Little Angel Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 (edited) Nisi jedini...a i da ja omasim neki..bas prija Edited April 5, 2005 by Little Angel Quote
Spiritchaser Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 moram primetiti da Gavrina lista postaje sve "tvrdja" - shto mi se vrlo svidja. Konkretno Gridlock (ne mogu da verujem da je Frantic bio), Dive i sve uchestaliji Ministry-ji. Ovaj bend shto je nastupao je bio smeh. A pevach najveca komendija. Quote
Sinstrel Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 (edited) Auuu pa niko pritisak sa night-a da napise? Ponedeljak, Akademija. Fino. Malo ljudi. Ja ostao do dva. Muzika ok, nista spec. Odusevila me Pantera - Avoid The Light. Bio je i neki crnac... Black No.1! Mislim da su svi goticari umrli od zavisti! Edited April 14, 2005 by AzzA Quote
Jessy Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Mislim da su svi goticari umrli od zavisti! Verovatno...josh ako je bio u crnom... Quote
Sentinel Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Crnja promashio Underground pa zalutao na Akademiju!! Quote
Sinstrel Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 (edited) Suvise dobro! Svi su se zakucavali u njega! Ma brooka! Sentinel-e makni tu kezulju iz potpisa, plasi me! Edited April 15, 2005 by AzzA Quote
Jessy Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Nemoj tako,koliko ja vidim,to je animirana Avril Lavigne Kad sam odgledala Complicted ihahaj davno,bila mi je simpa,al je u sustini takva pozerka,fuj. Gledala sam neki njen intervju na MTVu.Kakva crna rokerka,ona ti je Britni obucena u taj fazon.Devojka se tako folira,a u sustini nije nista bolja od ostalih nalickanih pop i rnb "pevacica". P.S. Bez uvrede za ljubitelje dotichne Quote
tovar Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 avoid the light je wolfovo maslo, on me nagovorio. ja pustao muziku pod stresom i sa cinjenicom da sam bio u kurcu, bilo je malo ljudi, bio je jedan polu-covek i nisam imao laibach pri ruci. niko nije primetio novi sentenced... e jebem vas love metalce... bice bolje sledeci put... Quote
Sinstrel Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 (edited) Najavio mi je Wolf Panteru ali se nisam nadao bas ovoj pesmi. Ali super se ukopila. Goth, vampiri, pantera! Edited April 15, 2005 by AzzA Quote
tovar Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 pantera je doom. kao i block out, koji je takodje isao. Quote
Black~Cat Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Suvise dobro! Svi su se zakucavali u njega! Quote
Jessy Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Buu,juce je bilo hippie vece u KSTu,meni kasno javili, Treba se malo oporaviti od ove gothcetine,ionako sam u poslednje vreme sjebana,pa bs i nije preporuljivo jos vise se trovati dark mjuzom. Mada,ceka se nedelja Gavro,don;t dissapoint us!!! Recite mi samo da nece biti nikakvih bendova,mlada sam da umrem ili u najboljem slucaju ogluvim Quote
Jessy Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Angel of sorrow,odlican ti lik iz signature!!! Odakle si ga skinula? Quote
Little Angel Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Smrccccc...zasto Gavra ne bi odlozio najt za petak,aaaa??? Oh, why not??? E svasta cu ja propustiti zbog ispita...ne mogu si oprostiti sto nisam bila kad i taj crnac...propustila sam coveka mog zivota,aaaaaaa....o que miseria...schmrtzzzz... Quote
Black~Cat Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Angel of sorrow,odlican ti lik iz signature!!! Odakle si ga skinula? Iskopala ga na deviantArt-u Quote
amy_mccoy Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Bio je i neki crnac... Black No.1! Mislim da su svi goticari umrli od zavisti! damn....sad se kajem sto nisam dosla Pantera doom Quote
Jessy Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Ma,on bi i sa florescentno zelenom kosom izgledao diiivno. Amy,idi na neku reggae zurku,tamo ih ima gomila,prste da polizes Quote
Black~Cat Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Ma,on bi i sa florescentno zelenom kosom izgledao diiivno. damn....sad se kajem sto nisam dosla E pa eto, Amy, vidiš kad me ne slušaš Quote
djgavra Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Gavro,don;t dissapoint us!!! Recite mi samo da nece biti nikakvih bendova,mlada sam da umrem ili u najboljem slucaju ogluvim ovog puta nece biti ni jedan band Quote
The Eagle Nature Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 (edited) Auuu pa niko pritisak sa night-a da napise? Ponedeljak, Akademija. Fino. Malo ljudi. Ja ostao do dva. Muzika ok, nista spec. Odusevila me Pantera - Avoid The Light. Bio je i neki crnac... Black No.1! Mislim da su svi goticari umrli od zavisti! Zato si ti ostao u duxu , da se ne bi videlo koliko nisi dark u poredjenju sa natural darkerom crnja kralj!!! Edited April 15, 2005 by The Eagle Nature Quote
Sentinel Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 (edited) Suvise dobro! Svi su se zakucavali u njega! Ma brooka! Sentinel-e makni tu kezulju iz potpisa, plasi me! Kako moze da te plashi jedno tako slatko stvorenje!? Dolazis li na Akademiju sad u nedelju? Da ti ponesem tdf klipove? Edited April 15, 2005 by Sentinel Quote
Sinstrel Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 @The Eagle Nature Nije dux vec maijca sa dugim rukavima! Da sam je skinuo bio bih manje goth zbog Iced Earth maijce. @Sentinel Dolazim u ponedeljak u Akademiju i u cetvrtak u kst. Pa ako te ima negde u te dve varijante ti mi donesi. Sto se tice Avril necu je komentarisati, jer vidim da ti se dopada pa ne bih da ispadnem odvratan! Gwen kick ass! Quote
amy_mccoy Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Amy,idi na neku reggae zurku,tamo ih ima gomila,prste da polizes hehe...poslusacu tvoj savet Quote
Recommended Posts