azal Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 kad je sledeci night? postali smo goticari, now there's no turning back. ps: meni su omiljeni gothic bendovi Disturbed i In Flames. Quote
Woodcutter Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 I shta je bre ovo... Klub mladih narkomana? Raspali se dabogda... Quote
Buddha Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 To je BLACK!!! uze mi rec iz usta debeli.. TO JE TYPE O NEGATIVE,MOLIM TE NAPISI MI KO SI.JA SAM ANA,SLUSAM SVE GOTHIC GRUPE TAKO DA SVE ZNAM,A DALI TAKO MISLIS ILI JE TO SAMO JEDNA OBICNA PORUKA? Quote
Sinstrel Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Azal would you be my goth lover?! Quote
ajsha69 Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Otishla joj 'aljina u shreh.. pu, bedak... moguce da ima asimetrichne sise.. ili tordiranu kichmu... A inache,.. ja bih s njom bila skroz u let-me-jump-your-bones fazonu... .. Zrachi, jeb'la majku.. Quote
Sentinel Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Kakav ste vi spam crew!!!!! Prekinite, zaboga... Elem, sinoc je na Akademiji bilo izuzetno fino, ako izuzmemo onaj psihodelicni live gig od koga me josh uvek bole delovi encefalona. Puno hvala Gavri za Regret i Prostitute, a koliko sam uspeo da primetim tokom veceri i zelje ostalih forumasha bile su ispunjene. Svaka cast! Jedino shto me je smorilo ovoga puta jesu radioaktivne batice kojih je bilo u nesto vecem broju nego obichno... Quote
Sinstrel Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Spam spam spam spam spam! Evo necemo vise jel tako?! Da nebude offtopic i ovaj post... gothic je bas super a ja ne idem u Akademiju nedeljom, suvise je naelektrisan za moj ukus! Quote
azal Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 ja nisam bio, al sam se napio od vina. to je gothic, right? Quote
__Lajna__ Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Svirka na akademiji je bila EXTRA, najt kao i svaki do sada... Da nije bilo svirke smorio bi se... Quote
djgavra Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 (edited) playlist od sinoc sisters of mercy-kiss the carpet christian death-zero sex diary of dreams-never freze forma tadre-celebrate the cult psychobitch-the day after in strict confidence-send a sign fields of the nephilim-laura II suspiria-dancefloor tragedy clan of xymox-jasmin and rose chiasm-isolated blutengel-children of the night apoptygma berzerk-bitch angels and agony-forever cassandra complex-twice as good clan of xymox-this world christian death-figurative theatre koncertILEGALNE EMOCIJE intro world is just a playground i wanna breath my true feelings we had it all about dinky since don`t let it go away zanapadnazapad das ich-gottes tod diary of dreams-mankind diorama-e minor athamay-eternal torture vnv nation-beloved culture kultur-forever kmfdm-megalomaniac suicide commando-hellraiser project pitchfork-timekiller icon of coil-regret covenant-call the ships to port blutengel-seelenschmerz diorama-howland road dust of basement-your light(club mix) das ich-destillat(vnv nation mix) nitzer ebb-control i`m here plastic noise experience-plastik fantastik suicide commando-desire mortiis-parasite god laibach-tanz mit laibach daf-der sheriff(vnv nation mix) seelenkrank-meister der verbotenen traume die form-masochist and one-get you closer schiller mit heppner-i feel you project pitchfork-steel rose(apoptygma berzerk mix) apoptygma berzerk-paranoia droom-stay namnambulu-alone assemblage23-let me be your armor neuroticfish-prostitute cleaner-gattaca diorama-advance rotersand-electronic world transmission margita je mrtva-obpa3 y3 obpa3 snakeskin-i`m the dark(combichrist mix) neuroticfish-skin(binary 2002) deine lakaien-into my arms diary of dreams-rumours about angels Edited February 21, 2005 by djgavra Quote
Asmodai Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Night je bio extra kao i svirka.Prosto sam se zabrinuo za sebe kad sam shvatio koliko mi se svidja Ilegalne Emocije kakvo razbijanje zvuka SAMO NAPRED! Sto se tice ostatka nighta pa drago mi je da su se nasle i druge pesme barem nekih grupa,tako treba dj p.s. znam da nije bio BlutEngel 3 puta a siguran sam da Eve ima neke veze sa tim ali dobro ja uvek Seelenkrank racunam kao BlutEngel Ajd sad svi na sok Quote
MissionVao Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 E volela bih da sam cula taj bend, jedni kazu uzas, drugi extra... mada mi krestanje sa neartikulisanim beatom i jos neartikulisanijim klavijaturama ne zvuci primamljivo :ne: nisam ja tolko elektro Quote
GOTZE Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 - --NE VOLIM GOTHIC - --MRZIM RAVE I TEHNO - --BEND JE BIO ODLIČAN!!! HAPPY-KRAFTWERK-RAVE-GOTH-NOISE - --MA,NE, MISLIM STVARNO... - --DOŠAO SAM NEKIM SASVIM DRUGIM POSLOM (da menjam igračke sa Đavrom), BUT THEY KICK BUTT! MORE THAN A BUTTKICKER IN THE KICKBUTTLAND!!! - --NIJE PROBLEM ŠTO KLAVIJATURISTA/DJ/SKREČER IMA 30 KILA I KRIVU KIČMU, I ŠTO JE PRVE TRI PESME SKAKAO KAO ORANGUTAN! - --NIJE PROBLEM ŠTO PEVAČICA IMA SUKNjU ŠIRINE KARTE ZA GSB, MREŽASTIH "fuck me hard" ČARAPA, I ŠTO JOJ JE GLAS IRITITAJUĆI KAO STIROPOR PO STAKLU.... - -----TO JE U STVARI NjIHOVA PREDNOST!!!TOLIKA KOLIČINA IRITIRAJUĆIH ZVUKOVA, UZ SAVRŠENU KONTROLU....VOLEO BIH DA SAM ZNAO REČI... - -----MOŽDA BIH SE MANjE LOŽIO!!!! - --- - - -----RAVE ON!!! - ----I poneko kinder jaje, na primer.... Quote
__Lajna__ Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 - --NE VOLIM GOTHIC - --MRZIM RAVE I TEHNO - --BEND JE BIO ODLIČAN!!! HAPPY-KRAFTWERK-RAVE-GOTH-NOISE - --MA,NE, MISLIM STVARNO... - --DOŠAO SAM NEKIM SASVIM DRUGIM POSLOM (da menjam igračke sa Đavrom), BUT THEY KICK BUTT! MORE THAN A BUTTKICKER IN THE KICKBUTTLAND!!! - --NIJE PROBLEM ŠTO KLAVIJATURISTA/DJ/SKREČER IMA 30 KILA I KRIVU KIČMU, I ŠTO JE PRVE TRI PESME SKAKAO KAO ORANGUTAN! - --NIJE PROBLEM ŠTO PEVAČICA IMA SUKNjU ŠIRINE KARTE ZA GSB, MREŽASTIH "fuck me hard" ČARAPA, I ŠTO JOJ JE GLAS IRITITAJUĆI KAO STIROPOR PO STAKLU.... - -----TO JE U STVARI NjIHOVA PREDNOST!!!TOLIKA KOLIČINA IRITIRAJUĆIH ZVUKOVA, UZ SAVRŠENU KONTROLU....VOLEO BIH DA SAM ZNAO REČI... - -----MOŽDA BIH SE MANjE LOŽIO!!!! - --- - - -----RAVE ON!!! - ----I poneko kinder jaje, na primer.... Hehehehehe, STASHNO!!! Da, nije problem u njima vec u tebi! Quote
Woodcutter Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 (edited) EXPANZIJA!!! OVAJ RED-EYE EFEKAT GOVORI SVE... TI SI SE VESTO SAKRIO!!! Edited February 22, 2005 by Woodcutter Quote
miss Penny Lane Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Dakle ja cu se ubiti …AAAAAAAA!!! Playlist je bio savrsen… Pocevsi od christian death-zero sex i diary of dreams-never freze preko moje omiljene christian death-figurative theatre … I can believe! Znaci kolaps… Bolje da nisam videla playlist… I bio je Diary i to 2 puta,jos moja omiljena, mankind …I na sve to jos suicide commando-hellraiser … Dakle, ja sam smorila u ovoj histeriji ali stvarno cu se ubiti sto nisam bila …Nadam se da ce za 2 nedelje night biti slican … Makar sto se tice Christian death i Diary of Dreams… Najbolji playlist ever… Quote
miss Penny Lane Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 i btw. ko su ovi ljudi na slici? Quote
Woodcutter Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 i btw. ko su ovi ljudi na slici? __Lajna__,skroz levo... Vucko,skroz desno... Ostali,to je misterija... Quote
Jessy Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Ova levo je Jelena,njihocva ortakinja, a ovu desno ne poznajem... Quote
Recommended Posts