djgavra Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 (edited) jos samo Skinny Puppy da ubaci pa da kazem respect. bio je,negde na sredini playliste Edited March 8, 2005 by djgavra Quote
Thule Posted March 8, 2005 Author Report Posted March 8, 2005 u svakom sluchaju bolje nego u 6h!!! Хммммм.... да..... Ко држи предавање, пијетлови? Quote
reve_noir Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Posto sam neupucen u periodicnost night-ova na Akademiji, moze li neko samo da mi kaze hoce li biti ebm-a tamo one druge nedelje (to mu dodje negde 20.03)? Quote
djgavra Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Posto sam neupucen u periodicnost night-ova na Akademiji, moze li neko samo da mi kaze hoce li biti ebm-a tamo one druge nedelje (to mu dodje negde 20.03)? hoce. dark night je svake druge nedelje.mozes poslati broj mobilnog telefona na pm,pa ces dobijati sms informacije. Quote
Sinstrel Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 (edited) bio je,negde na sredini playliste Sledeci night pusti "Protest" da mogu da se bacakam! Edited March 8, 2005 by AzzA Quote
Jessy Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 jessy i ja jedva cekam cetvrtak, jer u sredu pauziram... mmm diary... OK,dolazis u ponedeljak na Bogija i Lestatea? Covece,moram malo da smanjim sa ovim gothic,doom,electro nightovima,treba mi nesto pozitivnije.Kad smo kod toga,-Preporuka-splav Knjaz na N.BGu,na Savi.Vece-benda Euterfa.Gomila ljudi,bilijar...Bend je OK,sviraju rok,domaci,strani.Skidaju Floyde,Eurythmics,Doorse...gomilu stvari,a atmosfera je mnogo pozitivna i ql je,bar sto se mene tice,sto je ovde totalno mesana ekipa,od metalaca,rokera,preko fensera,itd.Al su svi tako opusteni.Dakle subota Knjaz,ko voli,nek izvoli. Kiss Quote
Apeiron Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 U nedeelju je bilo odlicno na Akademiji! Do 5 ujutro, dance floor... Poz! Quote
Jessy Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 U nedeelju je bilo odlicno na Akademiji! Do 5 ujutro, dance floor... Poz! Potpuno se slazem,nismo silazili s dancefloora Quote
<Creative_Romance> Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Svi nightovi na Demiji su ok... I ne mogu da docekam u K.S.T.-u! Quote
miss Penny Lane Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 OK,dolazis u ponedeljak na Bogija i Lestatea? Covece,moram malo da smanjim sa ovim gothic,doom,electro nightovima,treba mi nesto pozitivnije.Kad smo kod toga,-Preporuka-splav Knjaz na N.BGu,na Savi.Vece-benda Euterfa.Gomila ljudi,bilijar...Bend je OK,sviraju rok,domaci,strani.Skidaju Floyde,Eurythmics,Doorse...gomilu stvari,a atmosfera je mnogo pozitivna i ql je,bar sto se mene tice,sto je ovde totalno mesana ekipa,od metalaca,rokera,preko fensera,itd.Al su svi tako opusteni.Dakle subota Knjaz,ko voli,nek izvoli. Kiss dolazim u cetvrtak u kst!!! ti>? ponedeljak> ? koji ponedeljak, kad gde??? Quote
tovar Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 imas nastavak naklapanja na temi valentine's special Quote
Spiritchaser Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 ah da!!!! moj utisak sa najta je bio suuuper poshto sam konachno sreo spiritchejsera!!! uuuhhh tako je slaadakkk!! hahahaha... shta cu kad sam ki bombona... nego vi iz (i oko) Consecrationa niste normalni!!! Svaki drugi, treci post vam ima neke homoseksualne aluzije i pretenzije... Ili, bre, postujete slike gayeva, prozivate se sa Woodcuterom (sorry Woody ) ili neshto koketirate sa lestate-om... ljudi ce pocheti da prichaju... izacicete na losh glas, a to nece da valja... smanjite malo... Quote
Spiritchaser Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 @ djgavra ne snadjoh se za Metro od Gridlock-a, no Hocico i Skinny Puppy su odradili stvar mesto njega... ...samo nastavi tako! Quote
tovar Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 hahahaha... shta cu kad sam ki bombona... nego vi iz (i oko) Consecrationa niste normalni!!! Svaki drugi, treci post vam ima neke homoseksualne aluzije i pretenzije... Ili, bre, postujete slike gayeva, prozivate se sa Woodcuterom (sorry Woody ) ili neshto koketirate sa lestate-om... ljudi ce pocheti da prichaju... izacicete na losh glas, a to nece da valja... smanjite malo... da si mi ti ziv i zdrav, za mene vec godinama kruze price da sam gay. i to mi ne smeta. to cice vole. Quote
Buddha Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 eto vidish. zamisli koliko ce nas cice voleti kad pochne da se pricha da smo 5 gejeva Quote
tovar Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 vec te zamisljam uredno obrijanog i sa ville valo style sminkom. Quote
Woodcutter Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 (edited) vec te zamisljam uredno obrijanog i sa ville valo style sminkom. Uuuuuuuuuuu... To bi voleo da vidim... Slowblajver ima neverovatno meku kosu... Edited March 8, 2005 by Woodcutter Quote
djgavra Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 @ djgavra ne snadjoh se za Metro od Gridlock-a, no Hocico i Skinny Puppy su odradili stvar mesto njega... ...samo nastavi tako! sledeci put ide gridlock Quote
__Lajna__ Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 ja se lozim na woodcuttera i slowdivera!!! Quote
djgavra Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 A meni Skinny Puppy - Protest?! bice i to Quote
reve_noir Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Jel ima neke sanse za Mentallo & The Fixer? Nesto sa Revelations23 ili Where Angles Fear To Tread (npr. "Atom Smasher" - to razbija)...? Quote
Recommended Posts