Sinstrel Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 A tek "Protest" ima da brake-dancejumo! Quote
Spiritchaser Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 (edited) sledeci put ide gridlock jel` se snadje bez mene za Gridlock - il` da donosim? Edited March 9, 2005 by Spiritchaser Quote
djgavra Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 jel` se snadje bez mene za Gridlock - il` da donosim? imam imam Quote
tovar Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 bese solidno u voodoo-u. drasticno promenjen raspored pesama i blokova, kao i prilican deo liste. Quote
reve_noir Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Gavro, Gavro, ne odgovori mi za Mentallo & The Fixer...? Setih se jos nekih mogucih (bolje reci "zgodnijih") numera: Afterglow (Where angels..), Legion of lepers (Revelations23), Palestine (Vengeance is mine). Samo mi reci, da se ne ponadam dzabe, da li moze bilo sta od ovoga? Quote
Kakashi Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 (edited) Utisci sa najtova se pretvoriše u listu muzičkih želja . (Ako ne možeš da ih pobediš... ) Jel' može Achtung! (Laibach, naravno ) ? Edited March 10, 2005 by Hérétique Quote
miss Penny Lane Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 jer bi moglo na sledecem najty she - diary of dreams ? Quote
Sinstrel Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Ajd od sad da sve nase muzicke zelje saljemo Gavri na pp, malo da smanjimo spam na ovoj temi. Quote
reve_noir Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 AzzA: Ajd od sad da sve nase muzicke zelje saljemo Gavri na pp, malo da smanjimo spam na ovoj temi. Nisam ja kriv, majke mi Video sam da su to druga deca radila pre mene, pa reko, ajd i ja cu. (sad ide ona uciteljicina: "a da su ti rekli da skocis sa 5. sprata, i tad bi to uradio, a?!" ) Quote
Woodcutter Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Kako je bilo u Voodoo-u? Bio sam,ali se nicega ne secam!!! Quote
__Lajna__ Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 (edited) Kako je bilo u Voodoo-u? Bio sam,ali se nicega ne secam!!! bio sam i ja! Ali ko da nisam.... nichega se ne secam.... Video sam neshto.... ...par ljudi.... ZAXAN alprazolam CREW Edited March 10, 2005 by __Lajna__ Quote
djgavra Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 (edited) bice bice mislim bice stvarno neki mentallo,achtung,diary......i ko zna sta jos Edited March 10, 2005 by djgavra Quote
axe Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 bio sam i ja! Ali ko da nisam.... nichega se ne secam.... Video sam neshto.... ...par ljudi.... ZAXAN alprazolam CREW E ja nisam i niceg se ne secam!!!! Quote
Kakashi Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 bice bice mislim bice stvarno neki mentallo,achtung,diary......i ko zna sta jos Danke! Quote
tovar Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 meni bese super, ako izuzmemo cinjenicu da me je glava razvaljivala. bio mi je potreban neki lek, ali ga niko nije imao. bilo je zanimljivo gledati kako lesh oblaci potpuno disfunkcionalnog woodcuttera pred polazak kuci... ovakve scene su mi nedostajale jedno dugo, dugo vreme. Quote
Woodcutter Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 (edited) meni bese super, ako izuzmemo cinjenicu da me je glava razvaljivala. bio mi je potreban neki lek, ali ga niko nije imao. bilo je zanimljivo gledati kako lesh oblaci potpuno disfunkcionalnog woodcuttera pred polazak kuci... ovakve scene su mi nedostajale jedno dugo, dugo vreme. Brateeeeeeeeeeeee................. Ja ne znam ni da je Lesh bio tamo....... Ne znam ni da li sam bio tamo....strasno.... Ne znam sta mi se desilo........... Uzeo sam nesto opako.... Ne ponovilo se...(daleko bilo)....... Edited March 11, 2005 by Woodcutter Quote
Yebiggah Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 govno! izvalili smo ja i slowblajver da se u svakoj pesmi spominje "pain" bar jednom. a lepo sam vam rekao da jeste S.U.N. ... Quote
tovar Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Brateeeeeeeeeeeee................. Ja ne znam ni da je Lesh bio tamo....... <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Ne znam ni da li sam bio tamo....strasno.... Ne znam sta mi se desilo........... Uzeo sam nesto opako.... Ne ponovilo se...(daleko bilo).......</span> ma jok, bas si bio opusten. mozda suvise opusten, delovao si kao da treba neko da te nosi. Quote
Woodcutter Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 (edited) ma jok, bas si bio opusten. mozda suvise opusten, delovao si kao da treba neko da te nosi. Strasno...!!! Edited March 11, 2005 by Woodcutter Quote
Woodcutter Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 U K.S.T.-u je bilo totalno zanimljivo! Samo da mi __Lajna__nije konstantno uzimao naocare koje su trebale da mi drze kosu... N.,bio si totalno cool...!!! Oni lekovi su keva.Jedino je pozitivno sto se bar necega secam...!!! Quote
tovar Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 - i, kakva je bila zurka? - ne znam. kazu da je bila dobra. Quote
Woodcutter Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 - i, kakva je bila zurka? - ne znam. kazu da je bila dobra. Bilo veoma zanimljivo...!!! Moramo je i ti da zabodemo ono zlo jedanputa!!! Quote
tovar Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 vazi. samo kad ja ne budem sljakao neki night. ne znam zasto, imam trip da radim str8. Quote
Recommended Posts