__Lajna__ Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Lajna,dolazish veceras???Da nam ozracish malo gothicare svojom HAPPY majicom.Oslepece... Ti si nesto strasno veseo (gay )u poslednje vreme...Ma,salim se. Je li ljudi,jel veceras gostuje o5 neki psihodelicni bend sto siluje mozak i dovodi do pojave samoubilackih tendencija? Gavro,no offence,but...bolje nam je ipak samo sa tvojom mjuzom. Ne! Bio sam sinoc na nekoj psihodeliji i reshio sam da chiliram par dana kuci! ja gay? a shta su onda ona nashminkana stvorenja u crnom obuchena u pvc, kozu i lance? Quote
tovar Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 propustih veceras. ekipa pobegla pre nego sto sam ja uspeo da stignem... Quote
oh_well Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Gavro, sto se mene tice imas 5+ za Join in the Chant i Assimilate Quote
miss Penny Lane Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 kako je bilo? ja nisam mogla da dodjem Quote
azal Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 posle mnogo piva i candyman treats bilo je do jaja. da sam nonstop nadrogiran mozda bih i kupio neke gothic/ebm diskove. Quote
miss Penny Lane Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 (edited) iskreno Edited March 7, 2005 by moni-zvonchica Quote
__Lajna__ Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 da sam nonstop nadrogiran mozda bih i kupio neke gothic/ebm diskove. he, ja imam dosta ebm mjuze.....ali ne slusham to....JEBEM TI DROGU!!! Quote
Jessy Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Ma,sinoc je bilo dobro.Stavise,ovaj put mi ni1 pesma nije bila losa,dakle repertoar je bio na nivou!!!Jedva cekam sredu i cetvrtak Quote
Face Of Melinda Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Elem nije bilo loshe, samo sto sam ja na kraju zavrsila sa voskom od svece (koje su bile na svakom koraku) po mojoj bluzi, pantalonama itd... to je kada se deca igraju sa vatrom... Ali iznenadilo me je sto je Gavra bas u trenutku kada smo upali pustao nesto distorzirano, ali ja odavno nisam ni bila... so whata hell... Quote
Dani Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 he, ja imam dosta ebm mjuze.....ali ne slusham to....JEBEM TI DROGU!!! Zanimljivo... os se menjamo, imam za tebe nesto extra... navuces se, zagarantovano. DROGA JEBE! Quote
__Lajna__ Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Zanimljivo... os se menjamo, imam za tebe nesto extra... navuces se, zagarantovano. DROGA JEBE! moze, a shta je u pitanju??? DROGA??? ebm mi ne treba!!! sve ostalo moze. Quote
djgavra Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 playlist od sinoc sisters of mercy-lights suspiria-you bleed me(909th dry mix) diary of dreams-wild deine lakaien-reincarnation wolfsheim-heroin,she said london after midnight-the spider and the fly sisters of mercy-heartland christian death-deathwish funhouse-star in my heart deine lakaien-over and done clan of xymox-this world diorama-hla blutengel-black roses(opposite sex) die form-masochist 2 remix seelenkrank-meister der verbotenen traume athamay-eternal torture klinik-touch suicide commando-hellraiser god module-victims among my friends in strict confidence-engelsstaub diary of dreams-chemicals cassandra complex-twice as good blutengel-seelenschmerz assemblge23-let me be your armor vnv nation-beloved covenant-call the ships to port neuroticfish-skin(binary 2002) lights of euphoria-true life(namnambulu mix) apoptygma berzerk-unicorn das ich-destillat(vnv nation mix) eurocide-blood over the red desert laibach-tanz mit laibach(upbeat mix) ivory frequency-today nitzer ebb-join in the chant skinny puppy-assimilate blutengel-soul of ice diorama-howland road dust of basement-your light(club mix) project pitchfork-timekiller(and one mix) assemblage23-opened droom-stay neuroticfish-the bomb plastic noise experience-plastik fantastik decoded feedback-phoenix hocico-instinct of perversion tactical sect-faded prophecy wumpscut-wreath of barbs project pitchfork-steel rose daf-der scheriff(vnv nation mix) vnv nation-dark angel namnambulu-alone blutengel-forever schiller mit heppner-i feel you parallel project-glimpse clan of xymox-stranger(razormaid mix) london after midnight-sacrifice diary of dreams-butterfly dance diorama-panes of glass deine lakaien-wehere you are(vnv nation mix) bruderschaft-forever(colony5 mix) icon of coil-acces & amplify(club mix) suicide commando-cause of death suicide wumpscut-soylent green pulcher femina-scream and die athamay-eternal torture-again clan of xymox-a day(reedit) agonised by love-close behind you(technoir mix) diary of dreams-curse diorama-das meer Quote
Thule Posted March 8, 2005 Author Report Posted March 8, 2005 Листа дјелује много добро. Тако је то када имаш предавања у 10 ујутро. Quote
Sentinel Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Тако је то када имаш предавања у 10 ујутро. U svakom sluchaju bolje nego u 8h!! Quote
Buddha Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 ah da!!!! moj utisak sa najta je bio suuuper poshto sam konachno sreo spiritchejsera!!! uuuhhh tako je slaadakkk!! Quote
__Lajna__ Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 @Slowdiver Brate, neshto si mi chudan.... moram ti dam lekic!!! Quote
Dani Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Daj mu, daj mu... neka nam ozdravi srecica sto pre, ne sme da bidne preladjen... moracemo ga leciti... hehehe. Quote
miss Penny Lane Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 jessy i ja jedva cekam cetvrtak, jer u sredu pauziram... mmm diary... Quote
Face Of Melinda Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 heh... sada kada videh listu... zao mi je sto nisam ostala do kraja... avaj... Inace bilo bi do jaja ubaciti Front Line Asembly na listu. Quote
azal Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 jos samo Skinny Puppy da ubaci pa da kazem respect. Quote
Kveld Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Nije bilo loshe na Akademiji , muzika je bila podnoshljiva ..ovom prilikom pozdravljam sve koji su finansirali moje epsko opijanje Quote
Recommended Posts