ajsha69 Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Zna neko kakva je varijanta za House Of Freaks u ponedeljak.. otvaranje, valjda... ???? Juche kelner tutnuo meni i ortaku pozivnice, jer je bash u trenutku kad smo sluchajno prolazili pored, pocheo slipknot unutra... a mi po inerciji ushli Quote
Sinstrel Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Pa kao zvanicno otvaranje... Ja dobio isto pozivnicu ali onu VIP sa pecatom! Ma pre Akademije dodjemo tu pijemo pivo za dz i onda pravac demija da budemo goth! Quote
ajsha69 Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Pa kao zvanicno otvaranje... Ja dobio isto pozivnicu ali onu VIP sa pecatom! Volunteerism Initiation Pay-off ...ili ti... Dodji Da Ne Propadne => VIP(engl) = DDNP(srp) Ma pre Akademije dodjemo tu pijemo pivo za dz i onda pravac demija da budemo goth! Cenish, mmm? ... .. Mogli bi!! ... Misliiim, upadljivo je true! .. Bode ochi! Quote
tovar Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 meni se pojebo net na mom kompu, pa sad rabim caletov. ne mogu da skidam nista. azzo, sprzi mi onaj disk koji si sprzio mariji (covenant, tdf, i one remixe/electro obrade) i donesi u ponedeljak. Quote
Sinstrel Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 A da ok, sprzicu ga ali na ovaj snimam i "Toxic" (koji ces ti naravno da pustis u ponedeljak ). Quote
tovar Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 moze. ako imas i one more time, od projekta koji se zove type 0 britney, i oops, i did it again od neznanog delije. ili grobara. Quote
miss Penny Lane Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 jer zna neko kad ce stivijev najt? Quote
tovar Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 playlist by dj Bogi & dj Lestate: 1. atrocity - calling the rain 2. death in june - but what ends when the symbols shatter... 3. of the wand and the moon - raven chant 4. cruachan - ride on 5. bauhaus - she's in parties 6. joy division - love will tear us apart 7. the cure - killing an arab 8. the sisters of mercy - lucretia my reflection 9. london after midnight - kiss 10. secret discovery - mistery land 11. mist of avalon - tears 12. siouxie and the banshees - cry 13. floodland - rainchild 14. type 0 negative - my girlfriend's girlfriend 15. tiamat - brighter than the sun 16. moonspell - raven claws 17. katatonia - ghost of the sun 18. lacrimas profundere - amber girl 19. to/die/for - died in your arms 20. for my pain - queen misery 21. him - sweet pandemonium 22. negative - in my heaven 23. sentenced - nepenthe 24. the 69 eyes - betty blue 25. dreadful shadows - chains 26. to/die/for - hollow heart 27. incubus succubus - paint it black 28. tiamat - cain 29. the killers - somebody told me 30. london after midnight - sacrifice 31. the cure - love song 32. black - everything's coming up roses 33. depeche mode - in your room 34. new order - blue monday 35. diary of dreams - kindroom 36. diorama - advance 37. laibach - tanz mit laibach 38. sun project - looking for you 39. suicide commando - hellraiser 40. the sisters of mercy - marian 41. type 0 negative - christian woman (edit) 42. lacrimosa - alleine zu zweit 43. dreadful shadows - burning the shrouds 44. within temptation - stand my ground 45. crematory - revolution 46. secret discovery - hello goodbye 47. katatonia - for my demons 48. paradise lost - the last time 49. amorphis - the way 50. sethian - magdalene 51. alice in chains - would? 52. in flames - only for the weak 53. sentenced - killing me killing you 54. anathema - deep 55. charon - 4th seasons rush 56. him - join me in death 57. to/die/for - in the heat of the night 58. entwine - still remains 59. autumn clan - here comes the (autumn) rain again 60. tool - sober 61. my dying bride - a kiss to remember 62. saturnus - christ goodbye 63. to/die/for - lacrimarum akademija, 28.03. vidimo se za dve nedelje. Quote
Alita Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 (edited) E pa ljudi da gledate malo mozda biste i videli plakate svud po gradu... Bas je pisao datum kad ce koji DJ da radi u metal delu... Mada, meni i nije bilo bogznakakvo vece. Mada, mozda mi je kriv alkohol... ! Edited March 29, 2005 by Alita Quote
Little Angel Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 (edited) Sinoc je bilo malo smorno, ali thanks to Bogi i Lacrimosi, bilo je ok. Stand my ground, I won't give in No more denying, I gotta face it Won't close my eyes and hide the truth inside If I don't make it, Someone else will Stand my ground... E da...pa To Die For 05. kod nas...!!! Edited March 29, 2005 by Little Angel Quote
lunja Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 5. bauhaus - she's in parties 6. joy division - love will tear us apart 7. the cure - killing an arab 8. the sisters of mercy - lucretia my reflection 9. london after midnight - kiss ... 30. london after midnight - sacrifice 31. the cure - love song 32. black - everything's coming up roses 33. depeche mode - in your room 34. new order - blue monday 35. diary of dreams - kindroom 36. diorama - advance ovo je bogijevo maslo Quote
azal Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 highlight sinoc: neki lik bacio kenj, obrisao dupe svojim gacama, i bacio gace u sholju. goth! i stvarno treba pustati nesto drugo u onoj maloj sobi... Quote
Buddha Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 highlight sinoc: neki lik bacio kenj, obrisao dupe svojim gacama, i bacio gace u sholju. goth! zao mi sto to nisam mogao da slikam.. Quote
azal Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 bedak sto Kozeljnik nij pustio Kanye West - Jesus Walks trebao sam da mu trazim. Quote
Buddha Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 trebalo je da mu trazis. btw, would? je bio highlight. Quote
lunja Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 woooooooo... vidi stvarno bio would? to nas dj priprema za sledetji ponedeljak... a sad se kajem shto nisam bio... Quote
__Lajna__ Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 (edited) Bilo je cool! Rispekt za Sun Project!!! Edited March 29, 2005 by __Lajna__ Quote
tovar Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 ovo je bogijevo maslo osim sacrifice. to je moje maslo. i would? je moje maslo. Quote
Woodcutter Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Bilo je cool! Rispekt za Sun Project!!! E,stvarno je bilo cool... Moglo bi vise trance-a da se pusta na nightovima... Bilo bi zanimljivije... Quote
__Lajna__ Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 E,stvarno je bilo cool... Moglo bi vise trance-a da se pusta na nightovima... Bilo bi zanimljivije... Da, u malom klubu, to bi bilo lepo.... bolje nego oni hejteri shto se mrshte po coshkovima.... Quote
amy_mccoy Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 woooooooo... vidi stvarno bio would? to nas dj priprema za sledetji ponedeljak... a sad se kajem shto nisam bio... ja sam imala upalu misica ali sledeci ponedeljak je nas Quote
Recommended Posts