Sinstrel Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 @lajna Nije me strah, reci kad i gde... @slowdiver Nemoj da si ljubomoran. Quote
__Lajna__ Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 @AZZA pa ne znam... imash neku ideju? smor ovo vreme... Quote
Sinstrel Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Bogi?! Sta goth night ili neki tribute?! @lajna Ako cemo da cekamo lepo vreme, onda nista, dotle cu prestati da kriziram. Quote
__Lajna__ Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 @AZZA Vidim po tebi da imash neki problem.... neshto si mi chudan.... ajde evo ako mozesh i vecheras opushteno imam ja shit... nece nam biti dobro!!! Quote
Sinstrel Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 E jebi ga, veceras ima nesto planirano. Nema veze zgutacu jedan pa ce mi biti lepo. Ovo nisi gut'o priznaj. Quote
__Lajna__ Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 @AZZA e jebi ga, bedak, moracu onda sam sve ovo da popushim... Nisam, ja ne radim apoteku. To sigurno gutaju gothichari... izgleda tako.... Quote
Kakashi Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Bogi?! Sta goth night ili neki tribute?! Mislim da je EBM. Quote
Buddha Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 @slowdiver Nemoj da si ljubomoran. hahaha ma boli me dupe. toliko si opsdnut sobom da je to nenormalno Quote
Sentinel Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Mislim da je EBM. Dobro mislish zemljache! Quote
Sinstrel Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Videh juce... Electro.... EBM isti q. Ne verujem da cu doci ali ako dodjem to je zato sto su me naterali! @slowdiver Ja ti ga mecem, iz dana u dan. Pa te boli guza. Opsednut... ne vise sam zaljubljen u sebe, Narcis sindrom. Quote
miss Penny Lane Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 ja su doci verovatno sa nikolom aka lunja ili sa mary joe. ali sutra tj. u petak nnek mi je bog u pomoci. idem ujutru u skolu . Quote
Woodcutter Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 ja su doci verovatno sa nikolom aka lunja ili sa mary joe. ali sutra tj. u petak nnek mi je bog u pomoci. idem ujutru u skolu . Opusteno... Sve se moze kad se hoce... Quote
miss Penny Lane Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Pa naravno woody jer ti dolazis? Quote
Woodcutter Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Pa naravno woody jer ti dolazis? Ih... Jasta... Samo da sneg potraje do tada... Quote
miss Penny Lane Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 da li to znaci da se plan za ispred akademiji prebacuje na plan ispred ksta>kratak rukav+sneg Quote
__Lajna__ Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 ja su doci verovatno sa nikolom aka lunja ili sa mary joe. ali sutra tj. u petak nnek mi je bog u pomoci. idem ujutru u skolu . Ako ti je frka za petak imam ja neki speed za tebe... za bolju koncentraciju!!! Quote
miss Penny Lane Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 e dotle jos nije doslo hvala na ponudi Quote
__Lajna__ Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 e dotle jos nije doslo hvala na ponudi ...opushteno... Quote
Mikkah_Pickkah Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Utisci sa nocasnjeg "nighta" - domaci dance hitovi iz devedesetih, mnogo ruzne dece i los smor Diskoteke konza!!! Quote
Eve Guillotine Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Ima li najta u nedelju? Videla sam na tv-u najavu za neki koncert tipa SoSabi ili tako neshto. Quote
djgavra Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Ima li najta u nedelju? Videla sam na tv-u najavu za neki koncert tipa SoSabi ili tako neshto. ima naravno,ne znam nista za taj sosabi Quote
Jessy Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Lajna,dolazish veceras???Da nam ozracish malo gothicare svojom HAPPY majicom.Oslepece... Ti si nesto strasno veseo (gay )u poslednje vreme...Ma,salim se. Je li ljudi,jel veceras gostuje o5 neki psihodelicni bend sto siluje mozak i dovodi do pojave samoubilackih tendencija? Gavro,no offence,but...bolje nam je ipak samo sa tvojom mjuzom. Quote
Recommended Posts