Jessy Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Sto se tice samog nighta, bilo je OK,izuzimajuci "silovanje mozga" tokom svirke "Ilegalnih emocija".Toliko je skripalo i krestalo,pardon,pistalo,sreca da smo u podrumu gde nema prozora .Ekipa extremnija nego inache,Gavrin playlist odlican za djusku.Kako je bilo u Filozofu?Ne stigoh da odem... Quote
tovar Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 cetvrtak, KST, gothic, steva. vidimo se tamo. Quote
miss Penny Lane Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 ja neznam da li cu doci u kst nemam clansku kartu...jer moze da se udje bez? Quote
Jessy Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Da,Steva pusta dobru mjuzu...Mada,za mene je sreda u Voodoo vrh.Dobro drustvo,prakticno porodicna atmosfera,istina plivanje u oblacima dima i velika mogucnost da do svoje 20-te zavrsim s rakom na plucima,ali...I LOOOVE IT!!! Quote
Jessy Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 ja neznam da li cu doci u kst nemam clansku kartu...jer moze da se udje bez? Ne bih rekla.U petak u KST nisu pustili moju ortakinju bez clanske.Ali smo izveli akciju,pa je usla sa mojom.Sreca,nisu joj trazili licnu... Quote
__Lajna__ Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Ova levo je Jelena,njihocva ortakinja, a ovu desno ne poznajem... Hmmmmmm, da stvarno ko je ova devojka na slici? Quote
miss Penny Lane Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Da,Steva pusta dobru mjuzu...Mada,za mene je sreda u Voodoo vrh.Dobro drustvo,prakticno porodicna atmosfera,istina plivanje u oblacima dima i velika mogucnost da do svoje 20-te zavrsim s rakom na plucima,ali...I LOOOVE IT!!! u vodoo-u je mnogo dobra mjuza... Quote
tovar Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 ja neznam da li cu doci u kst nemam clansku kartu...jer moze da se udje bez? mislim da moze do kraja februara. Quote
Jessy Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Nemanja,vidim ti si se nesto odomacio na forumu,stalno te ima u poslednje vreme.Punoooo ti hvala za Lacrimozu,prosto se ubijam slusajuci.Od uzitka,naravno Kiss i gledamo se u sredu i cetvrtak.P.S. Ne dolazim na svirku u nedelju,bicu tad na Kopu. Quote
__Lajna__ Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Nemanja,vidim ti si se nesto odomacio na forumu,stalno te ima u poslednje vreme.Punoooo ti hvala za Lacrimozu,prosto se ubijam slusajuci.Od uzitka,naravno Kiss i gledamo se u sredu i cetvrtak.P.S. Ne dolazim na svirku u nedelju,bicu tad na Kopu. Prodajem drogu darkerima, hehehe, shalim se..... Quote
miss Penny Lane Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 dakle , mozda ipak i dodjem u cetvrtak...ako uspem da udjem bez clanske...a ako ne idem u house of freaks... Quote
__Lajna__ Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 dakle , mozda ipak i dodjem u cetvrtak...ako uspem da udjem bez clanske...a ako ne idem u house of freaks... Nemoj u HOF tamo je mnogo loshe.... Quote
Jessy Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Hm,nikad nisam bila u HOF.Zasto je tako lose tamo? Quote
Dani Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Prodajem drogu darkerima, hehehe, shalim se..... Samo ti uvaljuj, zdravo je to. Quote
Woodcutter Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 (edited) Ljudi ovde samo pricaju o drogi...!!! Alid jduty hebdefg xamenus vesenim naxes uguvaot... TOOOOOOO.....JEAHHHHHH.......GUDRA ZIVELA...!!! Edited February 22, 2005 by Woodcutter Quote
dark_lilith Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 cetvrtak, KST, gothic, steva. vidimo se tamo. zar nije Bogi? Quote
miss Penny Lane Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Nemoj u HOF tamo je mnogo loshe.... bojim se da mi je to jedina preostala opcija ako ne udjem u kst . sto je lose? Quote
Sinstrel Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 zar nije Bogi? Nope! ------------- HOF smara zato sto ima mnogo dece koja vriste i gube se uz Poison isl. Kad odem tamo obavezno trazim neki doom od 10 minuta ne bi li rasterao onu decurliju. Quote
Jessy Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 HOF smara zato sto ima mnogo dece koja vriste i gube se uz Poison isl. Kad odem tamo obavezno trazim neki doom od 10 minuta ne bi li rasterao onu decurliju. He,he,cetvrtak je,decurlija su u skoli...Mada,ako Stivi pusta u KSTu,to ne propustam. Quote
Sinstrel Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Mislio sam generalno... smor je. Dobro je recimo petkom ali tek posle ponoci jer su sva decurlija otisla u kst a Georgije je ultra raspolozen za pustanje goth isl. nakon svih onih heavy osamdesetih... Quote
djgavra Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Hmmmmmm, da stvarno ko je ova devojka na slici? Irena Quote
Dani Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Oh dragi... nisi je valda navukao na speed, tako mi se cini... deluje happy izgubljeno. Quote
__Lajna__ Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Oh dragi... nisi je valda navukao na speed, tako mi se cini... deluje happy izgubljeno. Nisam keve mi... ja ne znam tu devojku... Quote
Recommended Posts