jos opasniji, sad sam fenser i popicu vam Smirnoff Ice! Jer ja sam Fancyratu! Quote
__Lajna__ Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Evo me nema nista. Sta ima kod tebe? Jel se valja nesto? Ja sam ex vampir, nadimak mi je ostao od tad. Sada sam postao jos opasniji, sad sam fenser i popicu vam Smirnoff Ice! Jer ja sam Fancyratu! Nishta, evo chiliram... nishta trnutno, bice neke expanzije za par dana pa ako ti treba javi! Pa ne lichish mi na fensera! Quote
Sinstrel Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 (edited) Pa u tome i jeste fora... ja sam samo maskiran u opakog metalca da bih mogao da muvam metalke jer ne znam zasto ali bas mi se dopadaju. A ispod maske sam fancy i slusam narodnjake turbo. Ali zato ti licis na fensera, mislim svaka ti cast.. Edited February 18, 2005 by AzzA Quote
__Lajna__ Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Pa u tome i jeste fora... ja sam samo maskiran u opakog metalca da bih mogao da muvam metalke jer ne znam zasto ali bas mi se dopadaju. A ispod maske sam fancy i slusam narodnjake turbo. Ali zato ti licis na fensera, mislim svaka ti cast.. Bash si chudan lik... Bolje budi fenser kao ja i muvaj fensi ribe kao ja! Mnogo su bolje od metalki,hehehe!!! Quote
Sinstrel Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Ja cudan a ti volis army ribe sa prstencem! Quote
__Lajna__ Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 (edited) Ja cudan a ti volis army ribe sa prstencem! Nije ona army neko je kuchka i pokazuje kako hoce da se jebe,hehehe Edited February 18, 2005 by __Lajna__ Quote
Sinstrel Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Aha to li je... mora da je i ona zgutala koji LSD kada tebe zove. Quote
MissionVao Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Znaci to se ovde radi kad nema gde da se izadje, a? Quote
Recommended Posts