Sentinel Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 (edited) Ma, bwe Bljutengeeeeeeeeeeeeeeel! Edited March 2, 2005 by Sentinel Quote
__Lajna__ Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Nisam ni chuo ni video smeshniji bend od BlutEngela do sada!!!! Quote
Woodcutter Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Ma taj bend je bas cool... JEDINO STO VALJA SU ONE RIBE STO SE LIZU!!! A ODVRATNE SU... Quote
djgavra Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 @ dj gavra moze Gridlockova obrada Metro-a u nedelju? Pliz? moze ako poneses sa sobom Quote
tovar Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 bese vise nego pristojno u voodoo sinoc. gotivno je ono prosirenje u vidu jos jednog kaveza. Quote
tovar Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 ma nije niko poseban, nego je prosirenje velicine prosecnog kaveza u zoo vrtu. nego imas li ti film the saw u div-x ili dvd formatu. ako imas, przi. Quote
mor+icia Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 (edited) hmmmm ha? ja ga upravo trazim po vise foruma :/ eh da bar mi imamo takvo prosirenje velicine prosjecnog kaveza u zoo-u i jos dobru muziku u njemu,ja bi bila jako sretna btw za film, rekao mi je Apeiron da ce mi ga donjeti u Zg kad dodje na koncert. ako ga ja prije tog sama ne skinem preko bit torrenta. Edited March 3, 2005 by mor+icia Quote
miss Penny Lane Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 @ lestate jer moze da se igra u tom kavezu? Quote
mor+icia Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 sigurno kavez kao stvoren za zgodne love metalce u tangama Quote
__Lajna__ Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 gotivno je ono prosirenje Expanzije? Quote
miss Penny Lane Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 sigurno kavez kao stvoren za zgodne love metalce u tangama na to imam vrlo sexy komentar Quote
Spiritchaser Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 moze ako poneses sa sobom kick ass! Quote
mor+icia Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 na to imam vrlo sexy komentar zeljno iscekujem isti Quote
miss Penny Lane Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 zamisljam debelog masnog gotha koji vrcka guzicom obucenom u pvc. u jednom trenutku pvc puca jer je goth prdnuo Quote
MissionVao Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 ja zamisljam Azzu u outfit-u sa masnenbala posto je jedini tip kog sam videla uzivo u pvc-u Quote
miss Penny Lane Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 ja zamisljam Azzu u outfit-u sa masnenbala posto je jedini tip kog sam videla uzivo u pvc-u ja azzu mogu samo da zamisljam posto ga nikad nisam videla uzivo Quote
MissionVao Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 ja azzu mogu samo da zamisljam posto ga nikad nisam videla uzivo veliki propust kada ce meni biti placeno u naturi za ovoliko hvalisanje? Quote
tovar Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 hmmmm ha? ja ga upravo trazim po vise foruma :/ eh da bar mi imamo takvo prosirenje velicine prosjecnog kaveza u zoo-u i jos dobru muziku u njemu,ja bi bila jako sretna btw za film, rekao mi je Apeiron da ce mi ga donjeti u Zg kad dodje na koncert. ako ga ja prije tog sama ne skinem preko bit torrenta. nista, reci cu ja lakiju da snimi primerak i za mene, posto cu naleteti na njega na koncertu. Quote
tovar Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 @ lestate jer moze da se igra u tom kavezu? ma stoje neki stolovi, ali moze da se igra. bez bacakanja. Quote
tovar Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 sigurno kavez kao stvoren za zgodne love metalce u tangama retko nosim tange, ali jesam zgodni love metalac. Quote
Recommended Posts