ZWER Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Jasta brate...mrzelo se iz sve snage..... A kumodraz mi ne dirajte..... Quote
__Lajna__ Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Najt je bio cool.... Da sam bio brzi mozda bi i upao u mali klub da djuskam sa hejterima... ipak zbog lekova i alkohola mi je vishe odgovarao lestrejt i bogy! @azal e opushteno za kumodraz, chim uzmem acide idemo do lesha i woodcuttera na chill!!! Quote
Woodcutter Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Kumodraz je bas gothic-an u vecernjim satima...! Quote
ajsha69 Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 ova devojka je imala kratku kosu crnu/smedju i svetle oci. mada kapiram da ima 12 godina. A bre fenseru, lozish se na slatkache... Stidi se one Meshugge shto slushash... ... (..idi chekiraj neki 3 doors down ... mozda ti i to bude interesantno.... ) (btw, po mojoj proceni ta riba ima bar 23 god. ).... Quote
ajsha69 Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Vrhunac vecheri: deftones - digital bath sybreed - re-evolution (bak XIII remix) respect... Quote
Sinstrel Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 He he bilo je ql sinoc... Bilo je dosta ljudi, ja sam ocekivao manje ali eto cuda! Moje muzicke zelje su ispunjene i sad sam kao happy! Hvala Lestate! Skontao sam samo da mi goticarenje bas slabo ide u cokulama, patike su zakon! Bio sam vec izmoren posle 5-6 pesme a na kraju night-a sam bio na izmaku snage... grozno! Kod Kozeljnika je bilo bas prazno i dosadno! Dok sam bio nekih pet minuta u malom klubu pustao je neke psihodelicne norveske narodnjake a kada sam izlazio picila je neka gay renesansa... so extreme! Tu frku nisam video, video sam samo krv po stepenicama! Posle mi je ortak ispricao sta se desilo. Opet su padobranci dosli i poceli da maltretiraju! Moramo da organizujemo anti-dizel squad! Quote
Sinstrel Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 sybreed - re-evolution (bak XIII remix)[/b] respect... Quote
<Creative_Romance> Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Jasta brate...mrzelo se iz sve snage..... A kumodraz mi ne dirajte..... bas...! Quote
<Creative_Romance> Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Najt je bio cool.... Da sam bio brzi mozda bi i upao u mali klub da djuskam sa hejterima... ipak zbog lekova i alkohola mi je vishe odgovarao lestrejt i bogy! @azal e opushteno za kumodraz, chim uzmem acide idemo do lesha i woodcuttera na chill!!! he... Koliko dugo Lesha nisam videla...! For Woodcuttera - it's enough! Quote
Courtney Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 svi su me ostavili (lestate je pustao muziku, mama i wolf su otisli po pivo, zwer je bio na kozeljniku, seka i dead su se vatali, jackie i lara su bile u wcu, ako raspolozeni recu cu vam i ostali sta su radili ) i bila sam sama i tuzna. eto. Quote
Mikkah_Pickkah Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Wow. Cele noci su bile u WC-u??? Meni je bas krivo sto nisam mogla da dodjem al' bice dana za megdanaaa Quote
Woodcutter Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 For Woodcuttera - it's enough! Tough enough... Chill uvek moze... Quote
<Creative_Romance> Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Tough enough... Chill uvek moze... sacrifice for ilusion Quote
<Creative_Romance> Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 sve u svemu, sutra je novi dan, a uvece gothic... Voodoo! Mozda mi Stivi ispuni zeljicu 'bout L'ame Immortelle...! Quote
Woodcutter Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 sacrifice for ilusion You are right... There is no point... Quote
Freak Kitchen Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 dosao. smorio se. otisao kuci u 2. Quote
Freak Kitchen Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 sad kad pogledam listu, jedino sto bi voleo da sam bio tu kad je pusteno je Harvest od Opeth-a. A to je bila poslednja stvar.......nije mi krivo...... Quote
__Lajna__ Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Skontao sam samo da mi goticarenje bas slabo ide u cokulama, patike su zakon! jeeee, nisi iskren goth ako nosish patike, hehehe!!! PS: imam neki shit! Zainteresovan? Quote
ZWER Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 bas...! Pa nego sta....Kumodraz city kvlt Quote
ZWER Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 zwer je bio na kozeljniku Ne bukvalno......ej bre Courtney pazi sta pricas...ljudi ce svasta da pomisle o meni..... Quote
Sinstrel Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 jeeee, nisi iskren goth ako nosish patike, hehehe!!! PS: imam neki shit! Zainteresovan? Ma znam... ne mogu da budem pure goth... Nista bicu Nu Goth! Shit...?! Ma jok, batalio sam ja to cim sam prestao da budem fensi. Quote
tovar Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 jeeee, nisi iskren goth ako nosish patike, hehehe!!! PS: imam neki shit! Zainteresovan? sto? jerky69 ima roze patike, ali je najtve gothicar ikad. Quote
Recommended Posts