Woodcutter Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Ne bukvalno......ej bre Courtney pazi sta pricas...ljudi ce svasta da pomisle o meni..... Ja sam vec bio zamislio sliku!!! Quote
ZWER Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Ja sam vec bio zamislio sliku!!! Mogu misliti .....i kako je izgledalo Quote
Woodcutter Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Mogu misliti .....i kako je izgledalo Necemo o tome!!! Quote
__Lajna__ Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Ma znam... ne mogu da budem pure goth... Nista bicu Nu Goth! Shit...?! Ma jok, batalio sam ja to cim sam prestao da budem fensi. kapiram.... zajebano je danas biti totalno iskren goth.... nu goth....mmmm... zanimljivo.... pa ok... ne morash jebi ga.... e a koju drogu koriste nu gothichari? Quote
__Lajna__ Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 sto? jerky69 ima roze patike, ali je najtve gothicar ikad. cool, roze je gothic! Quote
tovar Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 cool, roze je gothic! skroz. @ ajsha & azza: nu goth je moguc. ali sk8 goth me plasi. bam margera... Quote
Buddha Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Vrhunac vecheri: deftones - digital bath uuu tad mi se razbacale sve stvari iz ranca po demiji, index (pa mi neka dobra cura vratila), neke diskete (?! nisam ni znao da ih imam u rancu dok nisu izletele), kapa, rukavice.. ma strava morao sam posle onih peglachina da se malo izgrlim sa dobrim ljudima da pokupim + energije thnx lestrejt za erased, trebalo mi mnogo Quote
<Creative_Romance> Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 JUuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiii... evo i Lesha veceras! (valjda nisu samo glasine) Quote
<Creative_Romance> Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 nema frke, sluzimo narodu. To Die For- I Just Died In Your Arms Tonight....that album, for me? Quote
tovar Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 ma nema frke. sto se TDF tice, mozda vam spremimo iznenadjenje. Quote
Woodcutter Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 ma nema frke. sto se TDF tice, mozda vam spremimo iznenadjenje. Hajde covece... Nalazim se u tome... Extra...Love... Quote
Courtney Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 cool, roze je gothic! i slova i nokti Quote
Jackie Brown Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 svi su me ostavili (lestate je pustao muziku, mama i wolf su otisli po pivo, zwer je bio na kozeljniku, seka i dead su se vatali, jackie i lara su bile u wcu, ako raspolozeni recu cu vam i ostali sta su radili ) i bila sam sama i tuzna. eto. Milice!!!!!! Ovde mnoge stvari moraju da se objasne...... Istina je da sam cesto posecivala WC u Larinoj pratnji,a i bez nje.... To sta je Zwer radio na Kozeljnikiu,nije radio sam jer ste ga ti i Seka cesto posecivali na istom,mislim Kozeljniku..... Quote
tovar Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Hajde covece... Nalazim se u tome... Extra...Love... idi na temu o njima. Quote
ZWER Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Milice!!!!!! Ovde mnoge stvari moraju da se objasne...... Istina je da sam cesto posecivala WC u Larinoj pratnji,a i bez nje.... To sta je Zwer radio na Kozeljnikiu,nije radio sam jer ste ga ti i Seka cesto posecivali na istom,mislim Kozeljniku..... Uh bre...prvo sam samo ja bio na Kozeljniku...a sad i Courtney i Seka...pa sta je to bilo grupnjak odlucite se vec jednom Quote
Jackie Brown Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Uh bre...prvo sam samo ja bio na Kozeljniku...a sad i Courtney i Seka...pa sta je to bilo grupnjak odlucite se vec jednom Pa sad,ne zelim ja da iznosim vas ''prljav ves'' u javnost.... Saznace se sve..... Quote
miss Penny Lane Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 e bilo je fenomanealno u ponedeljak!!!! znaci nema nikakvih primedbi!!! jeeeeeeeeeee zvonchica je hepi Quote
amy_mccoy Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 e bilo je fenomanealno u ponedeljak!!!! znaci nema nikakvih primedbi!!! jeeeeeeeeeee zvonchica je hepi "jel slobodno ovde?" "a zasto ti nosis rukavice?" bilo je PRICELESS Quote
ZWER Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Pa sad,ne zelim ja da iznosim vas ''prljav ves'' u javnost.... Saznace se sve..... Ma bolje je da se ne sazna Quote
miss Penny Lane Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 "jel slobodno ovde?" "a zasto ti nosis rukavice?" bilo je PRICELESS stavila sam na startovanje... bas smo lepo DJUSKALE Quote
Recommended Posts