Jump to content

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moram primetiti da Gavrina lista postaje sve "tvrdja" - shto mi se vrlo svidja. Konkretno Gridlock (ne mogu da verujem da je Frantic bio), Dive i sve uchestaliji Ministry-ji.

Ovaj bend shto je nastupao je bio smeh. A pevach najveca komendija.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Auuu pa niko pritisak sa night-a da napise? Ponedeljak, Akademija. Fino. Malo ljudi. Ja ostao do dva. Muzika ok, nista spec. Odusevila me Pantera - Avoid The Light. icon_rockdevil.gif

Bio je i neki crnac... Black No.1! Mislim da su svi goticari umrli od zavisti! ph34r.gificon_smile.gif

Edited by AzzA
Posted

Nemoj tako,koliko ja vidim,to je animirana Avril Lavigne pukeface.gif Kad sam odgledala Complicted ihahaj davno,bila mi je simpa,al je u sustini takva pozerka,fuj. Gledala sam neki njen intervju na MTVu.Kakva crna rokerka,ona ti je Britni obucena u taj fazon.Devojka se tako folira,a u sustini nije nista bolja od ostalih nalickanih pop i rnb "pevacica".

P.S. Bez uvrede za ljubitelje dotichne pivopije.gif

Posted

avoid the light je wolfovo maslo, on me nagovorio. ja pustao muziku pod stresom i sa cinjenicom da sam bio u kurcu, bilo je malo ljudi, bio je jedan polu-covek i nisam imao laibach pri ruci. niko nije primetio novi sentenced... e jebem vas love metalce...

bice bolje sledeci put...

Posted

Buu,juce je bilo hippie vece u KSTu,meni kasno javili, icon_cry.gif Treba se malo oporaviti od ove gothcetine,ionako sam u poslednje vreme sjebana,pa bs i nije preporuljivo jos vise se trovati dark mjuzom.

Mada,ceka se nedelja evotigana.gif Gavro,don;t dissapoint us!!! Recite mi samo da nece biti nikakvih bendova,mlada sam da umrem ili u najboljem slucaju ogluvim icon_cool.gif

Posted

Smrccccc...zasto Gavra ne bi odlozio najt za petak,aaaa??? Oh, why not???

E svasta cu ja propustiti zbog ispita...ne mogu si oprostiti sto nisam bila kad i taj crnac...propustila sam coveka mog zivota,aaaaaaa....o que miseria...schmrtzzzz...

Posted (edited)

Auuu pa niko pritisak sa night-a da napise? Ponedeljak, Akademija. Fino. Malo ljudi. Ja ostao do dva. Muzika ok, nista spec. Odusevila me Pantera - Avoid The Light.  icon_rockdevil.gif

Bio je i  neki crnac... Black No.1! Mislim da su svi goticari umrli od zavisti! ph34r.gif  icon_smile.gif

Zato si ti ostao u duxu , da se ne bi videlo koliko nisi dark u poredjenju sa natural darkerom laugh.gif

crnja kralj!!!

Edited by The Eagle Nature
Posted (edited)

Suvise dobro! Svi su se zakucavali u njega! Ma brooka!  icon_uhoh.gif

Sentinel-e makni tu kezulju iz potpisa, plasi me!  icon_uhoh.gif

Kako moze da te plashi jedno tako slatko stvorenje!? icon_uhoh.gifmad.gif

Dolazis li na Akademiju sad u nedelju? Da ti ponesem tdf klipove?

Edited by Sentinel
Posted

@The Eagle Nature

Nije dux vec maijca sa dugim rukavima! biggrin.gif

Da sam je skinuo bio bih manje goth zbog Iced Earth maijce. icon_uhoh.gificon_smile.gif

@Sentinel

Dolazim u ponedeljak u Akademiju i u cetvrtak u kst. Pa ako te ima negde u te dve varijante ti mi donesi. icon_da.gifpivopije.gificon_wink.gif

Sto se tice Avril necu je komentarisati, jer vidim da ti se dopada pa ne bih da ispadnem odvratan! icon_smile.gificon_mrgreen.gif

Gwen kick ass! icon_da.gifuser posted image